Szextörténetek Szexhírek

Női fehérneműs srác kényeztet hatalmas farokkal

Kata szextörténete
Hétfőn eljött hozzám egy nagyon jó barátom, akiről kiderült, hogy tulajdonképpen ő a nagy farkú fiú női fehérneműben,Sziasztok! Nagyon jó élményben volt részem hétfőn eljött az egyik jó barátom! Nagyon régen figyelem, amikor eljön hozzánk el szokott menni vécére és én imádom kifigyelni hatalmas vörös lilás nagy kalapos,eres hímtagját még lankadt állapotban is legalább 34 cm-es vagy még nagyobb! Hétfőn észre vette,hogy figyelem ,de nem szolt egy szót se.Hanem kilépett a fürdő szobából és rám szólt,hogy kapjam be,én habozás nélkül rávetetem magam!

Nagyon élvezte ahogy,cumiztam,ezt abból éreztem pillanatok alatt hatalmas makkja és a kőkemény szerszám meredezett előttem!Buján szívogattam,nyalogattam!Körkörösen táncoltatva nyelvecskémet a kemény makkon ,utána a golyóit szopiztam élvezte kéjesen szuszogott nyögött az élvezetöl mikor a popsilukacskájába ért a nyelvcsapásom!

Hirtelen megfordult és rám parancsolt vetkőzz!! Nem nagyon akartam ismét rám szólt vetkőzz!!! "MOST MEGBASZLAK" tudom ezt akarod!

Rémülten elkezdtem vetkőzni,és ijedten kérdeztem "NEM GOND ÉN NŐI FEHÉRNEMŰS SRÁC VAGYOK" Mire ő rávágta akkor "LESZEL A KIS HÍMKURVÁM" én halkan válaszoltam leszek!! Levetkőztetett félre húzta a kis csipkés szexi piros tangámat és ütemesen tolta befelé a szűk seggnyílásomba! Kicsit fájt ,de hamarosan magába ölelte a forró kőkemény hímtagot!

Legalább 15 perc ütemes popsidugás után ,hirtelen kirántotta és maga elé térdeltetett,nagyot üvöltve élvezett el a kitolt nyelvemre ,de ment ám minden felé úgy tört ki mint a vulkán olyan forrón landolt a nyelvemen,arcomon,számszálén még a hajamra is jutott! Vadul megtörölte a faszát a számszélébe és így szólt ennyi elég volt mára kis kurvám!! én alig bírtam mondani a gecitől fuldokolva kinyögtem igen!!!
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 94067 alkalommal olvasták Kata szextörténetét és 13374 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák