Szextörténetek Szexhírek

Egy esti a kaland egy szép faszú sráccal

Eszti szextörténete
Gondoltam belevetem magam az örömlányok életébe és mindjárt az első kalandom egy kimondottan szopni való szép faszú sráccal jött össze.Nem csináltam még ilyet kicsit berezeltem, de minden bátorságomat összeszedtem és elindultam. Sötét volt és szakadt a hó, így gyors tempóban vágtáztam végig az utcán, hajtott a vérem, na meg a puncim. Egy kapuba értem. Kedves környék volt, kicsit nyüzsgő, de ez a kapu pont úgy volt eldugva, hogy senki ne lásson. Felcsengettem, már a hangja is tetszett. Mélyről jövő hangja volt, amolyan igazi férfihang. A kabátom cipzárját lehúztam a liftben a sapkámat benyomtam a táskámba. Nagyon izgultam, valamivel el kellett foglalni magam. Személyesen még nem találkoztunk. Gombócban volt a gyomrom, amíg ajtót nyitott. Azt kaptam, amire számítottam. Félmeztelenül jött ki, kellemes illat áradt a lakásából és jó ízlésre vallott a parfümválasztása. A kedvencemet hordta, amitől mindig beindulok, de ezt ő nem is tudhatta. Magas, szikár izmos srác állt előttem.

Behúzott az ajtón és lesmárolt. Ahogy egy picit megharapta a szám nedvesedni kezdtem. A kabátom pillanatok alatt a földön volt. Amikor a csizmámat vetette le a fenekem elkezdte simogatni, markolászni. Volt mit, hiszen nagy a kufferom. Végig simított a csípőmtől a combomig és kicsit eltévedt a keze is, a cicanadrágon át lágyan megpaskolta puncimat. Éreztem, hogy egyre nedvesebb vagyok, ezzel csak még jobban felizgatott. Közben hozott egy-egy pohár bort. A nappaliba invitált. Nagy zöld kanapéja volt kemény, de kényelmes. Leültünk kicsit beszélgettünk. Belekortyolt a borba, majd kérdőn nézett rám, hiszen tudta, hogy ezt szeretem mégsem ittam. A beszélgetés alatt is a száját figyeltem; szép, izgató ajkai voltak.
-Baj van, nem ízlik a bor?
- Hát nem az igazi!- mondtam mosolyogva

Aztán, odahajoltam lesmároltam. Pár percig csókolóztunk. Egyre mélyebbre dugta le a nyelvét egyre erőteljesebben, de kellemes volt. Szeretem ha határozott valaki. Aztán kacéran rám mosolygott letette a poharat az asztalra és a nyakamat kezdte el csókolgatni, nyalogatni. A bortól kicsit megszédültem, tettem egy kis bort a másik oldalra. Tudta mit szeretnék. Letettem a poharat az asztalra.

A vállát kezdtem csókolgatni, nyalni közben nadrágon keresztül simogattam meredező farkát.
A mellemet markolászta és lassan vetkőztetni kezdett. Közben kibontottam szoros övét és kiszabadítottam a farmer fogságából a farkát. Alsónadrágján át jól láttam mivel lesz dolgom. Gyönyörű vastag szerszáma volt.

A melleimet szívogatta és gyúrogatta, miközben a heréivel játszottam a nacin keresztül. Bársonyos volt a bőre. Éreztem, ahogy egyre jobban merevedik. Lehúztam az alsónadrágját. Mindketten kiugrottunk a maradék ruháinkból, most már meztelenül folytattuk tovább.

Tusolni indultunk. Ő hátulról megmarkolta melleimet és nyalogatta borízű nyakamat én hátra nyúltam és lágyan simogattam a lágyékát, hasát, combjait és a farkát, ami olyan érzést keltett, mintha pisztolyt tartanának hátsó felemhez. A zuhanykabinban egymással szemben álltunk.

A falnak döntött és megeresztette a vizet közben a melleimet nyalogatta én a farkát vertem lassan - kicsit hideg volt a víz. A bimbóim még keményebbek lettek, szaporábban vettem a levegőt ez láthatóan tetszett neki. Megint lesmárolt és szívogatni kezdte a nyelvemet, az ajkaim, a nyakamat és a fülemet, miközben melleimet és fenekemet, hasamat simogatta gyúrogatta, mint a tésztát.
Eközben kalandozott rajta a nyelvem a kezem. Mellbimbóját nyalogattam, szívogattam, és duzzadó farkát cirógattam és a vénuszdombomhoz ütögettem. A puncimba nyúlt, ami már olyan lucskos volt, alig vártam, hogy hozzá érjen. Elöntött a forróság. A csiklómat izgatta kicsit paskolta és ujjazni kezdett.
Én a fenekét markolásztam az ánuszát és a heréit simogattam, a farkát vertem két kézzel, és egyre hevesebben csókolóztunk. Közben folyamatosan vertem, nyaltam és lágyan harapdáltam, és smároltunk. Kivette a vaginámból a kezét és tusfürdőt öntött rá, végigmosta egész testemet, a puncimhoz nem nyúlt. Majd elővarázsolt egy intim mosakodó gélt és megkért, hogy hajoljak le. Háttal álltam neki lehajoltam. A Fenekemet kezdte el mosni majd haladt az ánuszom felé alaposan megmosta, amivel teljesen felizgatott. A farkát is oda-odabökte. Aztán lemosta a kezét és újabb adag mosakodó gélt nyomott ki a flakonból. A puncimat kezdte el mosni, és vagy öt percig mosogatta szépen lassan. Majdnem megőrültem. Hangosan nyögtem fel, ekkor szépen leverette vízzel a fenekemet a puncimat és a testemet hogy tisztuljon meg a habtól. Búcsúzóul keményen megmarkolta a mellem és belenyalt a fülembe. Majd megkértem, hogy forduljon meg.
Aztán tusfürdőt csorgattam a fejére dús rövidre vágott haján felhabosítottam, majd elkentem az egész testén. Közben hátát a melleimmel cirógattam. Teljesen hozzá nyomtam magam.
Végig siklott izmos testén a kezem minden porcikáját alaposan megmostam. Mikor benyúltam az ánuszához megfeszültek izmai élvezte nagyon. Közben vertem a fafarkát. Gyönyörű hangokat adott ki és ahogy zubogott a farkán a víz, miközben lemostam olyan izgató volt, hogy le kellett nyalnom. Kicsit szopogattam a fényes farkát, miközben a melleimet simogatta. Törölközőbe burkolózva mentünk vissza a szobába. Gyorsan kihúzta a kanapét, hogy kényelmesen elférjünk. Kiittam a maradék boromat közben beszélgettünk. Vicces volt, ahogy ágaskodó farokkal rendezkedett. Mosolyogni kezdtem a szituáción. Hatalmas botja csak úgy lengedezett az erőlködéstől. Elakadt az ágy. Túl gyorsan akarta szétszedni. Nagyon izgatónak találtam. Mögé álltam, mintha segítenék neki. De alulról benyúltam és morzsolgatni kezdtem mogyoróit és megcsókoltam a hátát miközben másik karommal hasát és lágyékát cirógattam. Előre nyúltam és verni kezdtem a farkát. Ekkor lehiggadt és forró levegőt fújt ki, amitől teljesen beindultam. Az ágyat hagyta, megfordult és a puncimba nyúlt miközben a szemembe nézett. Mutató és középső ujjával hüvelyembe hatolt, hüvelykujjával a csiklómat izgatta. Miközben a farkát vertem. A másik kezével közben kiszedte az ágyat. A számból is kiszállt. Leült az ágyra, megitta a bort. Miközben itta én odatérdeltem mellé és a mellbimbóját nyalogattam, miközben a fenekemet izgatta ujjaival. Farka szépen meredezett, és végigsiklott a nyelvem az egészen. Aztán kicsit elidőztem a makkján közben a kezem játszott a belsőcombján és a heréin. Szopogattam a makkot, mint a cukorkát körkörösen csapkodta a nyelvem hallhatóan élvezte. Éreztem, hogy egyre merevebb és forróbb. Kivettem a számból. Közben letette a poharat, és a melleimmel játszott. Mikor kivettem a farkát a számból oldalt feküdt és végigcirógatott. Aztán vénuszdombomat kezdte csókolgatni. Hanyatt feküdtem, és a keze a puncimat izgatta egyre keményebben aztán belenyalt a lucsokba. Szívogatta a csiklómat majd a nyelvével kezdte izgatni hüvelyemet. Elöntött forróság. Miközben nyalt a farkát verte. Nagyon izgató volt a hangja. Majd fölém térdelt és szépen szopogatni kezdtem a farkát ő meg nyalta a puncim és közben ujjazott 2 majd 3 ujjal. Mikor elég keményre szoptam, a puncimhoz ment lábamat széttártam alig vártam, hogy belém hatoljon, de előtte még végigsimította a vaginámat a kemény farkával rengeteg nedvesség jött ki a punciból. Eleinte lassan dugott jó mélyre, aztán gyorsított a tempón nagyokat nyögtem. Levettem a lábaimat megfordultunk és hátulról kezdett el keményen baszni közben csapkodta a fenekem. A hangokból ítélve nagyon élveztük mind a ketten.
Majd újabb pózváltás következett tisztességesen meglovagoltam. Majd újra előről kezdett el keményen baszni és hangosan nyögdécseltem. Nem sokkal később minden izmom összerándult, a hüvelyem annyira szorította a farkát, hogy két csípőmozdulat után beleélvezett a puncimba. Hangos nyögés kísérte az orgazmusom; az elélvezés alatt úgy megszorította hájamat, hogy meglátszott a helye, de legalább volt mibe kapaszkodnia. A szex után mindketten megpihentünk. Ő elment tusolni, addig én tévéztem. Aztán kijött egy szál törölközőben és rám mosolygott, majd én mentem el tusolni kicsit verettem a csiklóm a vízsugárral, nagyon jó érzés volt. Törölközőben mentem ki a nappaliba. Mielőtt beléptem volna, megálltam valamiért az ajtóban. Ő a lap top előtt ült és láttam, hogy a farka még nem élvezte ki teljesen a napot. Így leültem vele szemben az asztalhoz és az asztal alatt elkezdtem a lábammal simogatni, masszírozni a szerszámát. Közben a vaginámat és a csiklómat simogattam. Rám nézett. Ahogy a törölköző alól kikandikált a farka teljesen felizgatott. Átmentem és a széke elé térdeltem. Szépen lágyan körülnyaltam a farkát aztán a golyóit is kezelésbe vettem. Simogattam a combjait. És közben a makkját nyalogattam körbe. Majd a herék fele indultam, kicsit szopogattam őket, majd tovább siklott a nyelvem egészen az ánuszáig, ott elidőztem, közben a makkját simogattam. Majd szépen lassan apró csókok közepette bő nyállal elkezdtem nyalogatni a makkját. Kisvártatva kivettem a számból és a tövénél megcsókoltam és szívogatni kezdtem. Egyre feljebb haladtam. A lágyékát kezdem csókolgatni és nyalogatni közben az egyik kezem a farkát simogatta. Ahogy haladok egyre lejjebb a szám is elért a farkához körbenyaltam és mikor a heréihez értem, a kezemmel simogattam még a farkát, és elkezdtem csókolgatni is. Majd a heréit szopogattam miközben éreztem, hogy egyre jobban lüktet. Elidőztem, majd a két kezembe szorítottam a farkát és elkezdtem lágyan verni. Közben szépen megfogta a fejem hátrahajtotta felállt és a melleim közé rakta a farkát miközben lágyan simogattam a heréit. Egyre jobban pumpált. Aztán újra a számban landolt a szép, formás farok és elkezdem szépen finoman nyalogatni, mint a fagyit. Nem bírtam tovább, a nedves puncimba nyúltam és a csiklómat izgattam. Közben a melleimmel játszott. Megfogta a fejem és lágyan diktálni kezdte az ütemet. Gyorsítottam. Visszatért a melleimhez és egyre mélyebben szoptam és egyre gyorsabban. Aztán lassítottam, kivettem a számból a meredező péniszét és a lucskos kezemmel verni kezdtem, miközben a
heréit szopogattam. Jól csúszott a lucsok a farkán. Egyre jobban pumpált és megcsillant az előnedve. Újra szopni kezdtem és a nyelvem belemélyesztettem a lyukba hallhatóan élvezte. Szépen lassan először csak a makkot kaptam be és milliméterenként haladtam a farkán szépen lassan aztán gyorsítottam és a kezemmel is segítettem. Tövig leszoptam éreznie kellett a torkomat a makkjával, miközben folyamatosan a csiklómat izgattam és ujjaztam magam. Éreztem ahogy a torkom hozzáér a farkához ami már az egész számat kitöltötte. Körkörösen végignyaltam a gyönyörű farkát
és megint tövig szoptam miközben játszottam a heréivel. A lágyékát is bevonom a játékba. Aztán csak tövig szoptam egyre gyorsabb tempóban.
Közben magamat is izgattam és egyre nedvesebb lettem elélveztem. Kivettem a farkát a számból kicsit verte, majd újra bevettem és szép szerszámot és belespriccelt a számba.
Újra tusolni ment én addig letisztogattam papír zsebkendővel a puncim, hogy ne legyen annyira lucskos. Aztán követtem volna én is, de nem engedett ki. Hanyatt lökött az ágyon. Előhúzott két bilincset az éjjeliszekrény fiókból. Az ágy támlájához bilincselt. Szájon csókolt olyan erősen, hogy éreztem ennek csak jó vége lehet. Elkezdte kissé erősen, de kellemesen markolászni a melleimet majd a fülembe nyalt, ami engem nagyon lázba hozott és nedvesedni kezdtem. A puncimat erősen izgatni kezdte miközben a melleimet szopkodta. A hasamat markolászta és mikor már elég nedves voltam, akkor belém csúsztatta ujjait. Kitapintotta a G-pontomat és egyre erősebben kezdett izgatni. Majd lassított és a nyelvével izgatta tovább a puncim. Nagyokat nyögtem és vonaglottam, és akkor élveztem igazán mikor a nyelvével csapkodta a hüvelyemet és az ujjával az ánuszomat izgatta. Egyre jobban nedvesedtem majd újra ujjazni kezdett és visszatért a G-pontra. Pár perc izgatás után spriccelni kezdtem. A Nedvemben megfürdette farkát én remegtem és ordítottam a gyönyörtől. Ágaskodó farkát a puncimba tuszkolta és lökött rajta egyet-kettőt, ezzel csak hatványozva az érzés. Nem bírtam magammal. Önkívületben fetrengtem csak a bilincs tartott ott. Szinte minden izmom megfeszült. Alig kaptam levegőt. Kívántam a farkát hogy basszon, ahogy csak bír. Erősen baszott amennyire csak lehet. Eldurrant bennem ő is. Levette a bilincset és puha testemen feküdt, így lihegtünk tovább.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 61052 alkalommal olvasták Eszti szextörténetét és 4165 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák