Szextörténetek Szexhírek

Barátnőm vette el a szüzességem (tini szex, szüzesség elvesztése)

Dani szextörténete
Délután kettőre hazamentünk hozzám. Anyám várt minket ebéddel. Ebéd közben is szemeztünk, és egyik kezünkkel az asztal alatt simogattuk egymást. Ebéd után anyám elköszönt, mondván ő most elmegy egy kicsit levegőzni. Nekünk se kellett több.Egymásra néztünk, és kajánul elmosolyodtunk. Ahogy anyám kilépett, rögtön a szobámba siettünk. Vadul csókolóztunk, majd az ágyra keveredtünk. Elkezdtük egymást vetkőztetni. Gyönyörű teste volt. Simogattam, csókoltam ahol értem.

Ő elkezdett játszani a farkammal, és közben csókolgatott. Mikor már mindketten eléggé fel voltunk izgulva, mondta hogy most már dugjam meg. Ekkor jött az én vallomásom. Sajnos én még senkivel nem dugtam.

Nem tudom hogy kell, és hogy tudnám kivitelezni a mozgáskorlátozottságom miatt. Erre ő. Nem baj. Akkor én ülök bele. Rövid úton meg is tette. Mozgott rajtam míg mindketten el nem élveztünk. Az aktus után segített kijutni a fürdőszobába a szobakocsival, besegített a kádba, majd ő is belépett mellém. Lassan, lágyan mostuk egymást. Mire végeztünk, én már megint mereven álltam. Újra ráült a farkamra és ütemesen mozgott rajtam. Itt már én is tudtam mozogni, mert megkapaszkodtam a kád két oldalába, és erőből tudtam magam emelgetni. Újra elélveztünk mindketten. Most jobb volt, mert én is aktívan tudtam közreműködni.

Újra lezuhanyoztuk egymást. Kimásztunk a kádból és ő előbb magát, majd engem is szárazra törölt. Vissza gurultunk a szobába ahol segített felöltözni, és közben ő is öltözött. Éppen időben fejeztük be, mert megérkezett anyám. Barátnőm csókkal köszönt el tőlem, anyámtól csak szóval, és elment.

Este a cseten megbeszéltük hogy a következő hétvégére ráveszem anyámat hadd menjek most én ő hozzá és hadd töltsem ott az egész hétvégét. Összejött!Következő pénteken a barátnőm jött értem, de már nem az utcán találkoztunk, hanem feljött a lakásba. Nem sokat időztünk. Mindketten segítettek beülni az elektromosomba, majd barátnőmmel elindultunk az ő lakása felé ahol egyedül lakott. Még soha nem utaztam az elektromossal bkv-n. Szuper volt. Mire hazaértünk, már nagyon izgatott voltam az újdonság miatt.

Végül nem volt miért idegeskednem. Barátnőm úgy foglalkozott velem egész hétvégén, még éjjel is, mintha már milyen jól össze szoktunk volna. Nagyon élveztem. Mindenféle képpen. Ezután a hétvége után minden hétvégét együtt töltünk azóta is. Kifejlesztettük a legjobb technikát hogy minél aktívabban tudjak részt venni a szeretkezéseinkben.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 40590 alkalommal olvasták Dani szextörténetét és 807 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák