Szextörténetek Szexhírek

Szex a nevelő apámmal

Kati szextörténete
Nem rég nevelőapám megtalált reggel, amikor anyu nem volt otthon. Álló fasszal meredezett rám miközben csináltam a reggelit magamnak, aztán elkapott.Ez a történet nem rég történt velem most vagyok 16. Nekem a szüleim elváltak és én az anyukámmal élek aki újra férjhez ment. Az új pasija igazgató abban a suliban ahová régen jártam. Egy nap anyu korán elment dolgozni és Zsolt még aludt (ő a nevelő apám) amikor én lementem inni anya cetlit hagyott nekünk.

"Sziasztok máma este 8-ig dolgozom kaja a hűtőben. Puszi"

Én ezután visszamentem a szobámba és vissza aludtam olyan 9 óra körül meg ébredtem, de mivel lusta voltam felöltözni ezért egy szál tangában és a hozzá illő melltartóban mentem le. Mikor én le értem Zsolt már reggelizett. Amint rám nézett meg akadt a szava. Lehetett látni hogy fel állt a fasza és meg kívánt. Közben én reggelit csináltam magamnak de leesett a kanalam amikor lehajoltam érte

Zsolt oda állt mögém és meg fogta a melleimet majd meg fordított és neki álltunk smárolni. Közben a keze a tangámon volt és el kezdett simogatni a puncimat én pedig a farkát. Közben vadul smároltunk. Hirtelen meg fogott és fel rakott a konyha pultra. Aztán fel nyult és levette a melltartómat és el kezdte nyalni a melleimet. Egy kis ideig nyalta aztán be nyult a bugyimba és neki állt ujjazni. Én eközben fogtam magam és elkezdetem újra a faszát tapizni.

Ő abba hagyta az ujjazás én meg lemásztam a pultrol és elkezdtem szopni egy darabig szoptam de utánna megint fel ültetett a pultra és elkezdett baszni nem kellett neki sok hogy belém élvezzen és belém is élvezett. Utánna még smaciztunk és mondtam hogy elmegyek zuhanyozni. Felmentem és meg nyitottam a csapot és hátra fordultam és zsolt ott ált mögöttem és neki nyomott a falnak és meg kérdezte hogy van e kedvem egész nap dugni vele. én nem válaszoltam hanem nekiálltam újra szopni ezután megint neki nyomott a falnak és még egyszer meg dugott. Anyunak presze az egészről nem mondtunk semmit.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 73669 alkalommal olvasták Kati szextörténetét és 4034 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák