Szextörténetek Szexhírek

Böbe puncija (iskolai szex, tini szex)

Sanyi szextörténete
Volt egy általános iskolai osztálytársam akit Böbének hívtak. Ő volt az osztály ribanca de nem csak az osztály-é hanem az egész suli-é. Még a tanárok is megkúrhatták, ha jobb osztályzatot adtak neki.Böbe nem volt csúnya lány. Hosszú barna haja és zöld szeme volt. Szép formás mellek és formás segg, plusz egy nagy szexi vékony test. Én is nagyon odáig voltam érte de persze engem észre se vett. Bár én se nagyon közeledtem hozzá, félénk fiú voltam ha lányokról volt szó. Sokszor ábrándoztam arról hogy kefélek vele ilyenkor mindig fel állt a dákóm és ki kellett vernem. Néha óra közben is bámultam őt. Böbe az elöttem lévő padban ült. Sokszor kilátszódott a bugyija ilyenkor mindig felizgultam és alig vártam hogy szünet legyen hogy kimehessek a wcbe, segíteni magamon. Így teltek a napok míg nem eljött az utolsó osztálykirándulás mert már 8.osok voltunk. Már a kiránduló buszon is hecceltük őt a haverokkal, hogy mutasson valamit, mivel leghátul ültünk így az ofő semmit se vett észre. Addig addig húztuk őt amíg felénk fordult és felhúzta a pólóját, persze melltartó nem volt rajta így láthattuk csoda szép csupasz melleit. Amik nagyon formásak voltak. Mi se bírtunk magunkkal és eldöntöttük hogy este áthíjuk magunkhoz és mindannyian megdugjuk, Na gondoltam magamban itt a remek alkalom hogy álmaim nőjét kefélhessem. El is jött az este. Kiterveltük hogy megvárjuk amig minden szülő és az ofő elalszik majd akkor áthívtuk telefonon Böbét. Jött is nem sokára. Sejthette hogy mire készülünk mert csak bugyi és melltartó volt rajta. Bejöt hozzánk és lefeküdt az ágyra.
-Na jó srácok most egyenként megfoghatjátok a mellem de csak az- mondta szigorúan.
Alig vártam hogy sorra kerüljek. Én voltam az utolsó mindenki végig tapogathatta a mellét, de mikor rám kerűlt a sor Böbe fel állt oda lépett az egyik haveromhoz és szájon csókolta.
- Ma te vagy a szerencsés aki megdughat- mondta
Mi többiek lejöttünk az emeletről és csak a nyőgéseket meg a cuppogást hallgathattuk. Mikor végeztek Böbe lejött elköszönt és kiment az ajtón. Én megvártam amíg a többiek felmennek és utána mentem. Rosszul esett hogy én nem tapizhattam le. Mikor utolértem oda léptem hozzá és megszólítottam.
- Nekem miért nem engedted hogy megfogjam a melled?- kérdeztem
- Azért mert már annyira beizgultam hogy nem bírtam tovább.
Erre én lebiggyesztettem a szám, erre ő rám nézett és mosolygott.
- De ha akarod szívesen kárpótollak- mondta mosolyogva.
-Oké.- válaszoltam.
Erre letérdelt elém és letolta a nadrágom. Kezébe fogta a farkam és finoman huzogatni kezdte a bőrt rajta. Mondanom sem kell mennyire jól esett és hamar kőkeményre változott a férfiasságom.
- Hűűűű! Neked aztán jó nagy van.- mondta mosolyogva
Hát nem panaszkodhattam. Fiatal korom ellenére nagy farkam volt. Az állandó maszturbálás tette ekkorává.
Böbe bekapta a szerszámom és finoman szopásba kezdett. Nagyon jól csinálta. Elöször csak a száját használta aztán a kezét is belevette a játékba. A farkam csak úgy cuppogott a szájában. Rengeteg nyállal dolgozott ami nagyon jól esett. Én csak nagyokat sóhajtottam. Böbe miközben cumizott másik kezével a heréimet maszírozta. Én rátettem a kezemet a fejére és elkezdtem irányítani a tempót. Kezdtem nagyon belelendűlni és egyre gyorsabban basztam a száját. Böbe elengedte a farkam a kezével és hagyta hogy én irányítsak. Néha néha a kelleténél túl mélyre csúszhatott a farkam mert olyankor mindig elrántotta a fejét. Egyre gyorsabban csináltam amíg el nem jött a vég. Kivettem a szájából a faszom és elkezdtem verni. Pár pillanat múlva jött is a geci zuhatag. Böbe kinyitotta a száját. Én pedig próbáltam bele élvezni. Nem sikerűlt tökéletesre mert ment mindenhova de a nagy része ott landolt a szájában. Ami oda ment azt lenyelte a többit letörölgette magáról, majd tisztára nyalta a farkam. Aztán felállt és elköszönt.
- Legközelebb dugni is fogunk?- kérdeztem
_ Majd meglátjuk.- mondta és rám kacsintott.
Meg vártam amig bemegy a faházba majd felhúztam a nadrágom és én is elindultam vissza felé. Útközben megfogadtam hogy addig nem nyugszom amíg szét nem kefélem Böbe punciját.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 37489 alkalommal olvasták Sanyi szextörténetét és 968 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák