Szextörténetek Szexhírek

A nagy kefélés (hármas szex, tini szex)

Peti szextörténete
A Dórival való szex után semmi másra nem tudtam gondolni csak a szexis testére meg a forró és nedves puncijára. Sokszor mikor kettesben voltunk rá másztam de csak csókig vagy egy kis kézimunkáig jutottunk mert félt a lebukástól.Én viszont már nagyon kívántam őt. Egyszer csak úgy fogtam magam és átmentem hozzá. Dóri nem volt egyedül, barátnője is ott volt. Őt Gabinak hívták. Gabi egy szőke hajú kis töltött galamb testű nő volt. Nem volt kövér de vékony se, hatalmas melle és formás segge volt neki is. Igazi bombázó alkat. Leültem hozzájuk beszélgetni. Kiderült hogy Gabi nem rég szakított a pasijával és most szomorú. Az asztalon lévő üres boros üveg jelezte hogy ittas is Dórival együtt. Kiakartam használni az alkalmat és megfogtam Gabi kezét.

-Emiatt ne legyél szomorú, szexi vagy és dögös és biztos hamar találsz magadnak pasit.-mondtam
Gabi rám mosolygott.
-Köszi aranyos vagy.

Gabinak nagyon szép zöld szeme van. Ahogy fogtam a kezét kezdett keményedni a farkam mert már ki voltam éhezve. Dóri megölelte barátnőjét és akkor jött a nagy ötlet. Megkérem Dórit hogy vegye rá Gabit a hármas szexre. Ettől az ötlettől nagyon felizgultam. Gabinak haza kellett mennie Dóri ki kísérte. Én meg addig felmentem Dóri szobájába levetkőztem meztelenre befeküdtem az ágyba és verni kezdtem a farkam. Mikor Dóri vissza jött nem szólt semmit csak mosolygott. Oda jött hozzám és rá cuppant a dákómra. Majd gyors tempóban szopni kezdte. Én közben a fejét simogattam és a hajába túrtam. Annyira vadul és olyan élvezettel szopott hogy nem sokára el is élveztem Dóri szájába. Amit aztán le is nyelt. Majd befeküdt mellém.
-Már dugni is szeretnék-mondtam
-Szombaton nem lesz itthon senki egész nap, gyere fel és akkor megdughatsz.
-Szólsz Gabinak is?
-Hármas dugást akarsz?-kérdezte mosolyogva.
-Igen.
-Jó megkérdezem tőle és majd kiderül.
Pénteken felhívtam Dórit hogy sikerült megbeszélnie Gabival a szombatot.
-Persze benne van a dologban.
-Király!!!-mondtam majd elköszöntem tőle.

Az nap este alig bírtam el aludni nagyon vártam a másnapot. Aztán nagy nehezen el is jött. Remegő kézzel csengettem. Dóri nyitott ajtót. Egy szexi fehér melltartó és bugyi volt rajta. Már a látványtól felizgultam.

-Gyere be.
Nem kellett nagyon noszogatni. Be mentem a konyhába. Az asztalon Gabi feküdt teljesen meztelenül. Mikor beléptem rám nézett és a mellét kezdte el gyúrogatni.
-Azt teszel velünk amit csak szeretnél.-mondta Dóri.
Oda léptem Gabihoz és megcsókoltam közben pedig a mellét fogdostam. Dóri is megszabadult a ruháitól. Oda lépett Gabi szőrtelen puncijához és nyalni kezdte. Közben Gabi nagyokat sóhajtott, egyik kezével lenyúlt a farkamhoz, elővette és finoman verni kezdte. Mikor már kőkeményre varázsolta. Szopni kezdte.

Dóri ezalatt bedugta egyik ujját Gabi puncijába és ki be huzogatta nyelvével pedig a csiklóját izgatta, szopogatta. Jó volt ez a látvány de én már nem bírtam tovább, finoman eltessékeltem Dórit, oda illesztettem a farkam Gabi pinájához és bedugtam. Annyira nedves volt már hogy könnyedén becsusszant. Miközben Gabit basztam Dóri a punciját Gabi szájához érintette.

Gabinak se kellett több rögtön vadul nyalni kezdte barátnőjét. Én miközben Gabit kúrtam hatalmas melleit markolásztam. Nagyon jó érzés volt Gabi punciját kefélni. Cuppogott csattogott a farkam a nedves punciban. Néha néha megálltam és egy kicsit kihúztam belőle, nehogy idő előtt elmenjek. Dóri annyira élvezte hogy barátnője nyalja hogy hangosan elélvezett. Gabi is közel járt hozzá ezért gyorsabb tempóra kapcsoltam. Kis idő múlva éreztem puncijának remegését ezzel jelezve orgazmusát. Kihúztam belőle a szerszámom és leültem a székbe. Dóri oda jött és beleült a faszomba. Majd lovagolni kezdett. Gabi is oda jött és a két lány csókolózni kezdett. Egyre gyorsabban és gyorsabban kezdett el mozogni. Így én is közel kerültem hogy elélvezzek. Dóri le is szállt rólam. A két lány letérdelt elém én meg ki vertem rájuk. Mikor elélveztem a barátnők egymásról nyalogatták le a gecim.
-Ezzel még nincs ám vége.-mondta Gabi
Majd meg fogták a kezem és felvezettek az emeletre, Dóri szobájába.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 54395 alkalommal olvasták Peti szextörténetét és 1590 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák