Szextörténetek Szexhírek

Egy dzsigoló szextörténete

Tomi szextörténete
Dzsigolóként az élet hoz érdekes fejleményeket. Ditti is csak egy ügyfél volt a maga problémáival. Az én dolgom volt boldoggá tenni és elvenni a szüzességét. No persze nem ingyen.Mész zuhanyozni? - szóltam ki.
- Ja, mindjárt megyek én is! - válaszolt.
Még benn voltam kb. 5 percet, törölközés, borotválkozás. Kimentem. Ditti ott feküdt az ágyon, tévézett. Fáradt volt, odamentem hozzá. Ditti homlokán még apró kis verejtékcseppecskék is voltak. Tényleg kifáradt a hosszú úttól, és a kajtatástól. Gyönyörű szép tengerkék színű szeme annyira igéző volt, eddig egész életemben észre sem vettem, mert még komolyan egyszer sem néztünk egymás szemébe eddig a pillanatig. Ekkor megsimogatta izmos mellem, hasamon is végig futtatta ujjacskáit. Ott feküdt a lány, mint egy istennő. Melltartója átlátszott, mellei kerekek, mellbimbója csúcsosodott ki a hajszálvékony textil ruhadarab mögül. Tangájára úsztattam le tekintetem, gyönyörű szép lábai enyhén szét voltak rakva. A puncija alakját simán ki lehetett venni, vékony kis szőrcsíkja pedig még vonzóbbá tette a lányt.. Aztán elkezdtünk a szexről beszélni.
- Még egyetlen egyszer nem volt pasid? - kérdeztem.
- Nem, mert eddig csak olyan fiúkkal találkoztam, akiknek csak a szex számított. - válaszolta diszkréten.
Ditti alakját a rendszeresen aerobic edzésnek köszönhette, rengeteget mozog, és rendszeresen ápolja törékeny testét. Érdekes, hogy testén egyetlen hibát sem fedeztem fel.
- Mióta borotválod a... szóval tudod! - kérdeztem kissé meg-megállva.
- Körülbelül egy másfél éve, szóval amióta elkezdett nőni a punciszőröm. - válaszolta egészen nyugodt szemekkel.
Nagyon beizgultam. Nem is csoda, hiszen kezemet a köldöke alá helyezte. Ezután elkezdtem simogatni a hasát, melyen még a feszes bőr kissé nyirkos volt. Ditti a cirógatást nagyon élvezte, kissé feszült teste ellazult. A cirógatás hatására halkan kuncogott. Ám ekkor fordulatot vett a dolog, mert megkérdezte, hogy:
- Szerinted milyen a testem? - kérdezte magabiztosan.
- Szerintem a leggyönyörűbb alkotás, amit valaha láttam. - mondtam.
- Te eddig hányszor feküdtél le életedben? - kérdezte érdeklődve.
- Úgy... 30-szor! - válaszoltam.
- És mennyire vagy heves, durva? - kérdezte.
- Nagyon gyengéden szoktam csinálni! - válaszoltam.
- Te is kérdezhetsz tőlem bármit. - szólt Ditti.
- Ditti! Nagyon szép szemed van, nagyon szép arcod van, nagyon szép melled, nagyon szép lábad, nagyon szép alakod van! - udvaroltam neki.
Felnézett a plafonra, és huncutul mosolygott. Ekkor felpattant, és elindult a fürdőszoba felé. Lassan, kecses mozgással megközelítette az ajtót, ekkor hirtelen hátra fordult.
- Végig nézed, ahogy lezuhanyzom? - mosolyogva nézett rám.
- Hát, ha megengeded... - válaszoltam picit megrokkanva.
- Na gyere, mert már vetkőzöm is! - mondta az ajtón befelé haladva.
Gyorsan felugrottam és óvatos lépésekkel én is megközelítettem az ajtót. Behívott, még rajta volt a melltartó és a tanga. Azt mondta, vegyem le róla a fehérneműt.
- Biztos vagy benne? - kérdeztem.
- Ha nem lennék az, nem hívtalak volna! - mondta Ditti.
A peckes női alakhoz közelítettem ujjaimat, melyek furcsa remegésbe mentek át. Lehajtottam Ditti vállairól a pántot, és kikapcsoltam a melltartót. Nem lepődtem meg azon, hogy mellei nem "estek le", alakja ugyanúgy megmaradt, mint a melltartóban, majd ujjaimmal direkt megérintettem formás cicijét. Nagyon kellemes tapintású volt.
- A tangámat is! - bátran súgta nekem.
Kezem már eléggé remegett, de csinos csípőjéhez emeltem kezeim, és a tangát megfogva két oldalról nagyon óvatosan, lassan húztam lefelé. Kiszáradt a szám a látványtól. Felálltam a nálam kb. 5 cm-rel alacsonyabb lány elé, hátrébb léptem, és végignéztem ezt a gyönyörű, szemrevaló lányt. Mellei kerek alakúak, feneke kemény, feszes, puncija borotvált. Eléggé bezsongtam a szép látványtól. A húgom ekkor baloldalra fordult, és belépett a kabinba.
- Gyere ide, és nézd végig, hogyan zuhanyzom! - hívott parancsolóan.
Nem teketóriáztam, a kabin elé leültem, úgy másfél méterre, a hűs járólapra. Gyakorlatilag nem volt olyan pont a lányon, amit nem láttam. Megengedte a vizet, a rózsából ömlött a víz apró cseppekben, és szöszi haját beáztatva végig nedvesítette bőrét egészen a talpáig. A tusfürdőt a kezébe vette és másik tenyerébe nyomott egy féldiónyi fürdőzselét. A víz erejéből egy kicsit visszább vett, a langy víz már csak gyengén csöpögött a gyönyörű testre. A vállaitól kezdve szétkente a tusfürdőt, hónalját, kerek melleit érintve, lefelé haladva egészen a hasáig. Még egy adagot nyomott a kezébe, egyik lábát feltette a kb. fél méter magas peremre, és a hasától kezdve ismét lefelé haladva lábközét kezdte el lassan simogatni. Benyúlt a combjai közé, és szeméremajkait ujjaival végigsimította. Közben a lecsöpögő víztől picit habzott a testén lévő fürdőszappan. Néha-néha halkan fel-felsóhajtott, és fejét is fel-felemelgette. Majd Ditti ezután megkért, hogy mossam meg a hátát. Izmos ujjaimra én is nyomtam egy jó adagnyi tusfürdőt, és vállaitól kezdve az egész hátán szétkentem a szappant. Utólag eléggé bátortalanul, de óvatosan előre nyúltam, megérintve melleit. Kezem aztán folyamatosan simogatta cicijét, és Ditti nem is tiltakozott, miközben néha ismét halkan felsóhajtott egyet. A törölköző még mindig rajtam volt, de csurig elázott a víztől. Ledobtam magamról. Ettől kezdve a zuhany alatt álltunk teljesen meztelenül. Megfogta kezeim elől, majd lejjebb tolta egészen a köldöke aljáig. Onnan elengedte.
- Simogass még! - suttogta, miközben nyakán végigszaladt lassan nyelvem hegye.
Kezem lejjebb engedtem, egészen a punciszőréig, majd simogatni kezdtem. Ujjaim ismét nem bírtak magukkal, lejjebb engedtem őket. Immáron a punciját simogattam óvatosan, amitől szinte már majdnem elélvezett. Ekkor szembe fordult velem, leguggoltam, bal combját jobb kezemmel ráemeltem a kabin peremére, és a hasához hajoltam.
Először nyelvemmel combját érintettem, majd a vékony szőrcsíkján húztam végig, azután pedig lecsúsztam egészen a csiklójáig. Bekaptam teljesen a nemi szervét, és a számban izgattam csiklóját. Sóhajtásai egyre sűrűsödtek. Nyelvemet hüvelyébe fel-feldugtam, ez nagyon jól esett neki. Még körülbelül 2-3 percig folyamatosan izgattam, és feljutott a csúcsra. Sűrűn lihegett, felálltam és hevesen elkezdtem csókolgatni. Gyorsan kimentünk az ágyra, gyakorlatilag egy percig nem bírtuk volna ki. Vizesen ráfeküdtem az ágyra, péniszem már-már igen csak merevedőben volt.
- Na most én jövök! - szólalt meg finom hangján.
- Jó, csak óvatosan! - mondtam Dittinek.
Lábaim egy kicsit széttártam, és egy kicsit le is lógtak az ágyról, mire Ditti lábaim közé lefeküdt. Péniszemet jobb kezével megfogta, hátrahúzta a bőrt, és lassan el kezdte szopni. Forró ajkai körülölelték a makkomat, ami csodálatos érzés volt. Farkam pedig már kőkemény volt. Nyelvével körbe-körbefutott a hengeres testrészen, amitől majd elájultam. Hirtelen megszólaltam:
- Ditti! Szeretnéd, ha beledugnám a puncidba? - kérdeztem remegve.
Persze, csak legyél nagyon óvatos, még szűz vagyok! - mondta bátran.
Lefeküdt az ágyra, lábait amennyire tudta, széttette, majd ráfeküdtem, közben nagyon lassan belenyomtam szűk kis hüvelyébe izmos farkam. Majd diszkréten felsikoltott, amitől automatikusan még visszább vettem a tempóból. Nagyon lassan hullámzott egyszerre testünk. Ditti mellei is lassan, szépen hullámoztak, és mellbimbói nagyon kemények voltak.
Fokoztam izgalmi állapotát azzal, hogy nyelvemmel meg-megérintettem a bimbókat. Életemben nem gondoltam volna, hogy a saját húgommal fogok egyszer lefeküdni. Miközben farkamat mozgattam a selymes szűk punciban, addig ujjaimmal minden testrészét végig tapintottam. Kihúztam hímvesszőm a nedves nyílásból, és ismét nyelvemmel kezdtem nyalogatni. Punciján a vékony bőr nagyon érzékeny, és selymes volt. Minden egyes érintésre megrezzent egy nagyon picit. Ditti már nagyon ott járt az élvezés küszöbén, hiszen csípőjét egyre gyorsabban mozgatta, és végül ismét eljutott a gyönyörig. Ezután hátamra feküdtem. Ágaskodó vesszőm legalább 18 cm-es volt, és mereven állt felfelé. Ditti pedig nem várt sokat, rögtön ráült, és óvatosan beleengedte a vastag farkam forró puncikájába. Így ringatóztunk körülbelül 5 percig, mígnem eljutottunk egyszerre a csúcsra. Leszállt rólam, hanyatt feküdt, lábait szétrakta, én addig feltérdeltem, és olyan nagyot élveztem, mint még előtte soha.
Rengeteg sperma spriccelt ki a hasára és a puniszőrére. Még sosem jött ki annyi a farkamból, mint akkor. Még sokszor húzgáltam péniszemen a bőrt, és még mindig jött belőle egy kicsi. Hevesen lihegtünk, nyögdécseltünk a hatalmas orgazmus közepette. Vékony ujjaival a fehér sűrű folyadékot széttolta hasán, miközben kielégülten mosolygott rám. Én is mosolyogtam.
- De ezt nem kell ám elmondani senkinek! Ez a mi titkunk lesz, jó? - halkan mondogatta.
- Persze. Nagyon jó volt veled! De én vettem el a szüzességed! Nem bánod? - jegyeztem meg.
- Nem! Gondolom, ki akartál próbálni, és én is ki akartalak téged próbálni, hogy milyen veled dugni... De tényleg nagyon jó volt. - mondta.
Ditti félig felült, mosolygott, én pedig gyengéden morzsolgattam feszes melleit. Még durván másfél órát feküdtünk, majd felöltöztünk. Késő délután szüleink is megjöttek. Este fél hétkor megvacsoráztunk, és lementünk a partra bulizni hajnalig. Reggel kifizette a díjamat. Többet nem találkoztam vele.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 51852 alkalommal olvasták Tomi szextörténetét és 5206 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák