Szextörténetek Szexhírek

Egy csodálatos asszonyi élete

G szextörténete
Mikor megismertem a későbbi feleségemet még nem tudtam, hogy élvezni fogom azt, ha más is keféli, szoptatja.Még a nászúton történt, hogy stoppolni kényszerültünk, mert lekéstük a vonatot és csak nehezen akadt olyan autós aki mindkettőnket fel vett volna. A feleségemet egyedül szívesen elvitték volna, de ő akkor még nem akart egyedül menni sehova. Később mikor már többször előfordult, hogy felvettek bennünket amikor stoppoltunk, mindig engem, előre a feleségemet hátra ültették, mert így könnyebben fel tudták húzni a szoknyáját és matatni a kezükkel a bugyijába. ezt ő nagyon is szerette és mindig szívesen ült hátra sőt nem egyszer ő maga kérte, mert nagyon élveztem ha fogdossák a punciját.

A vonaton is mindig azt szerettem, ha a bugyija is kilátszott, kiváltképpen amikor sikerült rávennem, hogy olyan bugyit vegyen fel ami vagy alig takarja vagy teljesen átlátszó volt és élvezni lehetett a puncija formáját.Sok fiatal asszonnyal volt nekem is dolgom, de sose láttam még olyan puncit ami olyan rojtos volt, mint a feleségemé. Később elmondta, hogy még fiatal gyerek korában sokszor és sokan erőszakosan közösültek vele ami eleinte rosszul esett neki, mert fájt később már annyira megtetszett ez a módja a kefélésnek, hogy szinte vágyott arra, hogy megerőszakolják. Volt olyan időszak a középiskolába, amikor rendszeresen naponta mindig megerőszakolták egy társaságban és ő roppant élvezte ezt, mert ilyenkor nemcsak a férfiak kefélték, hanem a kutyák és sok nagy faszú lovak is. Volt olyan éjszaka amikor négy kutya kefélte meg, majd utána több férfi erőszakoskodott vele és későéjjel lovak alá tették és azokkal hágatták meg. Volt sok szadista barátja is amikor korbáccsal verték rojtossá a punciját és rengetegszer szurkálták meg tűkkel és csipeszekkel élveztették el. Később már amikor a feleségem lett elmondta, hogy két ukrán komával jött össze és azok kivitték magukkal ahol különböző falvakban és városokban nyakörvvel meztelenül sétáltatták és keféltették akikkel sikerült. Volt olyan eset amikor kirándultunk és egy toronyba másztunk fel és belém bujt a kisördög és előttem ment a feleségem és felemeltem a szoknyáját, hogy teljesen kilátszódjon a bugyis feneke, hogy aki jön utánunk gyönyörködjön benne.

Ha a feleségem szólt akkor mindig lehúztam a bugyiját is, hogy a seggébe és a puncijába is lehessen gyönyörködni. Mikor meg otthon voltunk és vasárnaponként mentünk a szüleimhez ebédelni a gyerekkocsit tolva valahányszor behajolt a kocsiba mindig felemeltem a miniszoknyát, vagy a miniruhát, hogy kilátszódjon a csupasz feneke.Nagyon szerettem mutogatni a feleségemet. Persze ilyenkor mindig volt valaki aki mielőtt elment mellettünk megmarkolta, vagy megsimogatta a feleségem seggét amiért én sose szóltam. Mikor már a saját lakásunkban laktunk és kevés volt a pénzünk a feleségem mindig el akart menni takarítani. Közben a volt lakó odajött és megkérdezte nem e lehetne a feleségemet megfuttatni, mert nagyon csinos és kívánatos mások számára is. Én belementem és mondtam az asszonynak, hogy a srác tud takarítani való helyeket és elment vele.Sokszor csak másnap este jött haza és addigra becsületesen megbaszták és kimarták.Később amikor divatba jöttek a Swinger clubbok oda is az ő kezdeményezésére mentünk el ahol aztán volt olyan éjszaka amikor 15-20 férfi kefélte meg amit nagyon élvezett.

Volt olyan nyár amikor az anyjával mentek el két hétre üdülni, de pár nap múlva érte kellett mennem az anyjáért, mert zavarta a feleségem sűrű férficserék. . A minap is elmentünk egy bálba ahová elhívtak bennünket és ott derült ki, hogy a asszonyokat a beleegyezésükkel levetkőztették egy szál kombinéba és az összehívott több mit kétszáz vendég bárki választhatott belőle. A feleségem is elmondta, hogy este nyolctól kezdve reggel ötig több mind százhúsz férfi kefélte meg, de volt olyan csodálatos dolga, hogy mind a három lyukja televolt fasszal, amit roppant élvezett.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 16097 alkalommal olvasták G szextörténetét és 2572 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák