Szextörténetek Szexhírek

A kötelező miniszoknya kötelező félrekúrás

Bözsi szextörténete
A férjem mániája volt, hogy én mindig csak miniszoknyában járhatok, ami nekem nem esett nehezemre. Így még több faszt engedhettem a lábam közé.Már elmúltam 25 éves amikor megismertem a későbbi férjemet akivel sikerült összhangba kerülnöm. Eddig is rengeteg férfit engedtem a lábam közé, mert fiatalon az egyik tanárom megszabadított a szüzességemtől és nagyon jól esett kefélni, különösen a nagy és vastag farkú srácokkal. ezzel a sráccal is két nap múlva eltöltöttem egy fél éjszakát és rávettem, hogy feleségül vegyen. Őneki egyetlen kikötése volt, hogyha hozzámegyek mindig csak 30 cm miniszoknyát viseljek és ha mégis megcsalom szeretne ott lenni.

Ennél nagyobb örömet nem is adhatott hiszen így még a nászéjszakán is megkeféltettem magam két pincér sráccal. Mindenkivel a családjukban aki akart megkefélt, bár volt, hogy nem tudott róla a férjem. Mindig örültem, hogy elutazik, mert ilyenkor több napra ment és könnyebben sikerült a közeli kis erdőben sétálnom, ami alatt mindig felszedtem valakiket akik megdugtak. Ebből lassan rendszert csináltam és a szomszéd asszonyokkal közösen vigyáztunk a gyerekeinkre, míg a többiek fogadták a srácokat. Az egyik alkalommal még az elején a számba élvezett el az egyik férfi és ez annyira ízlett, hogy később mindegyik asszony is átvette ezen örömöt és így nem kellett attól félnem, hogy valakik felcsinálnak. Nagyon örültem a mini szoknyáknak és a nejlon mini ruhának, mert az könnyen felcsúszott és élveztem ahogy simogatják a szőrös puncimat és mindig szabadon tudtam mutogatni magamat, mégha a velem való srác is húzta fel a ruhámat. Volt egy alkalom amikor a férjem is ott volt és lefektettem meztelen majd ráfeküdtem és mondtam neki nyalja a seggem lyukát, mert szeretném megkeféltetni. A férfi akit felcsíptem elkezdte dugni a puncimat és közben a férjem szájába is bedugta a farkát, hogy nedvesítse meg.

Nevettem csak amikor morgott a férjem, de amikor szólt, hogy mindjárt elélvez rávettem dugja a férjem szájába a farkát amit sikerült is neki megtennie és a szájába engedte az egész spermát, majd kielégülve a seggembe nyomta a farkát.

Mikor oda is belőtte a zacskója tartalmát és felállt közöltem a férjemmel, ha meg akar engem is baszni előtte mindig meg kell tennie, hogy az engem kefélő srác a szájába engedje a geciét. Lassan több gecit szopattam és nyelettem vele mint engedtem magamat megkeféltetni vele. Ez már tart több mint húsz éve és most már mivel nem áll fel a farka mindig szopja a srácok geciét és ez így mindkettőnknek örömöt okoz. Most van egy fiatal 22 éves kefélőgépem és a múltkor majdnem megfulladt a férjem, mert annyi geci jött ki a srácból, hogy nem tudta nyelni. A világon az ilyen férj az igazi, és én örülök neki, hogy végre megtaláltam őt.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 20430 alkalommal olvasták Bözsi szextörténetét és 1181 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák