Szextörténetek Szexhírek

Korrepetálás és szex az iskolában

Atti szextörténete
Meghúztak bioszból és kémiából, így aztán kellett a korrepetálás és a tanárnőm igazi szexistennő volt a maga nemében. Tiszta Jada Stevens.Tavaly nyáron történt velem amit most leírok nektek.: 18 éves magas, izmos srác vagyok , jövőre éretségizem. Az álltalánosban nagyon nyeszlett testalkatú voltam, a barátaim unszolására kezdtem el gyúrni.

Na szóval 2. tanév végén meghúztak bioszból és kémiából. Ezért muszály voltam korepetálásra járni a volt iskolámba. Ennek egyrészt örültem is mert a kémia tanárom egyszerüen egy SZEXISTENNŐ volt: 35-40 év körüli, szép arcú, szőkésbarna hajú, magas nő, nagy fenék+nem túl nagy mellek.(leginkább, nem tudom ismeritek e, Jada Stevens pornós csajra hasonlít főleg a segge..

Már alig vártam az első órát. Aznap nagyon meleg volt. Az iskola nem volt teljesen kihalva mert, valami továbképzések folytak. Felmentem a kémia terembe és nem sok idő mulva megérkezett Zsusza a tanárnő. Először hirtelen meg sem ismert:-Te vagy az Ádám? kérdezte. -Nagyon megváltoztál. -Jó vagy rossz értelemben? kérdeztem. Pervez mosollyal mondta -jó értelemben. Elkezdte a tanítást, valami képleteket írt a táblára, de gondolhatjátok nem a táblát figyeltem. A hogy bámultam a testét egyre jobban felizgultam és elkezdtem keményedni odalent. Egyszer csak megszólalt -Gyere csak ki a táblához.

Én nem tudtam mitévő legyek, álló farokkal menjek ki? Nagy erőt vettem és takargatva a faram kimentem. Egyszer csak elöntött a vágy és megcsókoltam. A csók után Zsuzsa elfordult s lerütőtte tekintetét. -Nem ezt nem lehet akár ki is rughatnak. -Ne aggódjon nem tudja meg senki. válaszoltam Kissé habozva bevezetett a terem melletti szertárba és elkezdtünk csókolózni közben simogattam a fesz nagy kerek fenekét. Legugolt elém, lehúzta a nadrágomat és elkezdett leszopni (az az érzés leírhatatlan olyan jól csinálta) KB. 10 perc útán úgy éreztem elélvezek, szoltam is a tanárnőnek, de mint ha nem is hallotta volna egyre erősebben gyorsabban szopot. Végül teli élveztem a száját és az útólsó csepp nedvet is kiszívta belőlem. Nem hagyhattam viszonzatlanul. Felfekteten a szertárbán lévő asztalra és elkezdtem kinyalni. Gyönyörű szörtel szűk puncija volt. Csak úgy nyaltam kifelé a nedvét, szinte szürcsöltem.

Egyre gyorsaban és mélyebben nyaltam. Amit hangos sikítozásokkal köszönt meg, mig végül el is élvezett. Újra megkeményedtem, a lábait a nyakambavettem és erőteljesen elkezdtem dugni. (Ilyen gyönyörű testet, még most is felizgulok ha rágondolok.) Pózt váltotunk, ő rátámaszkodott az asztalra és bedőlt nekem, nem bírtam magammal legugoltam és ismét elkezdtem kinyalni nem csak a punciját hanem a seggét is. Megfogtam a farkam és bedugtam a szűk kis seglukába először szépen lassan hagy táguljon velem együt.

Felfeküdtem az asztalra, a tanárnő ismét kezelésbe vett a szájával, a golyóimat sem hagytaki. Kivett a táskájából egy óvszert és rámhúzta. Beleült a farkamba és elkezdett lovagolni. A nagy feneke csak úgy csattogott és közben a melleit simogattam. Közelebb hajolt ő is én is gyorsítotam a tempót közben csókolóztunk és csak akkor hagytuk abba mikor már elélveztünk. A tanárő óriási sikítozással ment el akárcsak én. A többi órán csak pettingeltünk, de az is nagyon jó volt. (kérnék kommenteket)
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 30685 alkalommal olvasták Atti szextörténetét és 4430 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák