Szextörténetek Szexhírek

A falu kurvája szopta le a barátom én meg megbasztam

Pison szextörténete
Egyik téli este Petivel és Ágival piáltunk és összeszedtük Esztert, a falu kurváját, akiben több fasz járt már, mint levegő. Ráadásul szeretett szopni is.Téli este volt épp a parkban piáztunk Petivel, Ágival, és a kocsmában összeszedtem egy rihát, valami Eszternek hívták, és nincs olyan a faluban aki ne baszta volna még meg. Jól nézett ki amúgy jó nagy csöcsei voltak, olyan igazi baszni való.

Itta ám a vilmoskörtét nem kellett neki kétszer mondani. Mikor bezárt a kocsma kimentünk egy parkba, tivornyáztunk még egy kicsit,aztán a Peti csaja az ági meg hazament,hogy hozzon még pénzt és kimegyük piáért a benzinkútra. Addig gondoltam kicsúzlizzuk a lámpákat :)

Ez jó is volt,de egyszer csak hallom: "ááááá Pison vigyázz jönnek a rendőrök!" - Peti kiabált, láttam ők meg befeküdtek a kút mögé meg ne lássák őket. Odalépett a rendőr és olyan pofont lebaszott hogy tyűűűű, meg elvette a csúzlit! Na ki is józanodtam majdnem,hát látom a Peti áll fel a kút mögül, és úgy áll a haja, mind aki belenyúlt a 220-ba és hátba baszták utána szénlapáttal! Mondom Peti hol a sapkád, meg mit csinálsz? Hát leszopta bő nyállal az Eszter miközben feküdtek ott! :D:D:D

Az mondja : "Nem volt semmi! :D", pedig ott ám pipa volt, ha az Ági megtudja,mi lesz? Nem tudta meg. Kimentünk a kútra, bepiáztunk, majd mindenki hazament. Hazavittem az Esztert, aztán befeküdtünk az ágyba, és kiverettem vele a farkam, meg jól megbasztam, mert a piától alig tudtam elmenni.

Aztán reggel néztem az ágyat, úgy nézett ki mint a mészárszék, úgyhogy be kellett a kazánba tüzelni az ágyneműt, apám meg ne lássa! Azóta nem tudja az Ági,hogy Eszter szopta Peti faszát a kút mögött!
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 24932 alkalommal olvasták Pison szextörténetét és 571 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák