Szextörténetek Szexhírek

Adri, Zoli és Én (hármas szex, biszex)

Csé szextörténete
Ismét elérkeztünk, a hét végéhez, ami számunkra újabb élvezeteket jelentett. Ezúttal egy régi jóbarátomat Zolit hívtam át egy 3 -asra hétvégén.



Szombat reggel 9 kor meg is érkezett, nem húzom az ídőt, a lényegre térek. Adri már az ágyon várt minket meztelenül. Amint az ágyhoz értünk, forró smárolásba kezdtünk, majd Zolival is csókolózott bemelegítés képpen. Zolinak átengedtem a kezdés lehetőségét. Nem is habozott, gyorsan hasára fordította Adrit, szorosan lefogta a kezeit, majd merev farkával keményen dugni kezdte. Néhány perccel később Zoli leszált Adriról és én folytattam. A feneke már kellően ki volt tágítva. Igy már nem kellett sokáig basznom a szexi fenekét, szinte azonnal teleélveztem. Zoli kapott az alkalmon és ő is még egy kicsit baszta Adrit, aki élvezetét nyögésekbe folytotta.

Zoli is beleélvezett a nedvekben úszó fenékbe. Után Adrit térdre kényszerítettük hajánál fogva, hátrabilincseltük a kezét majd egymás farkát szopattuk tisztára Adrival. Felváltva nyalta a csurig spermás farkunkat. Majd megfogtam a fejét és jó erősen baszni kezdtem a száját, már a torkáig leért hatalmas farkam. Majd Zoli ugyanezt megtette. Utána a bilincset még nem vettük le, hanem Adrit az ágyra löktük és Zoli hátulról én elölről keféltem szét Adrit nem kímélő vadsággal. Mikor már majdnem elélveztünk, gyorsan kirántottuk farkunkat és belevertük egy félig teli nutellás üvegbe, amit így vsurig töltöttünk. Utána levettük Adriról a bilincset majd ráparancsoltunk : mártsd 2 ujjad az üvegbe és nyald le !!

Adri engedelmesen fogyasztotta el a teljes üveg nutellás sperma keveréket, majd a maradékot a számba tömve smárolni kezdtünk, szívtuk egymás nyelvét majd Zoli is hasonlóan csókolózott Adrival. Ezek után felkaptam Adrit ismét hátrabilincseltem a kezét, a falhoz szorítottam, csókolózni kezdtünk, közben bal lábát felhúztam a derekamig és teljes erőmből határozott keménységgel baszni kezdtem. Később Zoli befurakodott Adri feneke és a fal közé, majd elkezdte ujjazni a fenekét, amiből csak úgy fröcsögrek a korábbról ottmaradt nedvek. Amit utána Zoli lenyalatott Adrival, miután végzett, kivettem Adri puncijából a farkam, letérdeltettem, majd szájába adtam saját puncinedves farkam. Érzékien, heves nyelvcsapásokkal szopott, néha torkáig is engedte. Teletömtem a száját nutellával és ismét keményen megbasztam a száját. Utána Zoli baszta a száját majd mindketten egyszerre élveztünk Adri szájába.

Ketten hatalmas mennyiségű anyagot lövelltünk a szájába amit körbe adtunk : Adri "átköpte" Zoli szájába majd egy kis nyál hozzátétével visszaadta Adrinak, ő szintén gargalizált vele kicsit majd nekem adta át, a fantasztikus tűzforró nedvek keverékét majd Adrinak visszaadva ő nyelte le. Utána még 10 perceket csókolóztunk Adrival felváltva. Búcsúajándékkép Zolival nyalni, majd vadul ujjazni kezdtük Adri tüzes punciját, majd mikor rám került a sor, Adri arcomba engedte nedveit hatalmas sikolyok kíséretében amit jóízűen lenyalogattam magamrol. Így telt egy újabb eseménydús hétvége hármasban.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 49726 alkalommal olvasták Csé szextörténetét és 956 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák