Szextörténetek Szexhírek

Dugás az élményfürdőben

Erika szextörténete
Engem gyakorlatilag megerőszakoltak,bár ez volt életem legélvezetesebb,legizgatóbb szexuális élménye.Azon a nyáron töltöttem a 17-et. Már túl voltam az első alkalmon,sőt már elég sok szexuális élményem volt,de egyik se volt igazán kielégítő számomra.Eddig csak lúzerekkel voltam,kisfarkúak nem bírtak kielégíteni,óriási faszok okoztak iszonyú fájdalmat.Egyszóval már elég rég vágytam egy igazi kefélésre,s ezt nemsokára meg is kaptam,bár korántsem úgy,ahogy számítottam rá.

Egy napsütéses napon elmentem a helyi élményfürdőbe a barátnőimmel.Egy szexi kék,rózsaszín kockás kis bikinit vettem fel,ami alig takart valamit,de azért rendesen tartott.Volt is mire büszkének lennem nagy,feszes melleimmel.

A barátnőimmel pár órán át szórakoztunk,csúszdáztunk,de utána ők megunták és hazamentek,de én még maradtam egy ideig. Épp a sodrófolyosóban szórakoztam,mikor észrevettem egy 13 év körüli fiút,,aki többször is feltűnően közel jött hozzám,és néhányszor kezének érintését is éreztem a fenekemen.Engem nem nagyon zavart,élveztem,hogy heccelhetem ezt a kiskamaszt.Egy idő után azonban kezdett idegesíteni az állandó tapizása,így egyszer hátranyúltam és a boxerén keresztül megmarkoltam a faszát.Az nem lepett meg,hogy keményen ágaskodik,az viszont igen,hogy milyen nagy:érzésre legalább 17 cm.Mozdulatomra hátulról átölelt,és a fülembe súgta,hogy szeretne velem beszélni az öltözők előterében és,hogy mennyek utána 5 perc múlva.Ezután elengedett és kiment a medencéből,én pedig csak néztem,ahogy boxere ráfeszül meredező farkára.

Mikor letelt az 5 perc én is kimentem a vízből,az öltözőkhöz.A srác már ott várt.
-Szia,a nevem Peti.-mondta
-Én Erika vagyok.
-Figyelj,Erika:nagyon tetszel nekem és szeretnék veled szexelni.Te szeretnéd?
Nagyon meglepett a kérdése,kicsit gondolkodtam,majd feleltem:
-Bocsi,de túl fiatal vagy hozzám,úgyhogy szerintem ez nem működne.
Erre hirtelen mögém ugrott,egyik kezével átkarolta a derekamat,a másikat pedig a számra szorította.Sikítani akartam,de a kezétől nem tudtam.Lassan elkezdett maga előtt vezetni az egyik öltözőfülke felé.Kapálództam,de nagyon erősen fogott.
Beértünk a fülkébe,ott Peti elengedte a derekamat és felkapott a padról egy tekercs ragasztószalagot,és hirtelen beragasztotta a számat,majd leültetett a padra és előhúzta a farkát.

Folytatása következik!
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 45601 alkalommal olvasták Erika szextörténetét és 1943 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák