Szextörténetek Szexhírek

Feleségem a közösben (gruppen szex, párcsere, swinger)

Lajos szextörténete
Már két éves házasok voltunk és néha ha rájött a feleségemre a férfiak utáni vágy mindig átengedtem egy éjszakára valamelyik barátomnak. Én is ilyenkor a barátom feleségével szeretkeztem.Az egyik alkalommal amikor kimentem külföldre ott az öcsémmel találkozva kimentünk egy strandra. A neje levette a bikini felsőt, mert Ő így szeretett lenni. Nagy nehezen levetettem a feleségemről is a felsőt, mert az öcsém kíváncsi volt milyen szépek a mellei, mert midig dicsértem. Közben odajött egy másik barátom is akivel a szállóba egy szobába aludtunk és a neje is levetkőzött.

Igaz ő nem hordott még alsót sem ezért átmentünk a nudistákhoz ahol végre meztelenül volt a nejem is. Piálgattunk aminek az lett a vége, hogy párokat cseréltünk és végre nekem is sikerült a sógornőmet megdugnom, de legjobban a nejem járt, mert még másik négy srác is benevezett a közös kefélésekbe. Később a szállóba mondta is, hogy ha ez lesz valahol ebbe szívesen belemegy, mert annyira jó volt neki. Két nap múlva elmentünk egy német házaspár esküvőjére ahol észrevettem, hogy a német férj nagyon mustrálta a feleségemet. Mikor észrevette, hogy figyelem megkérdezte nem lehetne - e éjszakára elcserélni az asszonyokat, mire én nagyon szívesen beleegyeztem. Sajnos a német nőt csak egy óra hosszat tudtam kefélni, mert annyira részeg volt, hogy elaludt és nem érdekelte, mit csinálnak vele.

A nejem viszont elmondta, hogy eleinte csak a vőlegénnyel kefélt, de később bejött még négy koma akik a német srác apósa , apja és a testvérei voltak és közösen felváltva szereztek vele, ami azt eredményezte, hogy volt amikor a seggét dugták és a puncijába ketten nyomták a farkukat és a szája is mindig televolt valamelyik srác vagy férfi farkával, rengetegszer a torkára élveztek. Másnap este megint ezekkel a pajzán emberekkel töltötte az éjszakát, de akkor már az ifjú asszonnyal is végigkeféltem az éjszakát. Reggel közölték, hogy elmegyünk mindnyájan egy hétre egy közeli szigetre ahová elvisszük magunkkal az após feleségét és a srác anyját is, majd ott végre felváltva cseréltük az asszonyokat.

Kiderült, hogy ez a két család már évek óta azzal keresi a kenyerét, hogy mindenkivel kefél , bár nekünk nem kellett fizetnünk, de a feleségemet csak két hét után kaptam vissza, de lemondta, hogy egy héten keresztül minden nap tíz tizenöt sráccal szeretkezett és még több farkat szívott le. Azóta két évenként mindig odaadom a nejemet használatra és nagyon tetszik, hogy megszüntették a szégyen érzését. Rengeteget filmezték, most jelenleg kint van az usában egy szexclubban ahol egy fél évre az egyik gyerekkori barátnője szervezte be.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 61325 alkalommal olvasták Lajos szextörténetét és 971 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák