Szextörténetek Szexhírek

Az ideális feleség

Lajos szextörténete
Az én feleségem igazán ideális asszony, pedig azt hittem szende kis szüzet veszek feleségül. Neki aztán még tetszik is a párcsere, sőt imád egyszerre több faszt befogadni, mert igazi kis szexgép!Mikor megismertem a későbbi feleségemet azt hittem egy szende kislány, pedig egy vérmes csaj volt. eleinte szégyellősen viselkedett, de egy bulin elkezdtük a borozgatást és mivel elfogyott a nedű páran lementünk még vásárolni.

Mire vissza mentünk a lányok nagy részén csak a srácok voltak az én csajom is nyalta egy másik csaj punciját. a vége az lett, hogy másfél nap alatt mind a hat srác végigkefélte mind a hat lányt és itattuk velük a zacskónk tartalmát.

Ettől felbuzdulva rendszeresen elvittem kimondottan kefélős bulikba is, mert ekkor már rájöttem, hogy szívesen elfogadja, hogy cserélni lehet egy másik csajjal vagy asszonnyal és még élvezi is. Mikor már nászúton voltunk elmondta, hogy az esküvőn azért kellett sokszor keresnem, mert aki akarta azzal mindig elment a szénába a padláson kefélni. Bárhova mentünk, mindig olyan szoknyát vett fel ami alul, ha volt is rajta bugyi az mindig kilátszott és én ezért mindig megdicsértem. később amikor már nem hordott miniszoknyát akkor is minden ruhája vagy szoknyája felhasított volt, mert mindig szerettem, ha legalább a combjai látszanak.

Ha elmentünk ruhát próbálni, mindig benéztem a fülkébe, hogy esetleg más is belásson és szóljon nekem, hogy húzzam vissza a függönyt. Pár héttel ezelőtt be kellett feküdnőm a klinikára egy lábműtétre és szerencsére egy kétágyas kórterembe kerültem ahol a másik ágyon egy belevaló jó harmincas faszi volt aki az anyját kefélte amikor az egyik alkalommal visszamentem a szobába. Ezen felbuzdulva megbeszéltem vele, hogy ha bejön a feleségem Ő is dugja meg én meg majd kipróbálom az anyját. Így is volt. Attól kezdve feljöttek hozzánk a barátaim is és felváltva használták mindkettőnk csaját. Ritkán örülhettem az ilyen csodás pillanatoknak ami nekem kimondottan élvezetes volt, hogy gyönyörködhettem azon ahogy egyszerre négyen is nyomultak a feleségembe.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 17395 alkalommal olvasták Lajos szextörténetét és 827 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák