Szextörténetek Szexhírek

Haverom muterját megkúrtam

Csabi szextörténete
Haveroméknál rendszeresen csapatunk és anyja ugyan nem a legjobb nő, de baszható teremtés. Egyszer aztán egy buli után megkúrtam őt.Egyik haveromnál szoktuk múlatni az időt kiváltképp amikor és ez igen gyakran megtörténik a faterja kiküldetésen vagy üzleti úton van. Olyankor a több emeletes házuk aló szintjén elvagyunk, iszogatunk hülyéskedünk.

Egyik ilyen este alakalmával fel kellett mennem az emeleti toalettre ami a szülei hálószobájával szemben található. A hálószoba ajtaja nyitva volt és a haver muterja ott feküdt. Amint kinyitottam a toalett ajtaját láttam, hogy nem alszik hanem néz, hogy ki az mi az. Ez a nő egy alacsony kis mellű sovány kis teremtés. Nem rossz testű és eddig az estéig nem is gondoltam rá úgy. Bár utólag tett olyan mozdulatokat amivel utalt bizonyos dolgokra. Például amikor mi kint voltunk a kertben mindig ott volt fontos tennivalója és mindig földközeli munka, tehát jó mélyen behajolva felénk. Ezt mindig meg is szoktam nézni magamnak.

Néha szemből is hajoldozott és mivel igen apró mellei vannak nem hord melltartót ezért a felsője dekoltázsán mindig belátva megfigyelhettem aprócska melleit. Majd bent a toaletten elvégeztem a dolgomat, és rajta járt az eszem. Erre elkezdett ágaskodni a szerszámom. Gondoltam magamba, hogy a mellettem lévő fürdőbe úgy fogok átmenni, hogy elöl hagytam a farkamat. Úgy is tettem. ezt a másfél méteres utat remegő lábal tettem meg. Majd becsuktam a fürdő ajtót de nem teljesen. ekkor nézegettem és a szennyes tartó tetején megtaláltam az aznap levetett bugyiját. Kezembe vettem és szagolgattam, isteni illata volt; erre úgy ágaskodni kezdett a szerszám, hogy már fájt a makkom úgy bedurrant! Az ajtó résnyire volt és amikor kezet mostam a farkam ott villogott neki. Majd lekapcsoltam a villanyt és az ajtót óvatosan kinyitottam. A sötét derengésben láttam, hogy nem alszik hanem engem néz. Majd szép csendben lementem és aznap éjjel nem történt semmi más sajnos. De ettől kezdve minden éjjel amikor ott voltam náluk nagyon keveset vagy inkább semmit nem ittam és fel jártam toalettre. A farkam mindig elöl hagyva mentem a fürdőbe.

És akárhányszor mentem ő fenn volt és nézett. Majd az egyik este rászoktam arra, hogy amikor kijövök a fürdőből nem kapcsolom le előtte a villanyt és így én is látom, hogy mit csinál illetve, hogy fent van-e. Hozzá kell tennem mindig fent volt és felém fordulva. Az egyik ilyen jól átdorbézolt hajnalban amikor haverék a józanságukat és mindenüket elvesztve kiütötték magukat ugyanúgy tettem a rutinos cerka lógatást, éppen jöttem ki a fürdőből amikor az ágyra néztem azt látom a takaró sehol és a halóing a nyakáig fel volt húzva és széttárt lábakkal fekszik és engem néz. Olyan remegés fogott el, hogy majd összeestem de valahogy csak bebotorkáltam a szobába és leültem mellé. A farkam a nagy megilletődöttségben félárbócra ereszkedett. Ahogy leültem rögtön rámarkolt a lényegre.

Apró kezei között óriásnak tűnt a farkam majd éreztem, hogy eszeveszett tempóval visszatér belé az élet de olyan intenzitással mint amikor bugyit szagoltam. Nem szólt hozzám semmit csak annyit, hogy csendben legyünk. Lent már mindenki aludt mert nagy csend volt ott is. Ekkor szájon csókoltam amit nem viszonzott de a hálóinget szorgalmasan fejtette le magáról. A nyakát vállgödrét végigcsókoltam közben halkan nyöszörgött és vadul markolta a faszomat. Majd lejjebb haladva végig csókoltam a pici melleit ami egy tinilányéhoz hasonlítottak. Jól megszoptam őket párszor és a melleitől nyelvel kerestem az utat lefelé. A szemérem dombja nem volt borotvált de rendbe volt tartva. Amint leértem éreztem, hogy csak úgy lüktet a pinája.

Eljátszogattam a csiklójával beszívogattam nyalogattam ekkor egyre hevesebben nyögött, majd a nyelvel egyre mélyebben benyaltam puncijába. Tűz forró volt de nem igazán nedves. Jól kinyaltam amitől elélvezett mert a fejemet úgy satuba fogta az a két kicsi láb, hogy azt hittem mentem összeroppan majd hal nyöszörgéssel engedett a szorítás és enyhe rángásba ment át. Mostanra farkam majd felrobbant és finoman feltérdeltem az ágyra, a lábait felhajtottam a vállaimnak és a bejárathoz szegeztem a makkomat. Ekkorának még sosem láttam. Szép lassan elkezdtem befelé tolni. Erre ő összeharapta száját és halkan nyögdécselt. A farkam kissé nehezen ment egyre beljebb és beljebb. Majd éreztem, hogy majdnem eljutok teljesen befelé előtte egy feszülő érzést. Majd mikor megpróbáltam beljebb tolni hirtelen felszisszent és belemarkolt a karomba, innen tudtam, hogy végigértem.

Visszább húztam és szép óvatosan elkezdem tolni húzni. És csak pumpáltam vigyázva arra, hogy nehogy mélyre merüljek de aztán annyira belejöttem, hogy oda sem figyeltem és csak teljes gőzzel tövig toltam. Közben figyeltem de csak a gyönyörtől fátyolos szemét láttam, és látszott rajta lélekben nem itt van. Majd éreztem egyre jobban szorít és zihál majd egyszer csak megpróbálja átkulcsolni apró lábával a derekamat és szorít és vonaglik és aprókat sikongat . Majd jó idő múlva megnyugodott és engedett a szorításból. Majd megszólalt: Ekkorát már isten tudja mikor élvezett utoljára. De tudta azt is, hogy én még hátra voltam. Felhúzta a lábait megfogta térdnél és megnyugtatott, hogy nyugodtan a puncijába élvezhetek. Ekkor újra elkezdtem mozogni benne majd olyan őrült tempóba vágtáztam, hogy nem kellett 10 perc és kitört belőlem a gyönyör szinte egy időbe élvezett el újra. Majd holt fáradtan mellé feküdtem és pihegve feküdtünk egymás mellett fél órát biztosan. Majd a hálóingjét a lábaközé fogva fogva felkelt és kiment a fürdőbe zuhanyozni. Én még kicsit feküdtem, majd összeszedelőzködtem é visszamentem az akkor már bóbiskoló társak közé akik ebből az eseményből semmit nem fogtak fel.

Azóta is odajárok hozzájuk bulizni de ez az eset sajnos már nem fordult elő még egyszer. De kerti megmozdulások alkalmával még midig ott sertepertél körülöttünk. ÉS én még mindig az emeleti toalettet használom és elővett farokkal nézőközönség előtt vonulok a fürdőbe.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 38845 alkalommal olvasták Csabi szextörténetét és 2530 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák