Szextörténetek Szexhírek

Az ápolónő verte ki a farkamat (hetero szex, kézimunka)

Dani szextörténete
Szebbnél szebb fiatal lányok voltak a nővérek. Bemutatkoztam, és kértem hogy valaki legyen szíves segíteni az esti lefekvésben. Legnagyobb örömömre az általam legszebbnek itélt nővér jelentkezett hogy o van mellém beosztva.Bemutatkozott. O volt Bea nover. Elindultunk a szobám felé, es kozben megbeszéltuk hogy milyen segítségre szorulok. A szobába erve atultem az elektromoskocsimbol az agyra egyedül. Az agyon Bea nover eloször a cipőmet vette le rolam.

Bean csak egy kopeny volt. Igy amikor legugolt hogy kikosse a szabad belatasom volt a dekoltazsaba. formás mellei voltak. Megsejthetett valamit, mert meg gugolohelyzetbol felnezett rám, es megkérdezte.Tetszik amit látsz? Zavaromban hirtelen meg se tudtam szolalni. Végül annyit azert kinyogtem hogy bocsánat. Ne kerj bocsánatot mondta, tudom hogy tetszek a pasiknak. Ekkor mar olyan merevedésem hogy majd atszurta a gatyam. Bea felallt, es vetkoztetett tovább. Mikor a nadrágomhoz ert, meglatta a merevedésem. Látom elvezed a dolgot.-mondta. Mikor befejezte a vetkoztetesemet, atultetett egy gurulosszekbe es bevitt a furdoszobaba.

Eloször a tusoloval vizet engedett rám, majd a tusfurdos szivaccsal mindenhol végig mosott. A meg mindig allo farkamat szappanos kézzel mosta, es kozben eszrevetlenul kiverte. Nagyon jólesett ez a fajta gondoskodas. Végül ujra letusolt a vizzel, majd szárazra torolt. Visszaerve a szobába rám adta a pizsamam, es lefektetett, majd betakargatott.Tavozoban meg elmondta hogy reggel is o jön segíteni, majd lekapcsolta a villanyt, es jóejszakat kivánva elment.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 46625 alkalommal olvasták Dani szextörténetét és 1084 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák