Szextörténetek Szexhírek

A horgászat jóóóóó (gruppen szex, mature szex)

Ágota szextörténete
Szüleim átlépték az 50. második felét, és elég konzervatív gondolkodásúak. Nem hiszem, hogy megértenék, miért ülünk vasárnap délelött meztelenül barátainkkal egy megdézsmált asztal elött.- Szedjétek rendbe magatokat! - hallatszott Magdi ismét nyugodt, de ellenállást nem türö hangja. - Lemegyek megnézem ki az. - Ezzel hátrafordult, belebújt egy mackónadrágba, és egy rövid ujjú pulóvert kapott magára. Mi is felöltöztünk, és rendbe szedtük a szobát.
- Igen ... hát, nem is tudom ... talán - hallottuk szavainak töredékeit, miközben az erkélyajtót szélesre tártuk, hogy a szobába friss levegöt engedjünk.
- Tessék. Jöjjenek be. - csengett Magdi hangja, és bezáródott az ajtó. Az elöszobából halk zörej szürödött felfelé, majd közeledö lépteket hallottunk a lépcsöházból.

Visszaültünk az asztalhoz, és kíváncsian vártuk, ki jelenik meg a lépcsön. Egy magas, kisportolt testü, úgy 30 - 35 éves srác, és mögötte egy kissé alacsonyabb, de nagyon formás fekete, hasonló korú, hosszú hajú nö lépkedett Magdi elött. A srác széles vállán fekete utazótáska, és kezében egy kisebb aktatáska. Fehér farmernadrág, bordó selyeming, ami erös mellizmait még inkább kiemelték. A csaj egy piros – fekete kockás félhosszú szoknyát, fehér blúzt, alig begombolva és a hasán összecsomózva, fehér térdzoknit, és fekete, lapos sarkú cipöt hordott.
- Szevasztok - köszöntek, és csomagjaitól megszabadulva felém nyújtotta kezét a srác. - Karcsi vagyok. Ö pedig a partnerem, Csilla.
- Sziasztok - válaszoltam kéznyújtás közben. - Sanyi vagyok. Ök pedig Jutka és Pisti. - mutattam be barátainkat. - Magdit már az ajtóban megismertétek.

Miben tudunk segíteni?
- Nem is tudom pontosan, hogy kezdjem. Még kezdök vagyunk, és nincs nagy rutinunk. De azt hiszem az a legjobb, ha mindjárt a közepén kezdem. - szólalt meg Karcsi, miközben a letelepedtek közénk.
- Hát úgy kezdödött az egész, hogy egyik napról a másikra munka nélküliek lettünk. Az újságban böngészve találtunk egy hirdetést, és jelentkeztünk rá. Fehérnemü háztól házig. Tudom, hogy senki sem szereti az ügynököket, de mielött kidobnátok bennünket, nézzétek meg pár darabot. Tényleg normális árak mellett, jó minöség, és boltban sem nagyon kaphatók - ezzel felkattintotta aktatáskáját, és egy prospektust vett elö. Átnyújtotta, és közben folyamatosan beszélt. Elmondta milyen nehéz bejutni az emberekhez, és mennyire gátlásosak, illetve kétszínüek tudnak lenni.
- Ezek a dolgok nem néznek ki rosszul, de a prospektusban mindig a legjobb oldalát láthatjuk az árunak.

Van nálatok valami, vagy csak ebböl a füzetböl akartok megélni? - kérdezte Jutka.
- Természetesen! - szólalt meg Csilla elöször. Hangja csilingelö, lágyan simogató muzsikának tünt. - Melyik érdekelne? - kérdezte Jutkát, miközben széthúzta az utazótáska zipzárját.
- Talán ez - mutatott egy melltartóra Jutka.
- Azt hiszem egyforma méreteink vannak - jegyezte meg Csilla és keze eltünt a táskában. - 80 C. Stimmel?
- Pontosan. - bólintott Jutka, mikor átvette a melltartót. - Hány féle méretet cipeltek magatokkal?
- Csak ezt az egyet. Ha valakinek megtetszik valami, másnap leszállítjuk a megrendelés szerinti árut. - Világosított fel bennünket Csilla. - Mit szólsz ehhez? - fordult Magdihoz, egy kisebb melltartóval a kezében.
- Nem tudom. - válaszolt Magdi kétkedöen - Nem túl pici ez?
- Ha akarod, felvehetem, és megnézheted, mit takar és mit nem. - Vette vissza Csilla nejemtöl a melltartót.

Felállt, megfordult hogy csak a hátát láttuk, megszabadult blúzától és bele dugta kezeit a melltartó pántjába. Egy pillanat múlva visszafordult, és én majdnem elájultam. A nem éppen kis méreteket egy fehér, picike rózsákkal díszített, csipkével szegélyezett anyag takarta el, ami éppen a mellbimbók föle ért. Közepén egy kis méretü zárt szerkezet. Egy ujj enyhe érintésétöl bizonyára szétpattan, és szabaddá teszi az utat a gyönyörü, bársonyosan puha, feszülö mellek számára. Mi után kissé magamhoz tértem, láttam, hogy Pistire ugyan olyan hatást gyakorolt ez a látvány, mint rám.
- És mit ajánlanál ehhez alulra? - érdeklödtem bizonytalanul.
- Van egy hozzá illö bugyi. - Elégítette ki kíváncsiságomat Csilla, és egy aprócska cuccot vett ki táskájából. - Érdekelne ez is? - Nézett rám, és pajzán mosoly ült az arcán.
- Persze. - Dadogtam - ha lehet? - Válasz nélkül szoknyája alá nyúlt, lehúzta bugyiját, felvette a másikat, megigazította, majd a zipzárt lehúzva, a derékövét kigombolva elengedte szoknyáját. A kockás anyag a szönyegre zuhant. Ki lépett belöle, és bokájának egy laza, szemtelen mozdulatával felém röpítette.

Pici kis háromszög takarta el a paradicsom kapuját. Szára majdnem csípöjéig húzódott, és gyönyörüen kihozta hosszú combját. Az egész teste kreol barna volt, minden féle színkülönbözet nélkül. Sem a melltartó, sem a bugyi széleinél nem lehetett fehér, vagy csak világosabb színárnyalatot látni. Mikor lassan megfordult megláthattuk feszes popsiját. A feneke között eltünt a bugyi. Összetett lábakkal elöre hajolt, mintha a zokniját akarná megigazítani. Szép szívformájú feneke még jobban megfeszült, és a déli nap megcsillant puha börén. Fészkelödve ültünk Pistivel, és szemeink kitágulva szívták magukba ezt a látványt.
- Van férfi fehérnemütök is? - Tértem magamhoz Magdi hangjától. Szúró pillantást vetett felém, és Karcsi felé fordult.
- Természetesen. A másik füzetben. - egy kisebb füzetet vett ki aktatáskájából, és Magdi fele nyújtotta. Jutka azonnal felállt, és barátnöje mellé telepedett.

Kuncogó kisgyerekek módjára lapozgatták a prospektusban.
- Oh! - Hallatszott Magdi csodálkozó hangja. - Ez egy érdekes ötlet. Láthatnánk élöbe? - kérdezte Karcsit, egy képre mutatva.
- Persze. - beletúrt a táskába, aztán kivett valamit. Akkorka volt, hogy bele fért a tenyérébe. Határozott mozdulattal kigombolta nadrágját, hátat fordított közönségének, és lecserélte alsónemüjét. Mikor visszafordult, inget kissé felhúzva prezentálta az árut.
- Ha levennéd az ingedet, biztos jobban mutatna. - Mondta Magdi, miközben majd oda ugrott a sráchoz. Erösen kidolgozott, mint gyanítható volt kissé kidudorodó hasizmokkal ellátott, majdnem teljesen meztelen férfi állt elöttünk. Farkán egy zacskóval, ami úgy nézett ki, mint egy elefánt. Ahhoz képest, hogy ormánya nyugalmi helyzetben volt, nem lehetett ráfogni, hogy egy aprósággal áldotta meg a jó isten. A két lány felállt, oda lépett Karcsihoz, hogy jobban szemügyre vehessék az elefánt gyöngyöcskékböl kivarrt szemeit, és laska füleit. Csilla közben letelepedett közénk. Mintha áram ütött volna meg.

Testemen bizsergö érzés futott át, és szívem majd kiugrott a helyéböl.
- Müködik az a kis gomb, vagy csak dísznek van a melltartódon? –Érdeklödtem Csilla felé fordulva, mert kínomban nem tudtam mit is szóljak.
- Persze! - Válaszolta rám mosolyogva. - Csak egy ujjnyomás, és kész. - Ezzel mutatóujját rátette a gombra.
- Szabad? - kérdezte Pisti, és kezét Csilla kezére tette.
- Hogyne. - Jött a válasz, és anélkül, hogy Pisti további akciójára várt volna, megnyomta a gombot, és áttette kezeit vállunk fölött. A melltartó, szabályosan lerepült róla, hogy melleit szabaddá téve gyönyörködhessünk a látványban. Számomra megszünt minden. Mint egy varázsitaltól elbénított ember, nem vettem tudomást környezetemröl. Arcomat lassan mellei felé közelítettem. Hirtelen fejem egy kemény dologba ütközött. A garaboly magamhoz térített. Körülnéztem. Pisti fejével ütköztem össze. Csilla felnevetett, és mindkettönk fejét megsimogatva megszólalt.
- Ne olyan mohón. Még kárt tesztek egymásban. - Azután gyengéden maga felé húzta fejeinket.

Mellbimbója keményen szegezödött felém. Nyelvem érintésétöl megremegett, és libabörös lett. Ajkaimmal, mint egy pióca tapadtam rá, és nyelvemmel dörzsölve masszíroztam duzzadt hegyét. Kezem lefelé csúsztatva Pisti kezével találkozott. Lassan visszahúztam ujjaimat, a bugyi vonalait követve. Csilla karja ránehezedett a vállamra. Feneke megmozdult, és hosszú combjain megfeszültek az izmok. Nem vártunk további utasításra. A bugyi oldalát megfogva lefelé húztam róla. Pisti ugyan így cselekedett, és hamarosan Csilla bokáján volt az izgató punci takaró. Valami az arcomhoz csapódott. A szönyegen ott hevert elöttünk az elefánt. Megfordultam. Karcsi a szoba közepén állt, egy igen nagyra merevedett "ormánnyal", miközben Magdi kihívóan nézett rám.
- Ha nektek szabad, mi sem fogunk kolostorba vonulni - mondta, és szájában eltünt annak a hatalmas szerszámnak fele. Csilla közben kiszabadította Pisti farkát szorongatott helyzetéböl, és szájával kényeztette. Nekem nem maradt más hátra, széttettem lábait. Csodálatos pinája volt. Széle leborotválva, hogy a göndör szörzet ne kukucskálhasson ki a bugyi alól, de a maradék kétujjnyi szélességben ingerlöen hívogatta ajkaim. Hasára tettem nyelvemet, hogy csiklandozva lefelé csúsztathassam. Szörzetéhez érve bevettem ajkaim köze, hogy finoman húzogathassam.

Nagyajkai eddigre már duzzadtan várták nyelvem behatolását. Engedékenyen nyíltak meg, utat adva testének melege felé. Kisajkai remegtek, és csiklója keményen dudorodott. Hozzáérve kéjnedve számba spriccelt, és feneke idegesen remegni kezdett. Kézbe fogva megemeltem. Lábait még jobban széttette. Az ígéret földje kitárult elöttem. Mélyen belé nyaltam. Újabb rezgéssel válaszolt. Körkörös mozdulatokkal csiklóját izgattam, mire úgy beindult, hogy hasán és combja belsö felén apró izzadság gyöngyök peregtek lefelé. Pisti farkát elengedve, gyengéden eltolt magától, és a szoba szabad része felé húzott bennünket. Karcsi az asztalon feküdt. Jutka farkán lovagolt, nyelve Magdi puncijában tevékenykedett, és a két lány vadul csókolózott. A szoba közepére érve lefektette Pistit és ráült. Én mellettük állva figyeltem öket, és vártam, hogy mi fog történni.
- Gyere ide - hallottam Jutka elcsukló hangját. - A fenekem rád vár! - szólt, és kissé elöre hajolva felém csúcsosította seggét. Álló szerszámát hozzá illesztve lassan nyomni kezdtem. Egy kis segítség Jutkától, azután még egy, és már benn is voltam tüzelö lyukában. Fölötte áthajolva lesmároltam Magdit.

Arca hamarosan eltorzult, teste remegni kezdett, majd úgy ugrált a fiú fején, hogy majd leszakította. Hörgö sikítással nagyot élvezett. Ekkor Jutka is beindult. Belé markolt Karcsi vállába, megkeményítette izmait, és vad vágtába kezdett. Közben Magdi Csillához ment, elöre tolta testét, és Pisti zacskóját, majd Csilla segge lyukát nyalogatta. Jutka légzése felerösödött. Rövidebb, és szaggatottabb lett. Ráesett Karcsi szájára, vadul csókolta, és feneke ide oda hánykolódott közben. Végre lemerevedett, lélegzetét visszatartva lassan mozgott közöttünk. Erös nyögdécseléssel fenék izmainak gyors lazítása és feszítése közben elélvezett. Kihúztam belöle farkamat, és a másik társaság felé fordultam. Pisti még mindig alul volt, ellenben Csilla megfordult. Fenekébe dugta barátom farkat, miközben ráfeküdt mellkasára. Pisti melleit markolászta. Magdi benn hasalt lábuk között és szorgalmasan ujjazva, néha nyelvével ingerelte Csilla korom fekete mumusát. Jutka lecsúszott az elefántról, hogy szájával kényeztethesse tovább. Oda mentem Magdi mellé. Bokájánál kezdve csókolgattam. Nyelvem elindult felfelé.

Mélyen benyaltam lyukjaiba, megharapdáltam fenekét, és háta után vállát, majd nyakát cirógattam nyelvem hegyével. Megfogtam a vállát, és rá akartam fordulni. Magdi össze zárta lábait, fél oldalra fordult, és rám nézett.
- Ne most. - szólt hozzám - Elöször is úgy ki vagyok, hogy alig birok mozogni, másodszor meg ö a vendég - mutatott Csilla csöppenésig telitett puncijára, és visszavonulva szabaddá tette számomra ezen kelyhét. Karcsi hallhatóan nem volt messze a kielégüléstöl. Magdi gyorsan felállt, és visszament barátnöjéhez. Én ráhajoltam Csilla fekete bárányára. Mélyen magamba szívtam mámorító illatát. Nyelvem bizsergett a gondolattól, hogy még egyszer belenyaljon. De azután visszatartottam magam. Már eleget nyalhattak ma téged. Gondoltam, a szép kissé rezgö nyílásra nézve. Betérdeltem terpeszbe rakott lábaik közé, és farkam hegyével dörzsölgettem a már úgy is felhevült cicát.
- Ohhh! De jól csinálod! - Hallatszott Csilla elismerö sóhajtása. - De most már gyere, dugd belém azt a játékos farkadat. - Könyörgött, és karomat megfogva magára húzott. A kényeztetéstöl kiéhezett macsek úgy kapta be szerszámomat, mintha egy egér lenne. Erös szorítással ölelte át makkomat. Minden szorító izmát egyenként éreztem. Szépen kifejlesztett technikával szopogatta puncija a farkamat. Karcsi erös nyögését hallva átnéztem a másik színpadra.

A lányok a szönyegen feküdtek, arcuk egymás mellett, Karcsi pedig mellettük térdelve elégítette ki magát. Egy hangos nyögéssel akkora adagot lövelt ki magából, hogy mind a két lány arcát teljesen beterítette.
- Nem bírom tovább! - Nyögött fel Pisti alulról. - Mindjárt beléd spriccelek! - Mondta majdnem eszét vesztve az erölködés és a kéj érzése közben.
- Várj még egy picit - kérlelte Csilla.
- Túl késö - nyögött fel Pisti, és erös lökésekkel támadta Csilla farát. - Csilla beletörödve sorsába, viszonozta az ostromot.
- Auh!!! - Hallatszott Csilla fájdalomtól elcsukló hangja, mikor Pisti erösen belemarkolt melleibe. - Ne vadulj be! Ez fájt!
- Elnézést - Hörgött Pisti, miközben zacskójának teljes tartalmát Csilla végbelébe engedte.

Miután Pisti elernyedt, Csilla kezeire támaszkodva, megemelte magát, és anélkül, hogy én kiszálltam volna belöle, kicsúszott cimborám alólunk. Mellettünk elterülve lihegett, majd el is aludt.
- Legalább te ne spriccelj belém. - suttogta Csilla a fülembe. - Szeretném a hasamon érezni a spermádat. - És átölelve átengedte magát egy robbanásszerü kéj kitörésnek. Nem tudom, hogy az a gondolat indította -e be, hogy hasára spriccelek, vagy már különben is az élvezet kapujába ért, de úgy rángatózott, hogy farkam alig bírt benn maradni. Mikor végre lenyugodott, ki szálltam belöle, és mellé térdelve rejszolni kezdtem. A látvány megint felizgatta Csillát. Bal kezével magát, jobb kezével pedig zacskómat simogatta. Hamarosan engem is elért a végzet. Levegöt visszatartva megfeszült izmokkal és idegekkel engedtem át magam a testi elvezetnek. Spermám nagy ívben röpült Csilla hasa és melle közé. Egy része a szönyegre került, de a maradék még mindig elég volt, hogy ezt a csodálatos nöi testet bebalzsamozza. Csilla nem hagyta abba a maszturbit, ellenben elengedte tojásaimat, hogy mellein szétkenhesse a ráspriccelt Sanyi cseppeket. Én is Pisti mellé feküdtem, és a következö 5 percben mozdulatlanul engedtem át magam az ernyedéses pihenésnek. A lányok közben rendbe szedték magukat. Még kiválasztottak pár cuccot a katalógusokból, azután kitöltötték a megrendelölapot. Mikor felkeltem, Csilla és Karcsi már készülöben voltak. Még egyszer megöleltük egymást, és eltüntek a lépcsöházban.

Magdi kísérte ki öket, Jutka közben férjét ébresztgette.
- Gyere szivi! Haza kellene menni - suttogta Pisti fülébe, miközben arcát mosogatta és ujjaival Pisti hajába túrt.
- Hány óra van? - Kérdezte ö kábultan.
- Elég késö. Holnap pedig reggelesek vagytok. - Mondta Jutka. Közben Magdi is visszatért, és most láttam csak, hogy alig áll a lábán.
- Tudok neked valamit segíteni? - Kérdeztem.
- Nekem tulajdonképpen mindegy, hogy ti mit csináltok. - Jött az elcsigázott válasz. - Én megyek és lefekszem. Még soha nem volt ennyire fárasztó hétvégém. - Ezzel Jutkához lépett, és szájon csókolta. Majd Pisti volt soron. Mikor hozzám jött olyan fáradtan suttogott a fülembe, hogy alig hallottam.
- Szeretlek drágám, de fel ne ébressz hat elött. - Még egy puszit nyomott a fülem tövére, azután bement a hálóba. Pistiéket kikísértem, elökészítettem a kávéfözöt, és követtem nejem példáját. Magdi a hasán feküdt, lába kissé szétterpesztve. Puncija még mindig megduzzadva piroslott a lepedö fehérségen. Betakartam egy könnyü nyári takaróval, mellé bújtam és mély álomba merültem.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 100350 alkalommal olvasták Ágota szextörténetét és 2024 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák