Szextörténetek Szexhírek

Német párcserés kalandok a feleségemmel

Lajos szextörténete
Feleségemmel jártunk ki németbe párt cserélgetni. Ez ilyen párcsere turizmus volt. Majdnem mint a szvinger klubokba szokás.Az elmúlt egy hónappal kint voltunk megint németbe ahol összeakadtunk azzal a házaspárral akik már ismertek bennünket, hiszen legutóbb kb 10 éve már használtuk egymás feleségeit és testvéreit.

Most, hogy összefutottunk nagy örömömre a férfi ahogy szájon csókolta a feleségemet a két kezét a szoknyája alá tolta és a bugyijában is matatott. A boltban ahol ez történt a körülöttünk lévők kissé megrökönyedtek, de nekem ez nagyon is tetszett. Később elmentünk hozzájuk és persze a srác akit Bobnak hívtak hamar kihámozta a feleségemet a ruhájából és nagyokat kefélt vele. Örömömre nem csak a puncijába dugta a becsületes nagy farkát, hanem felváltva a szájába és a seggébe is. Nagyon tetszett amikor előrehajolva szopta a másik pár fiát az apja, meg hágta a feleségem nagy seggét.

Persze én is használtam a Bob feleségét, meg a lányát akinek a férje is rendszeresen kefélte az anyósát is.

Ez így ment egy teljes héten át, és a feleségemet akkor láttam csak amikor már el kezdtünk készülni egy másik párral másik városba. Ott szintén egy hétig voltunk és bár feleségemmel elmondta, hogy mióta eljöttünk a másik pártól azóta mát több mint kétszáz férfit engedett a lába közzé. A másik helyen csak hetvenen dugták meg, de megkérte, hogy menjünk el a svájci határra, mert szeretné kipróbálni megint egy kuplerájt ahol felváltva napi 30-35 srác dugná meg, és rengetek filmet készítenének vele, mert ott különféle állatokkal is lehet fajtalankodni. Elmondta, hogy tudod, hogy én nagyon szeretem a disznók a szamárok és a póni, meg a nagy csődörök farkát majdnem annyira mint a néger farkakat. Ez a hely egy erdős részen van és mivel jó idő van és meleg szívesen meztelenkednék bárkikkel az erdőben is.Nagyon örülök, hogy befestették a hajamat szőkére, mert így még többen akarnak megbaszni még az utcán és az áruházakban is. Legszívesebben ideköltöznék és akkor évente nem 6-7000 férfi kefélne meg mint otthon, hanem lehet, hogy a duplájának is oda tudnám tartani a már így is szétkefélt puncimat. Elmentünk hát. Ott azután nem volt olyan perc, hogy valaki, vagy valakik egyszerre ketten hárman kefélték és harapdálták a melleit, a seggét a combjait.Az egyik ilyen erdős kefélési sorozat után a puncijának a környékéről tizenkét kullancsot szedett ki egy orvos akihez elvitték. Amikor visszajött elmondta, hogy az orvosnál találkozott az orvos fiával is akik ketten olyan vastag fasszal rendelkeztek, hogy ilyen még sose volt benne .

Vagy háromszor élveztek el a hat órai intenzív baszás után. Megadtam nekik az otthoni címemet és telefonszámomat, mert mondták, hogy várhatóan a nyár folyamán eljönnek ide is és szívesen eltöltenének velem pár hét szórakozást is amibe én készségesen beleegyeztem. Mikor hazafelé indultunk az aranyos szétkefélt feleségem elmondta, hogy ezalatt amíg kint voltunk sok ezer jattot keresett amivel majd elmegyünk ketten egy három hetes hajókirándulásra az ősszel. Remélem nem híztam, míg nyeltem a srácok zacskójának tartalmát, mert étvágyam ezalatt a pár héten nem igazán volt. Megköszönte, hogy ennyire megértő voltam és reméli, hogy még sok évet eltölthetünk egymással szeretettel.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 24589 alkalommal olvasták Lajos szextörténetét és 583 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák