Szextörténetek Szexhírek

Apám lett a szeretőm, avagy a zuhany alatt apámmal

Izabella szextörténete
Az apám nekem mindig is egy isten volt. Aztán ma reggel megbaszott a saját apám! Magam is alig hiszem el, hogy ez megtörtént!Apám éppen negyvenéves múlt két hete, Jánosnak hívják, engem Izabellának. Apám nagyon jóképű, markáns arcú, edzett izomzatú, magas üzletember. Anyám sápadt, szőke nő, mind jobban elgyengül, sokat kell pihennie, mert sajnos beteg,így apa sokat marad ki éjszakánként,azt gondolom szeretője van.

Ezt nehezen viselem. 18 múltam, fekete hajú, nagy mellű lány vagyok, vékony, imádom a szexet, de apám előtt titkolom. Azt hiszem rá ütöttem.

Akkor Hétfőn hajnalban keltem, elmentem zuhanyozni. A hab kellemesen siklott a bőrömön, a trópusi illatú tusfürdő egészen lázba hozott. Azt képzeltem: buja zöld erdő vesz körbe, egy vízesés alatt állok, és ott mosakszom. Lassan elindult a kezem a mellemen, körkörösen haboztam, majd középső és mutató ujjam közé csíptem a merev mellbimbómat. Meghúzogattam, jól esett, nedvesedni kezdtem.

- Khm, nem tudtam hogy már fürdesz. - Csak álltam és pislogtam, apám merev farokkal, anyaszült meztelenül bámult engem. - Csak folyt a víz, csak folyt, és én néztem milyen szép apám.
- Folytasd drágám a fürdést, egészen kellemesen esett néznem. - Alig hittem el, hogy apám ezt mondja. Állt a gyönyörű, vastag farka. Ekkor nem bírtam tovább, magamhoz rántottam a zuhanytálcába, majdnem el is csúsztunk.
- Te vagy a mindenem - suttogtam elhalóan. Nincs egy fiú sem, aki versenyezhetne veled. A bronzos bőröd, az izmaid, a széles vállad, és a jóképű arcod, mindig rád gondolva maszturbálok. Apa, csókolj meg!
- Nem hiszem el, hogy ezt mondod, drága kincsem. Sokat gondolok a formás testedre én is.Főleg, hogy örökbe fogadtunk anyáddal, neki nem lehet gyereke.
- Istenem - ez valódi csoda! Apa légy a szeretőm!
Semmire nem vágyom jobban! Izabella drágám! - és már kapta is be a mellemet. Megszívta, morgott közben, akár egy oroszlán, én meg simogattam ahol értem. Apám mindkét mellemet fájóan keményre szopkodta, benyúlt a lábaim közé, és simogatott az erős ujjaival.
- Már nem vagy szűz ugye,kicsim?
- Nem apu, kérlek, húzz a faszodra.

Apám leguggolt, majd a sarkaira ült, engem pedig lehúzott magához, majd a hatalmas, eres farkába ereszkedtem. sírtam a gyönyörtől,apám pedig elkezdett emelgetni a popsimnál fogva a faszán.
Fel-le, fel, le, csókolt közben mohón, és nyelte a nyálam, miközben felfelé lökte a csípőjét.

- Te kis kurva, imádom a picsádat, a pompos kis seggedet! Te vagy az álmom, ezen túl mindennap le kell, hogy szopjál, vagy meg kell, hogy alaposan basszalak!

A hasamra verte a bő spermáját, és még azután sem engedtük el egymást, hosszan csókolóztunk, ölelkeztünk. Azóta sajog minden porcikám apámért, imádok vele lenni. Imádom leszopni, és imádom, amikor édes ribancának nevez. Remélem, ma megujjazza a popsimat is dugás közben.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 82626 alkalommal olvasták Izabella szextörténetét és 5826 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák