Szextörténetek Szexhírek

Szüzességem elvesztése

Péter szextörténete
17 éves voltam amikor a barátom anyjával Ágival történt egy kis szex kaland és persze ő vette el a szüzességemet.Ez már több mint 20 éve történt, de még mindig kellemesen beleborzongok, ha eszembe jut. Persze nem gondoltam volna, hogy így fog megesni, de a lehető legjobb volt ahogy történt, ennél nem is lehettet volna tökéletesebb, bár akkor nem így gondoltam.

Azon a nyáron épp a szünidőt töltöttük, túl voltam a második osztályon lassan 17 éves srác leszek, végre nyugi nem kell korán kelni és rohanni a suliba. A legtöbb időt barátommal Zolival töltöttem akivel egy gimibe is jártunk, sőt előtte 4-től általánosba is együtt jártunk, mondhatni azóta voltunk barátok, még a kishúgát is csíptem Katikát aki még csak ötödikes volt, nekünk csak a kis Kati. Szerintem csak a barátságunk miatt jött ő is ebbe a gimnáziumba. Mivel mi a peremkerületben laktunk a suli pedig a belvárosban volt, ezért majd 40 percet BKV-ztunk mire beértünk, de közbe sokat tudtunk ökörködni főleg hazafelé. Szerencsére nem laktunk messze egymástól kb. 300 méter, így sűrűn átjártunk egymáshoz. Illetve inkább én hozzájuk, mert ők kétszintes családi házban laktak, míg mi egy panelház 2.emeletén, ahol túl sok szórakozási lehetőség nem volt. Náluk viszont a hatalmas kertben lehetett focizni és volt pingpong-asztaluk is ahol órákig is eljátszottunk főleg kisebb korunkban. Sajnos az apukájuk kb. másfél éve meghalt a jó magyar népbetegségben az alkoholizmusban, konkrétan robbanásig itta a máját. Anyukájukkal Ági nénivel éltek együtt, aki a lehetőségekhez képest próbálta nevelni őket, de látszott, hogy nincs férfi a háznál, mert Zoli nagyon lazára vette az iskolát. Emiatt év végén meg is bukott matekból, pedig egyáltalán nem volt buta csak szó szerint tojt az egész iskolára. Igazából több tárgyból is bukhatott volna, de megadták neki a kegyelem kettest. Ági néni illetve csak tavaszig volt néni, mert egyik nap amikor megérkeztem Zoliékhoz, ahogy mi még tanultuk jó hangosan köszöntem:- Csókolom Ági néni!- és mentem volna fel Zolihoz, amikor odahívott:- András gyere ide, szeretnék veled beszélni. Ekkor kifejtette, elég fura, hogy még mindig csókolómmal köszönök, szinte már felnőtt vagyok, meg régóta ismerjük egymást, szinte már családtag vagyok, meg ő sem öreg annyira-még csak 37 éves- szóval mit szólnék hozzá ha tegeződnénk. Erre én:- Persze Ági néni. Mire ő nevetve:- Semmi néni, csak szia!-

Majd átölelt és két cuppanós puszit is kaptam tőle. Ettől kezdve tegeztem őt, de az elején még jó párszor csókolómmal köszöntem, amire a válasz: - Végre hajtani!- volt, amit persze nem értettem, de ha csak kicsit is sejtettem volna mit szeretne azonnal végre is hajtom. Mivel a nőkkel való tapasztalatom gyakorlatilag egyenlő volt a nullával ezért a nyilvánvaló jeleket sem tudtam venni, mivel egyke vagyok idősebb testvérre sem számíthattam csajozás terén. Oké volt már barátnőm, de a csókolózáson és egy kis tapizáson kívül tovább nem jutottunk, talán emiatt is lett vége olyan hamar, arról nem is beszélve, hogy cikinek tartottam bevallani azt a tényt, hogy szűz vagyok.

Szóval alig kezdtük meg a nyári szünetet, amikor Ági szólt beszélni szeretne velem. Megkért, próbáljak meg beszélni Zolival, mert nem szeretné, ha évet ismételne, próbáljam meg valamivel meggyőzni, mert rá már nem hallgat. A végén közölte, hogy nem lenne hálátlan. Akkor ezt sem értettem igazán, de megígértem neki. Az igazság az, hogy nekem is érdekem volt, mert nem akartam a legjobb barátomat elveszíteni. Fel is mentem Zoli szobájába próbáltam rávenni, hogy tanuljunk, de pár nap után rájöttem, hogy ez nem megy nekünk. Nem csak ő tehetett róla, azaz igazság nekem se akaródzott a matekkal foglalkozni. Inkább a szex-újságokat néztünk, amiket egymás között csereberélgettünk(némelyiket már alig lehetett lapozni) aminek csak kielégítetlen vágy és álló farok lett az eredménye. Pontosabban maradt az otthoni maszturbálás. Aztán eszembe jutott, hogy Marika néni( ő volt a matek tanárnőnk) az utolsó órán megemlítette lesz korrepetálás a nyári szünetben a pótvizsgázóknak, mert elég sokan elhasaltak matekból. Erre Zoli közölte ő a nyári szünetben nem fog bejárni a suliba. Ezt olyan flegmán mondta, hogy elöntötte a szar az agyamat:- Akkor gratulálok az új osztályodhoz! Értetlenül nézett rám. - Miért ha megbuksz szerinted egy osztályba fogunk járni? Sőt ha így folytatod még egy suliba sem. Baszd meg egész évben lógtál szinte semmit se tanultál, heti két alkalmat nem bírsz ki?- Láttam, hogy ezen elgondolkodott, én pedig megígértem, hogy másnap elkísérem. Nem is sejtettem ez életem egyik legjobb döntése volt. Tényleg el is mentünk, meg is vártam és miközben mentünk haza elmondta tök jó, hogy eljött, mert Marika néni azt mondta aki rendesen bejár a korrepetálásra és látja rajta az igyekezetet az megkapja legalább a kettest. Na most már lesz motiváció amiért be fog járni. Azért két nap múlva is átmentem hozzájuk, hogy tényleg elindul-e, de most nem tudtam vele menni mert mennem kellett kézi-labda edzésre, mivel addig volt még egy fél órám gondoltam megvárom náluk és onnan indulok edzésre.

Felmentem Zoli szobájába elővettem az újságokat és rövid időn belül álló farokkal bámultam a különböző pozitúrában dugó párokat illetve többes szex-partikat. Már épp azon voltam kiverem magamnak, de mivel nem otthon voltam nem mertem bevállalni. Ekkor nyílt az ajtó és Ági lépett be a szobába. Előtte még soha nem jött be Zoli szobájába kopogás nélkül, igaz akkor itt volt Zoli is.

Hirtelen csak az újságot tudtam becsukni, de annak a címlapján is egy kép volt amin egy pasi hátulról dug egy barna csajt. Igaz nem láttam magam kívülről, de a fülem hegyéig elvörösödtem és nem csak a farkam merevedett meg. Ági pedig mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne ránézett az újságra és csak ennyit mondott "Ez egy nagyon jó póz." és rám kacsintott. Én pedig nagyokat nyeltem azt sem tudtam mit csinálják, legszívesebben haza rohantam volna, de szabályosan le voltam bénulva. Mialatt ott ültem Ági teljesen odasimult az oldalamhoz, egyik kezével a nyakamat a másikkal a combomat kezdte el simogatni, miközben kifejtette, hogy milyen büszke rám és milyen jó barátja vagyok Zolinak, meg különben is megígérte nem lesz hálátlan. Mondjuk erre a legvadabb álmaiban sem gondoltam, de eszméletlenül jól esett.

Lassan kezdtem feloldódni és feltűnt, hogy nem a szokásos pólóruhái egyikét viseli amit általában szokott, hanem egy miniszoknyás egybe ruhát és kellemes parfümöt is használt. Mivel máshoz nem igazán értettem, odahajoltam és megcsókoltam, amin egy picit meglepődött, de annál hevesebben csókolt vissza. (Ezután értettem meg igazán: egy jó csók kopogtatás az emeleten, hogy kiadó-e a földszint.) Közben én is elkezdtem simogatni, igaz csak ruhán keresztül, de olyan jó volt egy igazi cicit, popsit érezni. Tulajdonképpen ekkor kezdtem nőként nézni Ágira, persze szinte minden nap találkoztunk, de nem mint leendő partnerre tekintettem rá. Egyáltalán nem volt kövér- egy picit teltebb- és akkora mellekkel amik nem fértek el a kezemben. Teljesen be voltam indulva, azt se tudtam hova nyúljak, mikor Ági azt mondta:- Menjünk át az én szobámba, ott sokkal kényelmesebb lesz, meg különben sem a Zoli szobájában akarok rád mászni. - Hú ez több lesz egyszerű simogatásnál.

Miközben átvezetett a szobájába a szívem majd kiugrott a torkomon, annyira izgultam. Ahogy beléptünk a szobába bezárta az ajtót és levette a ruháját ami alatt fehér színű melltartót és bugyit viselt. Nem győztem betelni a látvánnyal, eközben finoman az ágy felé terelt, ahol szimplán maga alá gyűrt, de sosem voltam még ennyire élvezetes helyzetben. Nagyon finoman csókolgatott és puszilgatta a nyakamat míg én hol a popóját, hol a melleit markolásztam, majd mellém csúszott és váratlanul kiszabadította a farkamat. Igaz nem volt nehéz mert csak egy rövid nadrág volt rajtam. Erre a részre egy picit máshogy emlékszünk, mert szerinte azonnal szerintem egyet-kettőt tudott rajta húzni és eldurrantam. Első alkalom volt, hogy más csinálta nekem és én eddig bírtam. Tiszta geci lett a keze és a hasam is. Ő pedig viccesen megkérdezte:- Csak nem szűz vagy?- Mire én:- De igen, te voltál az első!- Mindez önkéntelenül szakadt fel belőlem, de meg is könnyebbültem(többek között ekkor illetve ezután jöttem rá, hogy az igazság a legjobb út). Ezzel teljesen meghatottam és elmondta most már érti miért nem mertem kezdeményezni, és egyáltalán nem baj, hogy ilyen hamar elmentem, majd megtanulom ezt is szabályozni, közben pedig szépen letisztította magát és engem is letörölt. Majd mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, megkérdezte nincs-e kedvem kinyalni a punciját. Se nyelni, se köpni nem tudtam csak lelkesen bólogattam. Ráfeküdt az ágyra kinyújtotta a lábait és megkért, húzzam le a bugyiját, majd széttárta combjait.


Akkoriban még a szőrös punci volt divatban illetve a punci borotválás még nem terjedt el, de azt láttam, hogy szépen fazonra nyírt punci tárult elém. Adtam rá egy nyegle puszit, ő pedig odahúzta a fejemet és elkezdett irányítani mit hogyan csináljak, mikor melyik ujjam dugjam a puncijába. Először furcsa volt a punciját nyalni, majd szó szerint ráéreztem az ízére, rájöttem akkor sóhajt a legnagyobbat ha kicsit megfeszítem az ujjaimat a puncijában miközben a csiklóját nyalom. Nagyon lelkesen nyalogattam, és nem tudnám megmondani mennyi idő telt el mikor megfeszült a teste, hirtelen azt hittem valamit rosszul csináltam, de beletúrt a hajamba és teljesen ráhúzott a puncijára, majd megéreztem azt a meleg nedvesség hullámot. Nem spriccelt, hanem bő hullámokban jött belőle a puncilé, miközben aprókat sikongatott. Én közben csak nyaltam, ha az életem múlt volna rajta akkor sem mertem volna abbahagyni. Nemsokára magára húzott és olyan szenvedéllyel csókolt meg,- nem törődve azzal, hogy előtte a punciját nyaltam-hogy az egekben éreztem magam. Különösen amikor megdicsért milyen jól csináltam, és nagyon régóta nem volt ilyen jó neki, majd megjegyezte: - Látom beléd is visszatért az "élet". Ekkor vettem észre, hogy a faszom megint áll az átélt élmények hatására. Megfogta a kezem magához húzott, finoman hanyatt fektetett és megcsókolta a farkamat, pontosabban a makkomat, miközben elkezdte rajta a bőrt húzogatni. Hirtelen rám feküdt és a farkamat a puncijához igazítva szép lassan beleült. Eszméletlenül jó érzés volt, ahogy az a forró nedves punci körbevette a farkamat és közben le-föl csúszkált rajta. Én csak a csípőjét fogtam finoman és a lengő melleiben gyönyörködtem. Majd emlékezve a nemrég tanultakra nagyujjammal elkezdtem simogatni a csiklóját, amit jól hallható sóhajjal nyugtázott. Sajnos most sem bírtam sokáig, a forró punci megtette a hatását és hangos hörgések közepette beleélveztem a puncijába. Mivel Ági még nem ment el ezért egyre csak simogattam punciját, miközben a farkam még mindig benne volt. Pár perc múlva éreztem, hogy teste megfeszül, majd hangos szuszogások közepette rám borult. Finoman kihúztam belőle a farkamat, ami nem volt nehéz, mert már rendesen lekonyult.

Csak feküdtünk egymás mellett és puszilgattuk a másik testét, ami végül csókolózásba fejeződött be. Végül Ági elküldött tusolni és nemsokára utánam is jött. Tulajdonképp megfürdettük egymást, de inkább játékos pancsolás volt. Ezután felöltöztünk és tök jól elbeszélgettünk a nappaliban, természetesen az edzésről lemaradtam, de ez a legkevésbé sem foglalkoztatott. Az viszont igen, hogy Zoli mindjárt hazaér és akkor úgy éreztem nem tudnék a szemébe nézni. Igaz Ági nem is hozta szóba, hogy ez csak köztünk marad, de úgy gondoltam jobb ha ma nem találkozok Zolival. Megbeszéltem Ágival, akit rögtön megnyugtattam, hogy szuper volt és egyáltalán nem bántam meg viszont most el kell mennem haza.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 32282 alkalommal olvasták Péter szextörténetét és 2652 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák