Szextörténetek Szexhírek

Meleg kalandom a szexmoziban!

Erik szextörténete
Egyszer Pesten elmenetem egy szexmoziba, mert érdekelt, hogy milyen lehet. A dolog azzal végződött, hogy leszopott egy srác.Vidéki srác lévén a középiskolás éveket követően Budapestre mentem főiskolára. Egy alkalommal úgy döntöttem meglátogatok egy szex mozit. Kíváncsi voltam milyen lehet, kik járnak oda, lehet e ismerkedni. Meg is tettem az első lépést, megnéztem egy pornó újságot, hogy hol lehet ilyen mozi.

Nem sokat kelet keresgélnem, találtam is egyet a belvároshoz közel. Szinte remegő lábakkal mentem, nagyon izgatott voltam! Vajon megtalálom, mi lesz, nem lesz ciki oda bemenni? Kérdések tömkelege jár a fejemben útközben. Megérkeztem, bementem, majd tájékoztatott egy srác, hogy mennyi időre mennyi a belépő.

Ezt követően a jeggyel együtt kaptam egy óvszert is amin egy kicsit meglepődtem. Beengedett a helyiségbe, ahol több sor szék volt, szinte sötét. A moziban négy férfi volt, akik elszórtan ültek, nézték a filmet és kettő verte a farkát. Leültem kicsit távolabb a bent lévőktől, majd nézni kezdtem a filmet. Nem sok idő telt el már állt is a farkam a nadrágban.

Gondoltam, ha nekik ki lehet venni, én miért ne tenném. Hozzá kell tegyem nem vagyok szégyenlős, mindig kíváncsi voltam milyen más előtt masztizni,vagy látni más masztizását. Lehúztam a farmerom sliccét és elővettem a farkam. Elkezdtem simogatni, húzogatni, persze minden tekintet rám szegeződött.

Pár perc elteltével mindenki masztizott a teremben, majd egy srác mellém ült. Izgatott voltam, hevesen dobogott a szívem, mi lesz most? Először egymás mellett vertük, néztük egymásét, majd a srác keze átnyúlt és simogatni kezdte a farkam. Nem tiltakoztam engedtem neki hagy csinálja. A nadrágomat kigomboltam, kicsit lejjebb toltam.A simogatást követően verni kezdte, nagyon furcsa, de izgató volt. Kis idő múlva én is átnyúltam és verni kezdtem az ő farkát. Jó érzés volt tapintani, az álló, elég jó méretű farkat.

Egymásnak vertük egy pár percig, amikor a srác ráhajolt a farkamra, bekapta és szopni kezdte. Nagyon jól csinálta,szopta, verte. Élveztem és egyre közeledtem a csúcs felé. Érezte, hogy hol járok.

Abbahagyta, majd ismét elkezdte. A csúcs határán járva halkan szóltam neki, amire ő kivette a szájából a farkam, majd erőteljesen verni kezdte amire hatalmasat élveztem. A jó adag spermát papír törlővel letöröltem, majd összerendeztem a ruházatom és visszamentem a kollégiumba.

Egész este az események hatása alatt voltam. Hol jártam, mit csináltam? Furcsa, de jó érzéseim voltak, ezt is kipróbáltam és nem volt rossz, sőt! Így volt más alkalom is amikor moziba mentem, de ez egy következő történet.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 33091 alkalommal olvasták Erik szextörténetét és 2173 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák