Szextörténetek Szexhírek

Közös házasélet és a szex

Laló szextörténete
A feleségem elsőre átlagos nőnek tűnt, amikor megismertem, de gyorsan sikerült lefektetnem. Így aztán megnyugodtam, hogy egy szexgép.Mikor megismertem a feleségem még nem tudtam mire vállalkozom. Már a harmadik randin bejutottam a blúza alá és még aznap éjszaka egy csodálatos élménybe volt részünk. Egy igazi szexgép volt! Valahányszor találkoztunk mindig sikerült még az utcán fényes nappal is szeretkezne, attól függetlenül, hogy mások is láthatták mit csinálunk, bár eleinte eléggé szégyellős volt.

Mikor az egyik szombati este elmentünk táncolni, ahol mások is felkérték majd hazafelé is többen mentünk kitárulkozott és ahol lakott ott a nyolcadik emeletre felérve már nem volt semmi ruha rajta, mert mind a négyen valamennyi ruhájától megszabadítottuk és meztelenül vittük fel a lakásába.

Egyszerűen csodálatosan éreztem magamat és tetszett ahogy markolászták a melleit és benyúlkáltak a szőrös puncijába. Ahogy felértünk valamelyik srác inditatására azonnal lefektettük és leborotválták a punciján a segge lyukáig tartó dús szőrzetét majd elkezdtük a módszeres kefélését.Nagyon tetszett,hogy mind a négyen hozzáfértünk és vagy a szájába vagy a puncijába, de később a seggébe élvezhettünk.

Egész éjszaka többször élveztünk el és bár mindig volt közöttünk valaki aki kinyalta az összegecizett punciját mikor már nem akart a farkunk felállni egymást addig szoptattuk, míg megont a megtudtuk dugni a csajt. Mikor másnap felébredtünk csak ketten voltunk már és nagyon élveztem, ahogy meztelenül maradva a fürdés után kimentünk a teraszra napozni.

Közben nem vettük észre, hogy a szomszéd is kint van a feleségével, így aztán átmentünk hozzájuk és míg a feleségem a férfivel enyelgett és a feleségéról vettem le a bikinit és dugtam meg. ettől az éjszakától kezdve bárhová is mentünk mindig akadtak férfiak, vagy fiatal srácok akik kedvesen lesimogatták a nejemről a ruháit és becsületesen megbaszták aminek nagyon örültünk mindketten és lassan sportot csináltunk belőle.Mikor beiskolázta magát egy magas egyetemi képzésre az egyik vizsgára magam vittem el a tanárhoz aki előre megmondta, hogy csak akkor adja meg a lehetőséget a továbbtanulásra, ha átengedem a feleségemet egy nappali hancúrozásra.

Mivel a barátomnak a felesége is abba az egyetemre járt és ő már végigcsinálta többször is ezeket a "vizsgákat" elmondta, azt amit másnap a nejem is közölt, hogy egy szadista társaság várta ahol lassan levetkőztették simogatták a melleit, csókolgatták a fenékét, kinyalták a punciját és a segge lyukát is, majd a hónalján megkötözve felhúzták a mennyezetről lelógó horogra és a két kezét, meg a két lábát kikötve elkezdték állva kefélni, majd mikor valamelyik szűknek érezte a pináját és a segge lyukát egy nagy gömbös masszírozót dugtak fel neki teljesen vagy húsz centi mélyen. Mikor érte mentem az autóba nem tudott beülni csak félig meddig feküdni.

Amikor hazaértünk és levetkőzött akkor láttam meg az igazi valót, mert a melleit és a combjait is teljesen véresre verték az egész teste úszott a geciben a szája és a pinája ki volt harapva az egyik mellbimbója félig leharapva és az egész teste ki volt szíva. A seggéből folyt valami amikor megkérdeztem mi lehet ez közölte,hogy utoljára egy nagy dán dogot engedtek rá a kutya meg nem a pináját kefélte meg,hanem a seggét ami borzalmasan fájt és teleengedték kutyagecivel, majd egy olyan szoros bugyit húztak rá, hogy ne tudjon kifolyni belőle. elmondta, hogy soha ennyi fasz még nem volt benne, szinte megállás nélkül az utolsó három órában szinte megállás nélkül kefélték és utána vagy a pinájába engedték a sokszor sárga és véres gecijüket, vagy a szájába élvezkedtek vele.

Pár nap múlva elvittem a feleségem által ismert nőgyógyászhoz aki adott neki valami injekciót amitől megjött a vérzése, így nem lett terhes következménye a dolognak. Mikor hazajöttünk és eljötek a barátom a feleségéével meglepődve nézték a meztelen feleségem aki borzalmasan nézett ki, de elmondták, hogy sajnos nem lehet tenni ellene semmit, mert még ők feljelentették ezt a tanárt és bandáját, sokszor megvizsgálták és a hatóság is annyit zaklatta őket pedig mindig csak a férjével ment ezentúl bárhová. hogy kénytelenek voltak visszavonni a feljelentést. Azóta csak a zárt baráti körökben szokott a feleségem és a barátom felesége is félrebaszni, meg olyan fiatal srácokkal akinek nem jár el a szájuk.

Bár néha még itthon is elmennek kettesbe bárkihez takarítani ami aztán azt jelenti, hogy sokan megbasszák őket. Tavaly kint voltak olaszba ahol az egyik tavaszi fesztiválon egy ismerős olasz srác és barátja kíséretében rengeteg férfivel létesítettek intim kapcsolatot vagyis beálltak egy kupiba ahol két héten keresztül napi tizenhat órában csak kefélték őket. Már egyik csajnak sincs gondja arra, hogy gyereke legyen mert pár éve mindkettőnek kivették a méhét, csak azért, hogy szabadabban tudjanak a férfiakkal szeretkezni. Az egésznek azért is örülök mert most vénségemre legalább bármikor élvezhetem azt ahogy a kitanult feleségem addig játszik a farkammal amíg kielégít és élvezi a belőlem kifolyó gecit. A mai napig is élvezem, hogy nem visel sose bugyit és bárki bármikor alányúl mindig a csupasz punciját vagy a seggét simogatja.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 14245 alkalommal olvasták Laló szextörténetét és 162 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák