Szextörténetek Szexhírek

Perverz esetem az igazgatóiban

Anita szextörténete
Órán nem bírtam tovább tartani magam és bepisiltem. Jó érzés volt, miközben a puncimat markolásztam. De lebuktam és az igazgatóiban kötöttem ki.Hihetetlenül szorított a hólyagom,de az óra még mindig nem telt le. A tanár rám sem hederített,pedig többször szóvá tettem hogy SÜRGŐSEN ki kell mennem wc-re. A hátsó padsorba csak én ültem,már azon töprengtem a sírást visszafolytva hogy magam alá pisilek. Egy újabb erős hullámnál muszáj volt a farmeromba benyúlni,és úgy összekulcsolni a lábamat. A többiek néma csendben meredtek a dolgozatukra, a tanár pedig bámult ki az ablakon. A kín amit átéltem elviselhetetlen volt,sajnos nem bírtam tovább visszatartani,elgyengülten eresztettem be eleinte lassan a pisit a nadrágomba,mert már akkorára dagadt a hólyagom hogy nem tudott rendesen távozni,és marhára csípett. Miközben kezem a tangámon keresztül szorítja a puncimat,érzem ahogyan a meleg húgy szétárad a gatyámba.

Úgy gondoltam már úgyis mindegy,így mindent beleengedtem. Alattam hatalmas tócsa keletkezett,a nadrágom pedig teljesen elázott. Hirtelen a megkönnyebbülés fuvallata rohant át rajtam míg 15 percen keresztül kiürítettem a forró nedűt. Vesztemre túlságosan is elengedtem magam,miközben kezemmel a nedves puncimat dörzsölgettem, hirtelen egy hatalmasat fingtam a tanóra közepén. Megállt bennem az ütő is amikor mindenki hátrafordult,és meglátták mit is csináltam magam alá.

Könnyeimet visszafolytva mentem fel az igazgatóiba, mert a tanár felzavart a viselkedésem miatt. Még a lépcsőházban is lehetett hallani ahogy az egész osztály rajtam röhög. Kínos percek,és egy pisitől átázott gatya várt az igazgatói előtt. Elsüllyedtem szégyenemben mikor behívtak. Leültem volna a székbe ahogyan beléptem,de az igazgató megtiltotta. Azt mondta hogy ebben a gatyában ne merészeljek ráülni az új bőrfotelbe. Mindeközben kulcsra is zárta az ajtót. Helyette inkább vegyem le a ruhadarabot,eljátszadozunk egymással és nem fog ebből semmi következmény származni -hangzott el a szájából. Mivel kirúgás határán álltam nem volt más választásom levettem az igazgató szeme elött az átázott gatyát,és a kérésére az asztalhoz lépve rátehénkedve kitoltam a seggemet.

Nem ez volt az első alkalom hogy egy tanárt ilyen módon győztem meg valamire. Az igazgató odalépett letolt gatyával,és álló farkát a seggemhez igazította. Váratlanul ért a dolog, annyira hogy majdnem rá is szartam a farkára amikor tövig bevágta,és vad módon elkezdte baszni a seggemet.

Sikítani próbáltam az átsuhanó fájdalomtól és örömtöl,de az igazgató keze nem hagyta. Megfogta a pisis bugyim és a számba tömte,majd egyik kezével a melleimet kezdte el izgatni,másikkal pedig a pinámnak okozott feledtébb nagy örömöt...
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 41533 alkalommal olvasták Anita szextörténetét és 2317 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák