Szextörténetek Szexhírek

Szüzességem elvezstése, a nagy halloweeni szex

Noémi szextörténete
Noémi vagyok 15 éves. Elmesélem,hogyan veszítettem el a szüzességem. 14 voltam, halloween volt és Dani rámenős volt eléggé.A barátnőmmel Franciskával elmentünk egy halloween buliba. Ott rengeteget ittunk és táncoltunk. Elkezdtem tancolni egy 17 éves fiúval. Aztán átkerült a téma a szexre. Azt mondta már nagyon sok lánnyal csinálta,és szereti. Megbeszéltük, hogy keresünk egy szobát és leszopom. Felmentünk egy szobába ahol hatalmas francia ágy volt.

A fiú,akit Daninak hívták meztelenre vetkőzött,majd azt mondta vetkőzzek én is. Ott altunk egymás előtt anyaszült meztelenül. Oda húzott magához. Bekapatta velem a farkát. Elkezdtem szopni, azt mondta nagyon jól csinálom. 20 percig szoptam,utána a számba élvezett. Azt mondta most ő jön. Hátra fektetett és elkezdte nyalni a puncimat. Istenien nyalt. Nem telt bele 5 perc és hatalmas nyögések között élveztem el. Utána ökölbe szorította a kezét és meg akart ujjazni. Mondtam hogy jó de óvatosan.

Egy hirtelen mozdulattal betolta az egész öklét a pinámba. Nagyon jó volt. Miután ezzel végzett mondta hogy feküdjek kutya pózba, de az egyik lábamat emeljem fel és rakjam rá valamire, en így is tettem. Ekkor egy magabiztos és gyors mozdulattal belém tolta a farkát. Fájt. Kértem hogy vegye ki, de nem vette.

Egyre gyorsabban csinálta. 10 perc után már megszoktam és el élveztem. Mondta hogy most fog élvezni úgyhogy tartsam a seggem. Bele élvezett. Utána telefonszámot cseréltünk és megbeszéltük hogy fogunk még találkozni. De persze azóta is arra várok, hogy felbukkanjon és újra szexeljünk.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 14226 alkalommal olvasták Noémi szextörténetét és 476 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák