Szextörténetek Szexhírek

Balatoni afférom

Ágica szextörténete
Barátnőmmel kicsit leugrottunk a Balcsira kikapcsolódni. Imádunk röplabdázni és hát a fiúkák izgulnak a röplabdás csajokra. Végül szex trióban végződött a kaland.Ez akkor történt, amikor pár barátnőmmel leugrottunk egy hosszú hétvégére a Balatonra, kempingbe. Az idő nagyon jó volt, sokat fürödtünk, napoztunk, röplabdáztunk... A barátnőmnek vasárnap este el kellett menniük, mert nyárra munkát vállaltak, és nem kaptak több szabadnapot. Én még maradtam két napot, mivel úgyse tudtam máshova elmenni nyaralni, mert nem volt rá pénzem.

Ugyanazt csináltam most is, mint amikor még itt voltak a többiek. Napozás közben néztem a strandröplabdázókat. Vegyes csapatok voltak, de csak néhány lány volt, kb. velem egy idösek lehettek. Én is nagyon szerettem volna röpizni, de látszott rajtuk, h összeszokott csapatok, ismerik egymást. Hát nem mentem oda, csak közelebb húzódtam a törölközővel, és néztem őket. Elég jól játszottak. Majd az egyik fiú észrevette, hogy figyelem öket, de nem csinált semmit, csak játszott tovább. Majd azután elég sokszor felém nézett, és találkozott a tekintetünk. Valószínűleg kiolvasta a tekintetemből, hogy játszani szeretnék, mivel szólt a csapatának, hogy nem állhatnék-e be. Azok mondták, hogy - de nyugodtan -. Én pedig beálltam. Így a mi csapatunk 5, a másik 4 fős lett.

Bemutatkoztak, megtudtam, hogy aki kiszúrt, Balázsnak hívják. A felállás pont úgy esett, hogy Balázs elé kerültem. Elkezdtünk játszani. Balázs szervált. Egész jó kis csapat lettünk. Mikor úgy fordultunk, szemezgettünk egymással. Tetszett nekem. A napbarnított bőrével, izmos testével, tüsi barna hajával, barna szemével. Mikor újra mögém került, miközben ütötte a labdát "véletlenül" hozzáért a combomhoz. Ez még néhányszor így volt, majd befejeztük a játékot.

Elindultam a cuccaimért, ö utánam szólt, hogy ne menjek még, és azt mondta, hogy ússzunk még egy kicsit. Elmentünk úszni. A röplabdázás után jól esett a hűs víz. Kiúsztunk a bójákon túl, majd visszajöttünk. Még mielőtt kimentünk volna megcsókolt. Majd kimentünk, már olyan este 10 felé járt az idő. Elkezdtünk sétálni, majd odaértünk a sátrához, bementünk. Elég tágas volt, úgy 2-3 férőhelyes.

Majd elkezdett csókolgatni, simogatni. Nagyon jól esett. Levette a bikini felsőmet, és simogatta, markolászta a mellemet. Végig csókokkal borította el a hasamat, lehúzta a bugyimat, és feltárult a simára gyantázott, kéjnedvtől csillogó puncim. Nagyon élveztem, amit csinált velem. Simogattam én is a hátát, fenekét. Levettem róla a nadrágot, és megláttam méretes, ágaskodó falloszát. Elkezdtem húzogatni rajta a bőrt, előbukkant csodás makkja. Majd kértem, hogy térdeljen fölém, és elkezdtem leszopni. Finoman köröztem a nyelvemmel a makkja körül, és beszippantottam - vákuumot képezve- a farkát. Ö közben nyalta a puncimat, a csiklómat eszeveszetten izgatta. És ujjazott két ujjal. Majd hangos nyögésekkel hatalmasat élveztem. Ö megvárta míg lecsillapodom, fölém térdelt, és belém hatolt. A pénisze teljesen kitöltött. Egyre gyorsabban mozgott.

Azután éreztem valami furcsát, olyan volt, mintha valaki megnyalta volna a csiklómat. Lenéztem és megláttam az egyik röplabdás csajt, amint nyalja a csiklómat, és meg-megnyalja Balázs farkát. Erre a látványra még jobban felizgultam. Balázs is észrevette persze, és a lányról lehúzta a ruhát, és elkezdte ujjazni. Ö halkan nyögdécselt, és még intenzívebben nyalt minket. Ezután Balázs hamarosan elment, és belém élvezett. Nem sokkal rá, én is elmentem, hála a lánynak. Balázs tovább ujjazta, és most már nyalta is, így ö is elment. Hárman ott pihegtünk egy kicsit, majd elkezdtem beszélgetni a lánnyal:
- Mi is a neved, elfelejtettem?
- Nóra.
- Hogy kerültél te ide? Nem mintha bánnám.
- Itt van a közelben a sátram, és hangokat hallottam innen, idejöttem. A sátor bejárata nem volt behúzva, benéztem és megláttalak titeket. Nagyon felizgultam rátok, régen voltam pasival, és a végén már nem bírtam, és bejöttem hozzátok. A többit már tudjátok.

Majd összemosolyogtunk, és ö elment. Én pedig ott aludtam Balázzsal, majd másnap még szexeltünk egyet, délután hazamentem, és azóta nem hallottam róla. Viszont nem bántam ,mert isteni nyári kaland volt..:)
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 79742 alkalommal olvasták Ágica szextörténetét és 18146 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák