Szextörténetek Szexhírek

Játszóházból szexbe, kutyapózban vettem el a szüzességét

Balázs szextörténete
Egy játszóházban találkoztunk és a kisöccsével volt. Még mindketten tinik voltunk. Bogi ezzel fel is tüzelt. Csak a szexre tudtam gondolni. El is vettem a szüzességét.Nyáron volt egy rendezvény amin ott voltam.Volt ott egy játszóház ahol rengeteg gyerek volt. Egyszercsak megláttam egy gyönyörű kislányt aki a kisöccsével volt ott. teljesen megbabonázott a lány.Gyönyörű hosszú haj,baba arc,nagyon gyönyörű volt.

Oda is mentem hozzá és mosolyogva bemutatkoztam neki ő viszonozta mindezt és elkezdtünk beszélgetni.A kisöccse leejtett egy játékot amit bogi(így hívták a lányt)legugolva felvett.kilátszottak a gyönyörű lábi amitől rögtön felált a farkam.Megkérdeztem tőle hogy nincs e kedve feljönni hozám meginni valamit és beszélgetni(szüleim nem voltak otthon)mondta hogy benne van csak haza visszi az öccsét.

Mikor hazavitte azután elindultunk hazafelé és közben csak a szexre tudtam gondolni.Mikor otthon voltunk megkináltam inni valóval és elkezdtünk beszélgetni.kis idő után lefagytunk,meredten néztünk egymásra és ezután egymásnak estünk.vadul csókoloztunk és közbe a kiscsaj kis seggét markolásztam.szép lassan levetköztünk. teljesen benne volt a szexben csak mondta hogy nagyon óvatosan.mondtam hogy rendben és hogy akkor nem az érzékeny pontokat fogom baszni.elkezdte nyaldosni a faszom amitől totálisan felált és mégjobban beindultam ezután bekapta csak még szegénykének furcsa volt a nagy fasz.mondtam neki ha nem birja most akkor várjunk,és ezután fogtam és rávertem az édes kis arcára,nagyon élvezte és lenyaldosta a szája körüli spermát.Nagyon beindultunk.

Ezután a punciját vettem kezelésbe és nagyon óvatosan átszakítottam a szűzhártyáját és kutyában szépen óvatosan elkezdtem dugni.elélvezés elött megkérdeztem hogy jöhet e a szopás azt mondta hogy igen,több se kelett már javában szopta farkam,elképesztően jó volt amikor ott tartottunk hogy én dugom a száját beleélveztem.egy ideig még folytatuk a szexet,és befejezésként rávertem a talpára és az arcára kuncogott közben és nagyon élvezte.ezután befejeztük nagyon nehezen elengedtem a kis édest és hazament,én elégedeten hátradöltem és boldog voltam hogy elvesztettem a szüzeségem és hogy eljött a várva várt pillanat
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 25044 alkalommal olvasták Balázs szextörténetét és 956 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák