Szextörténetek Szexhírek

A wc-ben Krisztával

Zola szextörténete
Kriszta a szomszédban lakik,és szokott lenni náluk buli,két hónapja is ez volt,és mivel a növérem barátnöje akit a wc-ben kaptam el.Kriszta a szomszédban lakik,és szokott lenni náluk buli,két hónapja is ez volt,és mivel a növérem barátnöje.Ezen is ott voltunk,és aznap hagyott ott mindkettönket a csaja,úgyhogy mást kellett találni gyorsan,hogy tudjunk baszni.Kimentem wc-re az udrvarra,hugyozok,erre kopogotat valaki,én meg úgy kinyitottam az ajtót,mintha természetes dolog lenne.

A házigazda állt ott a kriszti,volt már a fejébe pár légkör,rám is esett olyan részeg volt. Hát ezt az alkalmat nem lehetett kihagyni,be is csuktam az ajtót,és egyböl elkezdtem vetköztetni,meg ujjazni a pináját.

Mondtam neki valahogy menjünk fel a szobába,mert itt nem tudom megbaszni,meg mit fog szólni az annyja ha meglát itt minket. De olyan részeg volt,hogy menni nem bírt,fel kellett vinni a lépcsön,felértünk,ledobtam az ágyra és levettem a gatyáját,meg a felsöjét,akkor vettem észre hogy be is húgyozott közben,de ez nem zavart,legalább nedves töle a pinája. Letoltam a gatyám,jól megbasztam a csajt,és rávertem a fejére. Úgy ott is hagytam,becsuktam az ajtót,lementem inni egy valamit.Mondom,Peti,megbasztam a Krisztát,ott van a szobába.Erre a barom úgy röhögött,hogy hanyatt esett a paddal,magára öntött mindent.

Kelj felé Peti,felmegyünk megbasszuk ketten,mit szólsz? Mit szólt volna,ugyanolyan hülye mint én,10 éve a legjobb haverom,jó hogy benne volt. Felmentünk,ugyanúgy ott volt a kriszta,csak már rászáradt a geci a fejére,úgy aludt. Próbáltuk felkelteni,de nem tudtuk,csak kamillázott meg pillogot,azt sem tudta hol van. Mondom nézd Peti,ott a pinája te kezded.

Ám Peti nem tudta megbaszni,mert nem állt fel a fasza neki annyira hogy bemenjen. Mondom akkor rejszoljunk versenyt a fejére.Tartott vagy 20 percig olyan nehéz volt de sikerült,és peti nyerte meg a versenyt. Aztán otthagytuk megin,a buli meg folytatódott. Pár hét múlva megtudta a barátja hogy mi történt,és szétverte a kezeit a falba,olyan ideges volt. Nekünk meg el kellett mesélni az anyjának részletesen hogy mit csináltunk,úgy égtünk mint a rejsztág,azóta senkit nem hívnak a buliba. Kiderült az is,hogy a Peti meg az anyját baszta meg aznap,és nekem meg nem szólt róla.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 83372 alkalommal olvasták Zola szextörténetét és 5504 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák