Szextörténetek Szexhírek

Bulgár nyaralásunk

Ádám szextörténete
Nejemmel elugrottunk egyik nyáron bolgárokhoz nyaralni. Ott aztán a nejem két ukrán sráccal össze is melegedett.Már több mint tíz éve voltunk házasok amikor megbeszéltük, hogy elmegyünk Bulgáriába nyaralni. Mivel nekünk csak egy Combi Trabantunk volt ,így a cuccot a csomagtartóba tettük a kocsi tetejére, mert a kocsi belsejében aludtunk éjszakánként. Még Jugóban egy Kempingben töltöttük az éjszakát a feleségem egy szál hálóingben elment zuhanyozni, de hiába vártam nem sietett vissza. utána mentem és akkor vettem észre, hogy egy másik autóban szeretkeznek vele. Kiderült, hogy bement egy budira, ahol egy lyukon keresztül megszoptatták és annyira megtetszett neki, hogy egy másik házaspárral elment kefélni. Nagyon meglepődtem, mert bár én már régóta szerettem volna megosztani a barátommal a nejemet, sose volt hajlandó belemenni. Mikor észrevett szólt, hogy foglalkozzak a másik asszonnyal és így azon az első éjszakán a másik asszonnyal keféltem, majd egész éjszaka.

Reggel megbeszéltük, hogy együtt megyünk tovább és végül egy nudista kempingbe mentünk ahol egy nagy viskót béreltünk egy nagy szobával ahol mind a négyen együtt voltunk éjszakánként is. Mindig cserélgettük a feleségeket és ha néha más is bejutott a feleségeink lába közzé akkor tudtunk csak igazán pihenni.A kempingbe az étterembe is meztelenül mentünk be, hiszen ott még a pincérek is meztelenek voltak. Az egyik este elmentünk táncolni és én roppant élveztem, hogy a feleségemet akit egymás után két nagy faszú néger kért fel a táncparketten mindketten megdugták. Ettől kezdve a másik asszonyt is kezelésbe vették, amit a csaj férje nem nézett igazán jó szemmel, mert nem hitte, hogy a négerek a harminc centis farkukkal meg tudják dugni a nejét,Nagyon csodálkozott a srác, amikor kiderült, hogy mind a két srác mind a két asszonyt úgy hengerelték meg, hogy mindegyiket egy lyukban a punciba tették. Én nem csodálkoztam ezen, mert a feleségem mióta itt voltunk már többször kefélt a négerekkel így és én vagy szoptattam, vagy a seggébe dugtam a farkamat. Ez így ment két héten keresztül. Igazi jó nyaralás volt, de sajnos ez is véget ért és mikor visszafelé jöttünk nem sikerült egyszerre a Jugó vámnál bejutni és elkerültük egymást. Igaz telefonszámot és címet cseréltünk és a következő nyarat is együtt töltöttük, de már másik két házaspárral kibővítve, de most igyekeztünk hazafelé.

A nejemre annyira rájött a kefélés, hogy mikor Szeged mellett lévő benzinkúton tankoltam elment megkeresni egy budit.A vége az lett, hogy egy óra múlva tudtunk csak továbbmenni, mert a nejem mind a két kutassal egy nagyot kefélt. Legközelebbi megállónk már a lakásunk tül csak hetven kilométerre volt ahol kajáltunk hajnalba, majd egy jót szeretkeztünk. A nejem levette a hálóingjét és egy a parkírozóba lévő autóba kapaszkodva hátulról kellett megkefélnem ami nekem igazán tetszett. Hiába mondtam neki nem lesz ez így jó a bent ülők felébredtek és mindhárom srác kiszállt és ők is elkezdték kefélni a nejemet.

A nejem annyira örült ennek a változásnak, hogy két teljes órán keresztül kefélt az ukrán srácokkal és itta a nedveiket. Lassan a srácok is megunták és így sikerült hazáig jutnunk. Otthon megbeszéltük, hogy ezentúl ha elmegyünk nyaralni, mindig szabad lesz mindkettőnknek bárkivel kefélni akár egyszerre többel is és ezt nem fogjuk megcsalásnak venni. Ettől kezdve vagy tíz éven keresztöl a nejemmel rendszeresen kirándultunk és ő sportot csinált abból, hogy minél több férfivel dugjon és mindig csinálhattam róla képet ami ez idő alatt hat albumot tett ki, mert a tíz év alatt évente több mint tízezer férfivel került bensőségesebb kapcsolatba. Igazi belevaló asszony lett belőle.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 22449 alkalommal olvasták Ádám szextörténetét és 1160 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák