Szextörténetek Szexhírek

Thaiföldi meleg szextörténet, forró kalandom

Here szextörténete
Thaiföldön jártunk és hát beleszaladtunk egy pincelebujba a barátommal. Tudod ilyen shemale-ek voltak meg minden. Hát mit tegyünk, kipróbáltuk.Útitársam, a sofőr potom öt dollárért fejenként egy titkos szex-bemutatóra viszi el azokat, akiket érdekel. Én nem tudok róla, szabadidejükben azt csinálnak, amit akarnak. Akit érdekel, vegye meg a jegyét a sofőrnél - mondta, és eltávozott.Mondanom sem kell, hogy mind a huszonheten, még a 82 éves Lauranéni is kíváncsi volt a bemutatóra.

Valójában, a sofőr nagy titokzatosan egy pincelebujhoz vezetett bennünket, és azt mondta, ő kinn marad a buszban, ha végeztünk, visszavisz minket a szállodába, ha razziáznak, akkor viszont nem ismerjük egymást. Na, ez jó volt indulásnak. A teremben egy félkör-alakban elhelyezett széksor volt, középen forgószínpad. A jegyek kezelésekor mindenki kapott egy deci whiskyt szódával, jéggel és egy nagy papír-zsebkendőt vagy törölközőt Furcsán meredtünk rá. Gondoltuk, ha meleg lesz jó lesz az izzadságot letörölni a homlokunkról. Egy frászt! Más volt a rendeltetése!A diszkrét, sejtelmes félhomályban, halk zeneszó mellett lassan elfoglaltuk helyeinket és megkezdődött a produkció. Először a rávetődő lila fénycsóvában egy thai szépség kezdett el vonaglani, s darabonként lefejteni magáról ruhadarabjait, a harisnyáját, a bugyiját. Aztán félfekvő helyzetben ráült a forgó dobogóra és a hostesek által behozott banánt kezdte el a hüvelyébe feltolni. Egyiket a másik után. Szájtátva figyeltük. Mikor végzett a produkcióval, terpeszbe állt, s hüvelyizmai ütemes mozgatásával elővarázsolta bensejéből a hüvelyváladékkal bőségesen átitatott banánokat. A hostes feldarabolta őket, és körbekínálta az elülső sorban ülőknek Mohón faltuk a hüvelyben tunkolt banánszeleteket. Aztán jöttek a produkciók sorban.Volt, aki üveggyöngyöket tüntetett el a hüvelyében, volt egy másik, aki borotvapengéket szippantott be az asztalkáról és a végén egy madzagra fűzve húzta elő őket teste rejtett zugából. És jött a cigis produkció: a hüvelyébe szorított cigarettát meggyújtatta valamelyik elől ülővel, és mélyeket szippantva hatalmas slukkokat tüdőzött, azaz hüvelyezett le az égő cigaretta füstjéből. A füstöt az orrán engedte ki. Itt én is áldozatul estem a produkciónak, mert egy félig elszippantott cigarettát kivett a hüvelyéből és a számba nyomta. Életemben nem volt cigi a számban.

Rémületemben mélyen leslukkoltam, és hatalmas köhögésben törtem ki. Azt hittem, kiokádom a tüdőmet. De nem volt megállás. Jöttek a lányok a kólásüvegekkel. Ha nem látom, nem hiszem el: kezünkbe adta a lezárt kólásüveget, tapogassuk meg! Utána lehelyezte a földre, s a hüvelyével lepattintotta a zárókupakot, majd kiszippantotta a hüvelyével a nedűt.Utána valamelyik vállalkozóval megfogatta, hogy húzza ki belőle az üveget, és a legnagyobb megdöbbenésünkre beszippantotta az egyén kézfejével együtt az üveget is. Na, mire nagy nehezen kihalászta az üveget belőle, akkor mutatta, hogy nyissa ki a száját.

Ő pedig fölé állva az előbb beszippantott hüvely-váladékkal, vizelettel keveredett kólát az illető mohó ajkai közé csurgatta. Volt, akinek a gallérja mögé is került a nedűből.Ezután jöttek a páros produkciók. Két lány egymással leszbikus szex-jelenetet adott elő natúrban, egészen az élvezésig. Azután jött a boy and boys, fiú a fiúval. Itt már forrósodott a hangulat. A gyönyörű fiútestek felajzották még az idősebb hölgyeket is. Mindenünnen nyögések és hörgések hallatszottak. Volt, aki már most magához nyúlt és maszturbálni kezdett. Aztán jött a csúcspont: egy férfi és egy nő teljes hosszantartó szerelmi jelenetet adott elő, előjátékostól, orális és anális szexszel fűszerezve. Ekkor már én is marokra fogtam bíborlándzsámat és lassú kéjes élveztetésbe, kezdtem. Most értettem meg igazán, mire kaptuk a hatalmas törlőkendőket. Mire a színpadon végeztek az aktussal és a férfi hatalmas durungjából a nő szájába spriccelt a szerelmi nedű, mi is beleélveztünk üres whiskys poharainkba, és a törlőkendővel megtörölve elélveztetett hímtagjainkat, a törlőkendőt a pohárba gyűrtük, s a köztünk meztelenül suhanó hostesek tálcájára raktuk.Miután lassan mindannyian kiélveztük a szex-látvány minden mozzanatát, a sort két férfi és egy nő jelenettel zárták. Ahol először az egyik férfi hüvelyen keresztül közösült a nővel, míg a nő a másik hímtagját szopta. Aztán a merevvé váló szerszámmal a nő ánusához settenkedett, és máris beledöfte vérvörös bíborlándzsáját. Pár perc összmunka után, a nagydarab néger hanyatt feküdt, a nő beleült hatalmas falloszába és a másik férfi ugyanabba a lyukba helyezte saját durungját... egy lyukra játszottak.

Ezzel a jelenettel zárult a bemutató. Elsötétedett a szín, eltűnt a forgószínpad. Kigyulladtak a lámpák, és bűntudattal, vegyes szégyenkezéssel, egymás tekintetét kerülve, ódalogtunk ki a szabad levegőre, hogy buszunkba menekülve eltávozzunk ebből a gyehennából.Sajnos annyira kimerítettük potenciálunkat, hogy estére már semmi kedvünk nem maradt a kupleráj látogatására. - Sebaj Péter, majd Patayán bepótolunk mindent - vigasztaltam magunkat és a maradék whiskynket elszopogatva mély álomba merültünk.PatayaPataya az óceán partján fekvő üdülőváros. A szex-turizmus felhőtlen élvezőinek paradicsoma. A fehér, tiszta homokos partú lágy, langyos tengervíz végig a part mentén fürdésre alkalmas. A szállodák nincsenek egymástól elkerítve, az egész egy nagy édenkertre hasonlít. Minden üdülővendég használhatja az összes part-menti létesítményt. Valóban testi és lelki felüdülést jelent itt nyaralni. A szórakoztatásról pedig istenigazából gondoskodnak. Annyira figyelmesek, hogy a mi kerthelységeinkhez hasonlatosan echte német weinstubék és sörözők, anglomán pubok, cseh, lengyel kiskocsmák, sőt kapaszkodjanak meg, már magyaros vendéglőt is találtunk, magyar személyzettel, benne magyar táncos-lányokkal (kurvákkal).Az első nap, napozással, szörfözéssel és más szórakozással telt el. Este aztán nagy izgalommal készültünk a Transzvesztiták színházába. Óriási volt a beharangozó reklám és a felhajtás.

Az előtérbe való bejutás előtt mindenkit finoman megmotoztak, a fényképezőmasinákat, videókat elkobozták, és megőrzésre egy kis szekrénybe zárták. Ugyanis a film és hangkazettákat meg lehetett vásárolni. Nem engedték az üzlet rontását. Belépve a színházterembe, elfoglaltuk kényelmes ülő helyeinket, és máris kezdődött az előadás.A színpadon egymást követték a gyönyörűbbnél gyönyörűbb hamvas-bőrű, tökéletes alakú, nőnek látszó fiúk. Teljesen szőrtelen karjuk, lábuk, szépséges arcuk, hatalmas fekete mandulavágású szemük elbűvölt bennünket. Érdekes fejhangon énekeltek, amolyan se női se férfi, inkább fiús hangon. Amerikai muzikelekből adtak elő dal- és táncbetéteket, blokkokat. Volt azonban a vége felé valódi thai népdal és néptánc is. Az egésznek a bukéja a finom erotika, lágyvonalú elegancia volt. Nem voltak durva, meztelenkedő, naturalista jelenetek. Művészetet kaptunk a javából, és mégis valami sejtelmes, megfoghatatlan belső remegést, szexuális késztetést éreztünk.Mikor befejeződött az előadás, az előtérbe kijöttek ezek a csodabogarak, és lehetett velük fényképezkedni, csókot váltani, egy-egy ölelés erejéig megszorítani őket 10 dollárért. Hiába a biznisz, az biznisz.

Péterrel rettenetesen belelkesedve rágerjedtünk a fiúból lett lányokra, s most már nem volt kecmec: elhatároztuk, hogy hatalmasra duzzadt herénket megorvosoltatjuk valamelyik kéjbarlangban. Mondanom sem kell, hogy a főúton egymást érték a szex masszázs szalonok, kirakatában ültek a masszázshölgyek, nyakukban a számuk és a tarifa összege. Aztán tovább menve lépten-nyomon hívogató emberkék nyomták kezünkbe az ingyen belépőjegyeket a bárokba, ahol már a kiéhezett, felajzott szex-turistákra vártak a kéjhölgyek. Mentünk tovább, s egyszer csak nagy betűkkel világított a felirat: BOY and BOYS. - Na, ez az! - kiáltottuk egyszerre. - Ide betérünk.Jól választottunk. A hatalmas placcon asztalok álltak, mellettük hokedliszerű ülőzsámolyok. Középen forgószínpad. A nesztelen surranó pincérek rögtön ingyen itallal kínáltak bennünket, majd fehér noteszlapokat és ceruzát hagytak az asztalon. Whiskynket kortyolgatva kigúvadt szemekkel meredtünk a színpadra. Nem akartunk hinni a szemünknek. Egymás után léptek a forgószínpadra a Transzvesztiták színházában megcsodált lány-fiúk, vagy fiú-lányok, s meghajolva távoztak, majd kéjes heréket dagasztó zene mellett már anyaszült meztelen egyenként vonultak a forgószínpadra, nyakukban egy számmal.Mindenféle pózokat csináltak: gyönyörű ánusukat széttárva hajlongtak, és szépséges arcocskáikkal tekintgettek ránk. Aztán a pincérek sorra az asztalokhoz léptek és újabb italt tettek le, majd az üres lapra írt sorszámokat összeszedve elvonultak. Minden noteszlap hátulján ott volt az asztal száma. A pincér kisvártatva visszajött egy ajánlattal: 10, 20, 30, 40, stb. dollár. Elkezdődött az árverés, de mégsem egészen a pénz döntött, mert minden licitnél fel kellett állni a licitálónak, s ha nem tetszett a felkínálkozó cicababának, akkor a másik licitáló maradt benn a körben. Így bizony mi meg sem próbálkoztunk ezekkel a gyönyörű művésznő fiúkkal, mert a gatyánk is ráment volna a licitre. Hanem mikor már elfogytak a drága áruk, jöttek a kezdők, az olcsó húsok.Fiatal, teljesen szőrtelen, sovány, mondhatnám ösztövér fiúcskák, kínálták testüket. El kezdtünk licitálni. Nekem 16 dollárért, Péternek 18-ért sikerült megszerezni álmaink vágyát, heréink csillapítóját. Miután az ezüsttálcán elküldtük a vételárat, visszajött a pincér egy-egy bilétával, amire a fülke száma volt írva. A fülkék oldalt sorakoztak az elfüggönyözött folyosókon. Félre húzva a függönyt remegő lábakkal léptem be életem első kuplerájos kurvájának szeparéjába.A szobaközepét egy hencserszerű vízágy foglalta el. Mellette namaskára összetett kezekkel az általam kiválasztott hamvas-bőrű, tinédzserkorú hímringyó térdelt. Mindenütt lágy, borzongató erotikus illat terjengett. A fiú felállt, elém lépett, karjaival átfonta nyakamat és érzéki, soha véget nem érő szenvedélyes csókot váltott velem. Majd gyűszűnyi pohárkában szerelmi bájitallal itatott meg, amitől testem felhevült, és valami iszonyatos kéjvágy, kimondhatatlan üzekedési roham tört rám. A fiú térdre ereszkedett és csodálatos rózsaszín ánusát kitárva felkínálta magát. Én mögé térdeltem, s mint egy párzó állat kiszagoltam a gerjedelmemet egekig repítő illatot. Nem tudom, milyen kéjvágyserkentő kenőccsel volt bekenve a drága végbele, de teljesen megbolondított.Vad kéjjel szagoltam, nyaltam, s mohó recés nyelvemmel végig csikiztem zárógyűrűjét, majd a hüvelyként szolgáló végbelének bevezető szakaszát. A legnagyobb kéjt az okozta, amikor óvatosan húztam ki nyelvemet, s az a végbélhez tapadva lassan kúszott kifelé, hogy kiérve belőle, gömbölyű fenekét csókokkal halmozzam el, tomporát simogassam, majd újra nekiálljak. Miután már ánusa és végbélnyílása megtelt nyállal, hirtelen benyomultam bíborlándzsámmal a tűzforró végbélbe.

Ritmusra élveztem a fiatal testben, hatalmas sugárba kilövellve vulkánként kirobbanó ejakulátomat. Heréim duzzanata lejjebb lohadt.Miután első gerjedelmem kezdett lelohadni, teljesen rátapadva, hozzásimulva a drága testhez, lassan kijöttem belőle. Felajzott bíborlándzsám úgy állt, mint egy középkori bajvívó lovag dárdája. Ezután rövid szünet következett. Egy különös ízű teával kínált a kis kerub, amitől a vérnyomásom legalább 280-ra szökött fel. Arcom kipirult, fülemben dobolt a vér. Esküszöm, hogy valami nagyon erős búgatóport keverhetett az italomba. Mint később megtudtam a johimbi fa kérgéből, főzik ezt a nemi gerjesztőt.Ez után hanyatt feküdt és magára húzott, hogy hosszantartó édes nyelves csókokat váltsunk, csókszünetek közti ölelésekkel. 10 csók után lemásztam róla, ő pedig égnek emelte lábait, csípeit felhúzta és intett, hogy térdeljek combocskái közé. Egy tégelyre mutatott, melyben vazelinos kenőcs lehetett. Ebbe kellett tövig bemártani felajzott faltörő kosként ágaskodó bíborlándzsámat. Aztán roham! A forró végbél lüktetve szívta be megmerevedett szerszámomat, heréim robbanásig feszülve megteltek ejakulátummal. Mikor már beljebb kerülve a tűzforró ánusba, elkezdtem ekecselni, akkor a lábait előbb a vállaimra helyezte, majd derekamat átfogva magára húzott., s hosszantartó mély szenvedélyes csókban forrtunk össze. Ez addig tartott, míg vulkánként bele nem lövelltem tűzforró végbelébe ejakulátomat. Aztán addig maradtunk egybeforrva, míg egy diszkrét gong nem jelezte a pásztoróra végét.Kibontakozva egymásból, egy illatosított nedves törlőkendővel megtisztította kókadt, szextől jóllakottan csüngő péniszemet. Felkaptam rövidgatyámat, pólómat és egy tízdolláros borravalót hagytam hanyagul a hokedli szélére dobva megelégedésem jeléül. A drága fiú utolsó ölelésében még egy szenvedélyes csókot váltott velem, s elhúzta a függönyt, jelezve: az időm lejárt.Kábán botorkáltam ki a folyosóra, ahol az ugyancsak kábán botorkáló Péterbe botlottam. Cinkosan összekacsintva, egymás lapockáját lapogatva konstatáltuk, hogy feledhetetlen élményben volt részünk Péter szólalt meg elsőre. Eddig más nőre rá sem mertem ránézni, azt hittem az én nőm a világ köze. Hogy én mekkora marha voltam, rájöttem, hogy van más is. - Na látod, mindent ki kell kóstolni - erősítgettem megingott önbizalmát, - mert itt vagyok ugye én is: örök agglegényként, nem nősültem meg, mert akkor nem tudtam volna a megunt nőimet cserélgetni... - Hát ez az - dünnyögte Péter, - Ez az. - Mert, hogy mi a nő, egy ellő tehén... - Igazad van - jegyezte meg Péter, s rátett egy lapáttal. - Az én nejem bebiztosította magát a négy gyerekkel, aztán én meg, mint a járomba fogott ökör, termeljem a pénzt az eltartásukra. - A nők a legnagyobb zsebrákok! Sőt, továbbmegyek, tulajdonképpen minden feleség prosti a maga módján. A testét, a porontyait adja cserébe a férje által teremtett jólétért. Csakhogy ebből nehéz kiszállni. A kurvát kifizeted komám, aztán viszontlátásra, kiteszed a celládból, s bezárod előtte az ajtót. Nincs visszaút. - Hát, bizony komám gennyes dolog egy válás, meggondolja az ember a félrelépését - morfondírozott Péter, én meg adtam alá a lovat. - Te is megnősültél húsz évesen, a feleséged is húszéves volt, csinos, harmatos virágszál. Most negyven évesek vagytok. Te még férfierőd teljében vagy, a nőd meg megereszkedett mellekkel, visszeres lábakkal, büdös leheletével rád csimpaszkodik... csak ilyen kis világvégi túrákon tudsz lazítani! - Hm... mondasz valamit, mondasz valamit - dörögte, aztán nem szóltunk többet. Hazaérve, zuhanyozás után ágyunkra vetettük magunkat, és mint a kicsavart citromok a plafont nézve, szótlanul hevertünk, míg az álom hímes szárnyaival be nem terített mindkettőnket.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 57655 alkalommal olvasták Here szextörténetét és 2156 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák