Szextörténetek Szexhírek

A Nutella és a nyalás

Balázs szextörténete
A Nutella mindig is az egyik nagy kedvencem volt. Imádtam falni, főleg ha Kitti teste volt a tányér. Akkor még jól ki is nyaltam.A történet az egyik legjobb nyalásmoról szól a barátnőmmel Kittivel. Egyik nyáron korán értem haza a munkából és Kitti is otthon volt már. Úgy terveztem szexelünk egy jót de ennél sokkal különlegesebb történt. Tudta rólam, hogy imádok ételt nyalogatni a meztelen testéről. Aznap észrevettem, hogy 3 üveg 750g Nutella hever a hálószobában. De hol lehet Kitti ?
- Szia drágám hazajöttél .... ?
- Igen, mire készülsz itt ?
- Gondoltam megleplek valamivel....
- Jól tetted, .
Smárolni kezdtünk, majd szép lassan lekerült a melltartó, a bugyi és végül már meztelenül csókolóztunk. Ekkor Kitti kibontott egy üveg nutellát, majd azt kérdezte - Megkóstolod , Persze, mondtam ... Kitti szép lassan a két ujjával el kezdte körkörösen kenni a nutellát a melleire. Elkezdtem lenyalni, a bimbójál kezdve majd szívogattam is ,addig ő egy keveset az arcára és a szájára kent, amit csókokkal letisztitottam. Ez következett fordítva is . Alulrol folytattuk. Szépen alaposan bekentem a lábát, majd a lábfejét és ismét lakmározni kezdtem. A talpánál sokat időztem a mogyorókrémmel de lábujjak a kedvenceim .Elfogyott az első üveg. A második üveg kibontása után a péniszemre kente az üveg majdnem felét. Percekkel később már majdnem az elélvezés határán volt Kitti, és a péniszem is. - Azt mondtam - Várj .
Megkostólhatom a fenekedről is - Válasz nem érkezett... Ezért elkezdem kiüríteni a második üveget a fenekére és a puncijára . Miután érzékien lassú mély nyalásokkal végeztem a fenekénél , a szaftos puncija következett. Miután onnan is megettem kérte hogy a szájába élvezzek, elösször egy keveset rákent a péniszemre majd pár másodperc után mélytorokra szopott és közben fantasztikusan a nyelvél is nyalogatta a péniszemet, majd egyszerre élveztünk el ... Egy utolsó háromnegyednyi üveg nutella volt még. Teletömtük egymás száját a mogyorókrémmel és smárolni kezdtünk, kb 15 perc után az utolsó grammokat a talpáról nyaltam le és azt kérdezte
- Tetszett ?
- Ilyet legközelebb is csinálhatunk ... Válaszoltam. Így telt el 45 perc és fogyott el 3 üveg nutella ... Életem legjobb nyalása volt.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 21462 alkalommal olvasták Balázs szextörténetét és 3191 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák