Szextörténetek Szexhírek

A bilincs kulcsa

Tamara szextörténete
Egy kulcs sokat jelent, ha az ember szabadulni akar a bilincs szorításából. Olyat is megtesz érte, amit máskor nem tenne meg. Persze utólag élvezettel gondol rá.Egy félrecsúszott e-mail folytán ismertem meg. Mivel mindketten magányosan töltöttük volna a hétvégét így hirtelen határoztuk, hogy hajnalban autóba ülünk. Semmit nem tudtunk egymásról, csak azt hogy mindketten menekülnénk a betondzsungelből. Hajnalban csípős hideg volt, teljesen átfagytam miközben vártam rá. Az autója begördült a ház elé, láttam ahogy a szélvédő mögött elmosolyodik. Tetszett neki a színes sapka amiről felismert. Nem mutatkoztunk be. Röviden üdvözölt és elmosolyodott, majd és gázt adott. Megnéztem a vonásait, kellemesek voltak. A kezei nagyon finomak, de férfiasak. Kissé álmos volt még, elég korán keltünk mindketten. Az autó meleg volt. Kis ideig még magamon tartottam a dzsekim, aztán mikor megszabadultam tőle vékony felsőmön át látszottak a mellbimbóim körvonalai, mert annyira fáztam. Feljebb tekerte a fűtést bár mondta, hogy élvezi a látványt. Már éppen kelt fel a nap, mikor egy mini termoszt húztam elő. Pillanatok alatt kávé illat lengte be a teret. Nem számított rá. Elkortyolgattuk a kávét és száguldottunk tovább a sztrádán. Igazán egyikőnk sem tudta hova megyünk, csak mentünk. A reggeli napsütés jól esett ám kisvártatva hatalmas szél támadt és elkezdett szitálni a hó. Már 3 órája csak autóztunk, mikor dugóba keveredtünk. Miközben ott álltunk beszélgettünk mindenféléről s miközben levettem a sálam nem is figyeltem, de a lábát cirógattam. Mikor észrevettem, elakartam kapni a kezem, de megfogta. Tovább simogattam a combját. Erős volt és izmos, aztán tovább kalandozott a kezem. Hátrahajtotta a fejét és becsukta a szemeit. Éreztem, ahogy egyre jobban szőkül a hely a nadrágban. Éppen mikor az alsónadrágjába tévedt volna a kezem, hirtelen kikaptam. Ő értetlenül rám nézett, majd valaki megkocogtatta az ablakot. A rendőr intett, hogy nem tudunk továbbmenni, vissza kell fordulnunk. Miközben visszafele autóztunk az útkereszteződéshez érve balra mentünk tovább. Az úton egy lélek sem volt és a hó egyre jobban esett és a szél egyre erősebben fújt. A váltó helyett lábamon pihentette kezét. Tábla hirdetett egy közeli kis panziót. Dél fele járhatott az idő. Kellően elfáradtunk ahhoz, hogy beérjük vele. Szerencsénk volt. A panzióban csak ketten voltunk és egy idős házaspár. Egy idősebb hölgy mondta hogy válasszunk nyugodtan helyet, de ajánl valamit. A panziótól nem messze hátul egy külön ház volt. A néni azt mondta, hogy nagyon sok fiatal azt a házat választja nem érti, hogy miért. Hétvégenként ott szoktak összejöveteleket tartani és nem alszik senki a panzióban. De most kiadta nekünk. Elmesélte, hogy még nem is engedik be takarítani olyan kedvesek az ottani vendégek. Csak miután összepakoltak, akkor szokott nekik egy kis süteményt vinni.
Elfogadtuk az ajánlatot. Odaadta a kulcscsomót, és megmutatta melyik mire való, és csak egy kulcsra nem volt ráírva hova tartozik.
Fogtuk a kulcsokat és a táskáinkat és bepakoltunk a házba. Az apartman ízlésesen volt berendezve. A fürdőben zuhanykabin és egy pezsgőfürdős kád is volt és egy szauna. Tetszett a hely nagyon.
Mikor indultam volna kifelé a táskámért hirtelen megfogta a karomat és az ajtóhoz nyomott és gyengéden megcsókolt, majd kiment a táskámért.
Felnyitottuk a bort, begyújtottunk a kandallóba. Délután fele járt az idő. Sokat beszélgettünk és nevettünk. Néha csak néztük egymást, amiből csók csata lett, alig tudtam legyűrni a vágyam, hogy ne folytassam az izgatást ott, ahol abbahagytam az autóban. A bor egyre inkább a fejünkbe szállt. Aztán egy heves csókolózás után magához vont és a blúzom alá nyúlt.
Hatalmas kezei végigsimították a testem én hanyatt dőltem és magamra húztam. Az ingét kihúztam az övéből, ő teljesen kibontotta a blúzom. Végig csókolta az egész testem egyre lejjebb haladt. Nagyokat sóhajtóztam. Kihámozott a többi ruhámból is közben feltérdelt. Odafordultam hozzá és elkezdtem kibontani az övét. Gyorsan megszabadult minden ruhadarabjától. Szép formás farka volt, nem túl nagy és nem is kicsi, amolyanpont jó.
Meztelenül csókolóztunk tovább magára húzott és tovább cirógattuk egymást. Lassan felálltunk és táncolni kezdünk. Összesimult a testünk. Élveztük hogy nincs rajtunk ruha.
A fürdő felé vettük az irányt. Beüzemeltük a pezsgőfürdőt és tovább iddogáltunk beszélgettünk csókolóztunk simogattuk egymást. Beleültem az ölébe a melleimet kezdtem nyalogatni. A kezével a fenekemet izgatta, és becsusszant a merev farka. Felsóhajtottam. Hullámzott a testünk a csiklómat és heréit lágyan simogatták a buborékok. Egyre gyorsabban mozgott a testünk és nem bírtam tovább leszálltam a botjáról kimásztunk a kádból és egymásnak estünk a padlón. Erősebben kezdte simogatni, harapdálni a melleim a farkát csak a puncim első felébe rakta és a csiklómat is simogatta vele. A fülcimpáját harapdáltam és suttogtam, hogy nagyon keményen csinálja. Szinte ki sem kellett mondani és pár perc múlva ott pihegtünk a fürdőszoba padlóján.
Gyorsan kimentem és kulcsra zártam az ajtót és pezsgőt hoztam volna be a bárpultból, azonban felfigyeltem egy ajtóra a pult alatt. Elég nagy volt az ajtó. Belepróbáltam azt a kulcsot, amin nem volt címke pont beleillett. A motoszkálásra ő is felfigyelt. Kinyitottuk az ajtót. Szőnyeggel terített lépcső vezetett lefelé. Egy tágas előtérbe érkeztünk, ahol erotikus festmények díszítették a falakat. Mikor beljebb léptünk felkapcsoltuk a villanyt. A falak hangszigeteltek voltak Szegecses bőrrel borították. Az egyik sarokban egy szex hintát találtunk. Volt ott kaloda. Falra szerelt bilincs. Különféle méretű golyók és vibrátorok. Korbácsok és pumpák sőt egy baszó gép is volt ott. Egy szóval maga volt a mennyország.
Ekkor fentről telefon csörgés hallatszott. Én lent maradtam, körül néztem. Nem bírtam tovább várni és egy kicsi vibrátort bekapcsoltam elkezdtem izgatni magam. A melleimet markolásztam és a csiklómat izgattam. Néha megnyálaztam az ujjam és a hüvelyembe toltam. A levemet végig simítottam a testemen. A vibrátor becsúsztattam és nagyokat lihegtem. Eközben partnerem visszaért és a gyönyöre a farka méretén is meglátszott. Miután észbe kapott, a számhoz került. Elkezdtem egyik kezemmel verni a farkát, miközben a mellbimbómat simogatta. A farkát betettem a számba és járt a nyelvem a rúdon. Nagyokat sóhajtott és élvezte láttam rajta&*8230; a kezemmel az ánuszát és combjait cirógattam. Az ő keze is kalandozott és levezettem a puncimhoz. A vibrátort kivette a lukból. Elkezdett izgatni és ujjazni. Kivettem a farkát a számból ekkor a keskeny ágyra térdelt és nyalni kezdte a puncimat én szoptam a farkát, mintha az életem múlt volna rajta. Egyre jobban felizgatott. Ki kellett vennem a farkát, mert annyira lihegtem és élveztem. Akkor megfordult a lábamat a vállaira tette felállt a dobogóra, és iszonyatos erővel kezdett el kefélni&*8230; közben a seggemet paskolta. Nagyot élveztem, de meredező farka még bírta szusszal. Ekkor megörültem a szex hintának. Beleültem és hátulról kezdett el lassan dugni. A mellemet markolászta és simogatta közben a csiklómat izgatta és a fülembe suttogta, hogy élvezzem és nyögtünk és lihegtünk, és izzadtunk. Aztán egy kóbor ötlettől vezérelve egyszer csak bilincs kattant a csuklómon naki dőltem és hátra húzta a kezem megbilincselt. A mellem felett és alatt leszíjazott. A lábaimat felkötözte. Csak a szerkezet tartott. A levegőben lógtam. Elölről berakta a farkát és hintáztatni kezdett&*8230; közben a melleimet szopkodt és csókolt egyre agresszívabban. Egy kicsi vibrátorral a kezében fenekemet kezdte izgatni és szépen lassan engedtem neki. Feltolta az ánuszomba nagyokat nyögtem de ő még mindig csak kefélt, úgy járt ki-be mint a dugattyú és egyszer csak lessítani kezdett. Elélveztem már négyszer és az ötödik orgazmusom előtt telespriccelte a puncim. Látta hogy még nem mentem el ezért nagyobb fokozatra kapcsolta az ánusz vibrátort és a melleimet izgatta. Elélveztem.

Másnap korbáccsal álltam az ágyához és meztelenül. Csattintottam egyet, és kinyitotta a szemét.
-Azt parancsolom, hogy nyalj! Elmosolyodott és tetszett neki a dolog.
-Igen is úrnőm válaszolta.
Lementünk az alagsorba.
A bilincs falhoz mentünk, ahol egy kényelmes ágy volt.
Széttártam a lábaim, és szorgalmasan nyalni kezdett. Egyre közelebb kerültem a gyönyör kapujához. A lábamat teljesen széttártam. Én nem vettem észre hogy nem csak az ágy fölött, de az ágy mellett is lógnak bilincsek. Egy alkalommal csattanta bilincs a lábaimon, Miközben nekidörgölődzött minden erejével testemnek a kezemet fent bilincselte meg. Nem tudtam mozdulni sem. Elölről baszott teljes erővel és pirosra paskolta a fenekem.
Minden létező eszközt megfürdetett a nedvemben ami ott volt miközben keményre szoptam a farkát. Ekkor elengedtek a bilincsek és az ágyrácsba támaszkodva kezdtem rajta lovagolni. A melleimet kissé erősebben harapdálta a nyakamat is kiszívta. Éreztem hogy egyre jobban lüktet a puncimba. Megfordultam és úgy élveztem tovább farka merevségét. A csiklómat is izgatta, majd hátulról kezdett el baszni, és beleremegtem az orgazmusba. Alig bírtam magammal. Testem minden izma megfeszült. Soha nem éreztem még ekkora gyönyört. Alig kaptam levegőt. A szívem ezerrel pörgött. Nem tudtam hol vagyok. Önkívületig dugott és nem engedett magáról leszállni, egyszerűen belelovagoltunk a naplementébe.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 18256 alkalommal olvasták Tamara szextörténetét és 1245 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák