Szextörténetek Szexhírek

Doktor bácsi, az első szexuális élményem 12 évesen

Nóra szextörténete
Az első szexuális élményem a doki bácsival volt, aki kihasználva, hogy anyám magunkra hagyott finoman megujjazott.Emlékszem az első szexuális élményemre. Úgy 12 körüli lehettem amikor egyszer megfáztam és édesanyám lehívta a doktor bácsinkat magas domborodó mellű pelyhes puncijú leányka voltam. A doktorbácsi azt mondta megvizsgál és anyut ki küldte teát főzni nekem le kellett vetkeznem a vizsgálathoz meg hallgatta a hátam aztán azt mondta lázat mér toljam le a pizsama alsómat és feküdjek hasra. Anya a hónom alatt méri mondtam neki de azt mondta a mérés így pontosabb . Az egyik kezével széjjelebb húzta a fenekem a másikkal finoman a fenekembe tolta a hőmérőt amit beolajozott.

A keze meleg volt és könnyű mégis úgy éreztem fenekem simogatja ekkor az alhasamban és a puncimba valami meleg görcsöt éreztem ami ki akar törni a hasamból combjaim remegtek és ösztönösen megemeltem a fenekem ekkor a doktorbácsi kihúzta a hőmérőt és éreztem hogy valami meleg hosszúkás tölti ki a fenekem .

Az ujja volt éreztem hogy a másik keze mutató ujja rátalál a ki nyílt puncim egy pontjára amire egy eddig ismeretlen forró robbanás futott át az egész alhasamon. A párnába haraptam hogy fel ne sikoltsak és megpróbáltam még mélyebbre tolni az ujját a fenekembe szinte elájultam ahogy belülről simogatott az ujja. Több meleg hullám szaladt át a puncimon és ki spricceltem egy kis pisit , amikor elmúlt a remegésem finoman ki húzta belőlem az ujját és azt éreztem megpuszilja a fenekem nyílását majd betakart . Édesanyámnak mikor bejött csak annyit mondott elaludt had pihenjen
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 71055 alkalommal olvasták Nóra szextörténetét és 7495 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák