Szextörténetek Szexhírek

Én és a barátom

Viki szextörténete
Nemrég, a 16. szülinapi bulimon történt a dolog. Még szűz voltam. Egészen a meglepetésbuli estéjéig, amikor lefeküdtünk.Az a fiú, aki tetszett, a szülinapomon -pénteken- egy szórakozóhelyre szervezett meglepetésbulit. alakulóban volt a kapcsolatunk, szóval még nem jártunk, csak tudtuk, hogy valami van köztünk, ami több mint egy "tetszik", és erről már beszéltem is vele. Elcsalogatott oda, majd mielőtt beléptünk volna (azt mondta, csak ketten megiszunk valamit és megyünk haza..) a helyre, az az előtti parkban megálltunk és egymásra néztünk.

Bence - így hívták őt - mosolyogva nézett, én pedig megöleltem. A mellkasára hajtottam a fejemet és hallgattam, ahogy dobog a szíve. Sóhajtott és kicsit eltolt magától.
- Tudod, Viki, mi már két hónapja ezt játsszuk. - mondta, mire összeráncoltam a szemöldököm. - Ölelgetjük egymást, hallgatjuk egymás szívverését, és teljesen olyanok vagyunk, mintha járnánk. Ha már így viselkedünk... nem járhatnánk hivatalosan is? - kérdezte.
- Dehogynem. - mondtam, mert nem jött ki más szó a számon. Bence magához húzott és megcsókolt.
- Szeretlek. Bemegyünk?
Mikor beléptünk a hely ajtaján, egyre több ismerős arc jött szembe és kívánt nekem boldog szülinapot. Mindenki megcsodálta, ahogy Bence vállán pihen a fejem, ő pedig a derekamat fogja. Leültünk egy fotelra és Bence rendelt pár italt. Viszkit, vodkát és sört, meg pár koktélt. Mikor visszajött kezében a mértéktelen piával, én és a barátaim meglepődve néztünk rá.
- Nem egyedül iszom meg. - mondta nevetve.
Az este első fele kellemesen telt, de ahogy fogytak a poharakból az italok, én annál jókedvűbb lettem, Bence keze pedig annál lejjebb csúszott, és egyre többet puszilgatott, simogatta a hajamat.
Én egyre többet ittam, majd mikor már a jókedvem a tetőfokára hágott, én pedig tisztában voltam vele, hogy ha többet iszom, akkor ez elromlik, megkértem Bencét, hogy menjünk haza. Úgy volt megbeszélve alapból, hogy akkor egy barátnőmnél alszom, de megmondtam neki, hogy átmegyek Bencéhez. Felállt a fotelról és olyan 11 körül el is indultunk.
Mikor hazaértünk, nem voltam még álmos. Felmentünk Bence szobájába. Belépve megláttam egy csomó jó dolgot: franciaágy, tévé, xbox. Lehuppantam az ágyra, mire Bence mellém ült, és egy doboz cigit tartott felém.
- Kérsz? - kérdezte, én pedig igennel válaszoltam. Leült mellém és a kezembe nyomott egy öngyújtót. Kinyitottuk az ablakot, hogy utat adjunk a füstnek. Meggyújtva a cigit csend lett - egyikünk se beszélt, csak füstöltünk. Mikor elszívtuk a cigit, Bence felajánlotta, hogy nyugodtan elmehetek fürödni, én pedig el is indultam egy törölközővel. Mikor végeztem, egy szál törölközőben tértem vissza a szobába.
- Nincs nálam semmi alvóruha. - közöltem. - Egy bugyin kívül.
- És? - nevetett, de közben felállt és kivett a szekrényéből egy hatalmas pólót. Felvettem, és legalább a térdemig ért.
- Gyere ide. - tárta ki a karját Bence az ágyon feküdve. Beugrottam mellé, mire bekapcsolt a tévért és simogatta a hajam. Amikor látta, hogy az alkohol hatása kicsit elszállt -olyan 1 óra körül- akkor megpuszilta az arcomat. Én visszapusziltam, majd felém hajolt és szájon csókolt. Megcsókolta a nyakamat, a vállamat.
- Ez csikis. - nevettem fel, mire még gyorsabban csinálta. A mellkasomra hajtotta a fejét. Szinte éreztük, hogy mindketten akarjuk. Mintha telepatikusan megbeszéltük volna a dolgot, Bence kiszállt az ágyból és kivett a nadrágja zsebéből egy óvszert, majd visszajött, hogy húzzam fel. Felhúztam, ő pedig végigsimított a combomon. Egy kicsit feljebb csúszott a keze. Már a lábam között járt, úgy izgatott. Én szintén ezt csináltam, nekem is ott játszott a kezem. Mondta, hogy nyugodtan pihenjek, mire hátra vágtam magam. Megbíztam benne, tudtam, hogy vele nem lesz semmi gond. Amikor érezte, hogy kész vagyok, becsúszott a bugyimba a keze. Már a csiklómat izgatta, nagyon élveztem.

Apró nyögésekkel jeleztem, hogy ez tetszik, majd az ujja becsúszott és még nagyobb hangok jöttek ki a számon. Mikor elélveztem, fölém hajolt és megcsókolt. Behelyezte a kemény faszát a puncimba. Eleinte fájt, de lassan csinálta. Majd megszoktam, végül élvezetes volt. A puncimban ki-be mozgott a fasza, közben néha melleimre hajolt. Egy kevés idő múlva nagyokat nyögtem, Bence hátát simogattam közben, majd megcsókoltam, átkaroltam. Bence is lihegett az élvezettől. Én mozgattam a csípőmet, ő pedig dolgozott rajtam, már izzadt. Én megcsodálhattam az izmos felsőtestét és mikor mindketten elélveztünk, megcsókolt. Leírhatatlan érzés volt azzal csinálni akit szerettem.  Az életem egyik legcsodálatosabb dolga volt, tényleg leírhatatlan. Ezek után visszafordult a helyére és megölelt. Megpusziltam a karját, és visszalaaudtunk.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 53571 alkalommal olvasták Viki szextörténetét és 3047 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák