Szextörténetek Szexhírek

Telefonszex

Igus szextörténete
Egy jóbarátom felhívott, én meg éppen készülődtem haza a hétvégére. Péntek volt, hulla voltam. Mégis barátom hangja beindított! Ő meg pajkos társam volt a játékban.Nehéz napom volt pénteken, hajtottam szünet nélkül a melóval, hogy befejezhessem. Jócskán elfáradtam, alig vártam, hogy vége legyen a napnak, és hazamehessek. Gondoltam, hogy valami könnyü vacsora után ma majd korán fekszem le, mert kimerített a munka.

Aztán késö délután telefonon fölhívott a jó barátom, már éppen a munkaidöm végén jártam, a szövegkiemelöimet löktem be a fiókba, a számítógépemet küldtem aludni a hétvégére, és készülödtem haza. De amikor meghallottam, hogy ö van a vonal végén, örömmel visszarogytam a székembe, mert tudom, hogyha fölhívott, akkor most pont ráért, vagy éppen unatkozott, valami mesélni valója van, stb. s én élvezni fogom a vele való beszélgetést, mint mindig.

A barátomnak nagyon jó beszélökéje van. Szeretem hallgatni, amikor hosszasan körülfogalmazva, de jó hasonlatokkal, érzékelhetö megszemélyesítésekkel meséli nekem az életet.

Nem csak a száraz eseményeket hallom, mint valami katalógusból földiktálva a dátumokat és a hozzá kapcsolódó történeteket, hanem sokkal színesebben mondja, belefüzi az akkori gondolatait, az érzéseit is, pontosan átélhetövé téve a számomra a történeteit. A mókás részeknél magam is kuncogok, a humoros fordulatoknál vele nevetek, magával ragad az a sodrás, ahogy mesél nekem.
Én nem tudok így, mint ö, hanem csak a száraz tényeket mondom el, esetleg, ha nagyon változatos akarok lenni, akkor egy-egy jelzöt szúrok be, de azért pontosan érzem, hogy messze nem vagyok annyira élvezhetö, mint ö.

Eleinte az éppen zajló eseményeket sorolta, hogy mit haladt a frissiben szerzett kis legénylakása bebútorozásával azóta a múltkori eset óra, meg hogy még mindig nem vett tartalék izzókészletet a kocsijához, hogy az új oprendszere nem ismeri föl az ékezetes betüket, stb.

Egészen nyomon követhetetlen módon röpködött a témák között, s aztán egyszer csak az elözöekhez nem kapcsolódva máris a nökröl beszélt nekem, valami net-röl letöltött pornó rövidfilmben látott különösen gusztusos punciról, amelyik jócskán izgalomba hozta öt.

Itt hosszabban leragadtunk, s az elmondása alapján én élénken el tudtam képzelni, hogy milyen volt az, amelyik ennyire tüzbe hozta: amint egy félbevágott barackként domborodott elö a puha combok völgyéböl, hogy milyen szép feszes volt, és úgyszólván egészen borotvált, csak egy csöppecske frufruja volt hagyva a tetején. Olyan szorosan záródott a nagyajka, mintha össze volna forrva. Titkolózón rejtette a bentebbi területeket, a mélyböl alig kiemelkedö kisajkakat, és az egész völgyet. Amikor pedig ennek a duzzadt, de mégis szorosan zárt kis punciknak a gazdája még jobban széjjelnyitotta a combjait, mintegy kelletlenül tétován fölnyílt a rés. Éppen csak sejteni lehetett, hogy valami árok húzódik a mélyén, mert még elnyílt állapotában is olyannyira szendén takarták az ajkak, hogy nem tárta föl pöre nyitottsággal a belsöbb részeket. Aki nézte, erös késztetést érzett, hogy odanyúlhasson, hogy az ujjaival némi kis simogató segítséget adva megnyithassa annyira a rést, hogy beleshetö legyen a titok mélyére.

Mindenesetre a látvány jelentösen hatott az érzékeire, és készségesen vigyázzállásba emelkedett a dákója, mintha esetleg juthatna bármiféle szerep a számára is. Pedig nem. Ez esetben mindössze a szemek elkápráztatása volt az elsödleges cél. S ennek a feladatnak messzemenöen megfelelt a kis videó.

Ahelyett, hogy hagyta volna a folyamatot tovább menni, remegö kézzel kotorászott az egér után, hogy ismét a startra kattintson, hogy újra végignézhesse, amint a tökéletesen zártnak látszó szeméremdomb mégiscsak fölhasad, és kis keskeny csatorna válik sejthetövé. Csöppet meg is csillant közötte valamiféle nedvesség, de csak egy villanásnyira. Semmi több fodrot, börredöt nem lehetett fölismerni, úgyszólván még mindig zárva volt a kapu.

Visszatartott lélegzete sóhajtásként szakadt ki, és az egeret megint a startra húzta, miközben a másik kezével laza érintöleges simogatással üdvözölte, s inkább csak némi nyugalomra intette a tettre készen feszülö huszárját.

Már aztán a harmadik indítás után engedte továbbjátszani a filmet, úgyhogy oldalról bekúszott egy kéz, amelyik szörösödö alkarban folytatódott. Majd aztán ennek a kéznek az ujjai végigsimították az alig nyitott kapuszárnyakat, lendületesen, bátran közéjük hatoltak, és elég céltudatos módon ripsz-ropsz föltárták a rejteket.

Ő egy kicsit túl direktnek tekintette ezt a rohamot, hanem inkább odahajolva a csókjaival ébresztette volna föl Csipkerózsika álmából azt az ébredezö félbarackot.

Ahogy elnémultan, feszült várakozással hallgattam öt, pontosan magam elé tudtam képzelni, amiröl beszélt, söt már azt is odafantáziáltam, ahogy csukott szemmel, áhítatos arccal a combok közé hajolva óvatosan elöretolja a nyelve hegyét és puha, barátkozó tapogatózással végigbotorkál a félgömbnek ható szeméremdombon, úgy keresgéli a lehetö rést rajta. Be sem kellett volna csuknom a szemem, hogy érezni tudjam azt a finom vibrálást, ahogy a nyelve csúcsát végighúzta a helyszínen.

De azért persze becsuktam mégis, mert ez viszont nekem segített abban, hogy egészen elvonatkoztassam magam az irodámból, hogy a lelki szemeimmel már ne csak azt láthassam, ahogy a nyelvével keresgél, hanem úgyszólván magam is érezzem az ölemben, amint a szuszogása is odavetödik a combhajlatomba. Élénk fantáziával akár még az orrán kiáramló meleg levegöt is érezni tudtam volna, ha hagyom, hogy erösebben átjárjon a bizonytalanul bontakozó vágyam.
Ahogy beszélt hozzám folyamatosan, közben a puha szájára gondoltam, s arra, hogy biztosan remekül csókol.

De nem akartam volna nagyon fölizgulni a hallottakon, hanem inkább kinyitottam a szemem, s megnyalintottam a szomjassá vált ajkamat, majd elörehajoltam a vizespoharamért, hogy egy-két korty vízzel átöblítsem a kiszáradt torkomat.

Amint elöredöltem, az alkarommal egyértelmüen éreztem a kihegyesedett bimbóm keménységét. Olyan merevre csúcsosodott, hogy a melltartón és a blúzomon át is határozott kis kemény halmot érezhettem. Letéve a poharamat, kicsit jobban megtapasztaltam az állapotváltozást. Szívesen simogattam, mert jól esett. Kellemes gyönge kis bizsergés vonta oda a figyelmemet. Ennyi réteg ruhán keresztül is pompásan keresztüljött az érintésem.

A legfölsö gombot kinyitottam, a következö magától pattant széjjel, amikor a kézfejemet bevezettem alá, és a kékmelltartó csipkéjét félretolva körülfogtam az egész puha halmot. A bör tapintása meglehetösen hideg volt (holott úgy éreztem, hogy a testemben forrón száguld az izgatottság) de a hátamon kiütött a veríték. A böröm hideg volt, de egyébként a selymes lágyságot lehetett érezni, egyedül csak a bimbója volt idegen ebben a környezetben, mert a felszínén keményre zsugorodott össze a bör, és éles határral elkülönült a többitöl. Ahogy a tenyeremmel simogattam, készségesen oldalra dölt a kis bütyök, hogy azután ismét peckesen nekifeszüljön a markomnak.A könnyü bizsergés széjjeláradt, már nem csak arra a kis területre koncentrálta magát, hanem úgyszólván az egész mellemben vibrálást éreztem.

A vállammal a fülemhez szorítottam a kagylót, hogy a kellemes férfihang továbbra is benne suttogjon a fülemben, miközben a bal kezemmel is behatoltam a blúzom alá, hogy a másik mellemet is részesíthessem egy kis babusgatásban.

- Itt vagy még? - olyan csöndben vagy, nem szívesen hallgatod, amiröl beszélek ??
- De, de. Mondjad még, ne hagyd abba ! Ugyanebben a tónusban, ugyanerröl a témáról, mondjad folyamatosan! - egészen reszelösen szólt a hangom, amikor válaszoltam.
- Furcsa a hangod. Fáj a torkod? Hm. Inkább most mesélj valamit te is, mi újság veled? - váltott hirtelen.

Nem akartam, hogy megszakítsa a hangulatot, szerettem volna mindenféle erotikus malackodásokat hallani, ahogy a fülembe duruzsolja. Hogyan tereljem vissza?

Képtelen volnék 2-3 összefüggö mondatot összegereblyézni neki, de az ö hangja meg olyan, mint valami puha és izgató simogatás. Azt akartam, hogy folytassa tovább a simogatásomat.
- Áá, nincs semmi velem. Szívesebben hallgatlak téged, ahogy mesélsz. Mondd csak, elmondanád nekem, hogy te például miképpen csókolgatnád meg azt a szép puncit, hogyha odaférhetnél? Hogy látnál hozzá ? Hm?

Néhány hosszú másodpercen keresztül kivárt a válasszal, esetleg azon tanakodott, hogy valamiféle perverzitásba akarom-e belehajtani, amikor azt várom el, hogy ö, mint férfi, valamiféle orális kényeztetésröl számoljon be egy élettelen telefonkagylónak. Persze nem annyira élettelen, mert hisz a vonal végén ott bizseregtem magam teljes élö valóságomban - még ha ö nem is tudta, hogy milyen felajzottan.

Belesóhajtott a fülembe, és hitetlenkedve, kissé nyersen visszakérdezett:
- Azt akarod tudni, hogy hogyan nyalogatok egy puncit ?
- Igen, azt. És ne kapkodd el, részletesen szeretném hallani.
Néma csend támadt a vonal végén, csak a szuszogását hallottam. Nem szóltam én se többet, pedig olyan szívesen belesúgtam volna a fülébe, hogy izgasson már tovább, csinálja még velem, amit eddig.
És akkor tétován mégiscsak belekezdett:
- Azt hiszem, nem rohannám le, nekem nem olyan sürgös, hanem hagynám, hogy kellöen beérjen a vágya, hagynám, hogy a simogatásaimtól, bókjaimtól, ölelgetéseimtöl már kellöen felkészüljön rám, hogy kívánjon engem, hogy egészen átforrósodjon tölem, mielött az eszegetésébe kezdenék...
S ahogy duruzsolta a fülembe az egész megközelítést, a puha érintéseket, az ujjböggyel történö könnyü simogatásokat, lassan megindult az izzás a testemben. Fészkelödtem a székemben, s már nem csak a bimbóimban lüktetett a vágyakozás, hanem éreztem, hogy a torkom elszorul, és a tarkómon fölmerednek a pihék. A füleim egyre inkább égtek, és forróvá vált az arcom, miközben apró kis pihegéssel kapkodtam a levegö után.

Kényelmesebbre fészkelödtem, a cipömet lerúgtam, és a jobb lábamat fölraktam a számítógépházra. Ettöl az enyhe terpesztöl máris tudatosult bennem, hogy eddig keményen összeszorítottam a combjaimat, mintegy szoros nyomással préselve az ölemet. Most, hogy ez föllazult, és a levegö szabadon járhatott, máris megéreztem a bugyim nedvesedettségét. Hideg nyirkosságérzet volt, nem éreztem kellemetlennek, hanem inkább fölizgatott a tudat, hogy a szavaival ilyen hatást váltott ki belölem.

A szoknyámat még inkább fölrántottam, mint eddig volt, és a vékony pamutanyagon keresztül végigsimítottam az elöreduzzadt ajkaimon. Egészen elképesztöen kidomborodott, és érzékeny csiklandósság vibrált végig rajta az ujjaim nyomán. Finom volt, selymes tapintású de mégis eléggé intenzív érzés ahhoz, hogy ne is akarjam abbahagyni, amit müveltem.
- Hogyan simogatnád azt a puncit? - kérdeztem töle várakozóan.
- Hogyhogy hogyan? Mit akarsz tudni ? - kérdezett vissza.
- Hogy részletesen meséld el nekem, hogy hogy megy az ilyesmi, meg azt is, hogy közben mire gondolsz, és hogy miként éled meg, hogy egy nö lába között markolászol.
Ismét elég hosszan csöndben volt a telefonban, már szinte megijedtem, hogy elment a kedve a meséléstöl, és én majd itt maradok fölizgultan, befejezetlenül.

Aztán amint megszólalt, éreztem az elfúló hangján, hogy jócskán átéli, amiröl beszél. Szinte elképzeltem, amint becsukja maga is a szemeit, és odaképzeli az események folyamatát. Kicsit sóhajtozott, de aztán összeszedte magát, és aprón, részletekbe menöen mondani kezdte, hogy miként fog hozzá, és merre halad, hogy az ajkaival megcsippenti, vagy akár rászorítja a száját azokra a kínálkozó kis nyelvecskékre, és hogy beszippantja a szájába, hogy a nyelvével föltolhassa a szájpadlásáig, gyöngéden szívogatja, miközben finoman ingatja a fejét jobbra-balra, hogy olykor megfeszüljön, vagy ellazuljon a punci felduzzadt kisajka, amit az ajkai között foghat.

Amikor aztán ott tartott a mesélésben, hogy a szájába emeli a szirmokat, és finoman szopogatni kezdi, a vékony pamutanyagon keresztül intenzívebben simogattam a domborúságot, majd megcsippentettem a párnás ajkakat, hogy körkörösen egy kicsit megtáncoltassam. Az egész tenyeremet végigsiklattam, alulról fölfelé, majd a fölsö végállomáson néhány szapora körrel folytattam. Érezhetö volt, hogy hálás a környék, hogy szívesen, nagyon szívesen részt venne valami cuppogó csókolózásban az a fertály. Csak nincs a közelemben, aki a csókokat adhatná. Besiklottam a bugyiba. Egészen párásnak, melegnek tûnt az ágyékom, egy fojtó dzsungel, rejtelmes titkokkal.
Meglepett, hogy milyen síkos, azonnal elmerültek benne az ujjaim, s mint egy bögös a húrjait, oly módon kezdtem magam is pengetni a szirmaimat. Szinte a szirmok megpróbálták bekapni az ujjaimat, ha csókot kapni nem lehet, legalább adni szerettek volna, ha nem is valami felfedezö ajkaknak, de legalább a felfedezö ujjaknak. Hagytam, hogy egy kicsit megnyalintsák az ujjaimat, s végig a tenyeremet is. Cserébe néhány szapora körrel megtáncoltattam a kezem a szeméremdomb tetején, a hasíték kezdetén. Éreztem, ahogy lüktet, szinte dobolt benne a feszültség, úgy próbálta tudtomra hozni a vágyát a további simogatásokért. Persze tisztán éreztem, hogy mit szeretnék. Nem is csak finoman táncolgatni, körbe-körbe keringözni az ujjaim csúcsával, hanem sokkal intenzívebb szorítgatásra vágynék. Igazi lökdösésre, a völgy teljes hosszában való végigsimításra, egy izmos nyelvre, ami végigszalad, vagy legalább egy kézre, ami megszorítja, vagy... Hmmmm.

Feltünöen sima volt a felszíne, könnyen siklott minden mozdulatra, és úgyszólván a redöivel beletolakodott az ujjaim közé, szinte kínálta magát egy kis morzsolgatásra. Ahhhhh...
Puha, meleg a párnácska, amint közé furakodtam. Elöbb csak 3 ujjam közé csippentettem a borsót, úgy forgatom, morzsolgatom, már reszketett töle a lábam. A mutató és középsö ujjam közé befogom a kisajkakat, úgy húztam-vontam, miközben a tenyeremmel, vagyis a csuklómmal a bimbóját dörzsölgettem. A szirom melletti sima árkon végigszalajtottam az ujjam egyszer-kétszer, a síkos közegben könnyen szaladt. Kicserepesedett az ajkam - heh, ilyenkor de jó volna csókolózni.
Éreztem, hogy kapkodóbbá vált a lélegzetvételem, de nem akartam, hogy belehallatszódjék a telefonba.

Hanem hirtelen összezártam a combjaimat, csapdába fogva a kézfejemet. A fülemben zsibongott a vér, zúgva dübörögve. A combjaim is önállóvá váltak, rászorítanak a kezemre, a satuban aztán mozgatni is alig lehet.

Mind a 4 ujjammal szaporán pengetem az elötolakodó kis pöcköt - az meg hálálkodva csókolgatja az ujjaim hegyét. Mintha valamiféle szerkezetet hajtanék, minél gyorsabban pergetem, annál eredményesebben nyomja széjjel bennem az gyönyörüséget.

Egészen megfeszültem. Nem hagyhattam csitulni a vihart, éreztem az elöszelét. Egy pillanatra megtorpantam mégis. Muszáj egy kicsit rendezödnöm, mert ha így folytatom, pillanatokon belül hangosan hörögve, vagy legalábbis nyöszörögve elélvezek - de nem akartam, hogy ö megtudja, hogy mit müvelek magammal, miközben az erotikus élményeiröl beszél velem.

Bizonyára abbahagyta volna a mesélést, én meg nem engedhettem el a szavait, pláne éppen most, amikor már szinte összemosódik a szemem elött az asztali naptár meg a floppytartó doboz az asztalomon. Egyre inkább szükségem volt rá, hogy a suttogóra csendesített hangján izgató malacságokat hallhassak.

Valójában azt szerettem volna, hogyha a telefonkagylón keresztül áttolta volna a száját is egészen, hogy a fülcimpámon érezhessem a puha sóhajait, a szavai rezgését, vagy akár a nyelve csúcsát, amint betolja a fülem járatába, és kissé megtáncoltatja ott. Vagy hogyha végignyalintja a karimát, majd aztán bekapja a szegélyét és megszopogatja egy kissé, miközben a kéjes nyögésének hangját elkaphatom.

Habár hogyha már ide tudta tolni a száját, meg söt a nyelvét is, akkor a kezdeti fülnyalogatás után okvetlen körülbarangolnék a testemen a kagylóval, s a kékmelltartómba betolva megmutatnám neki, hogy milyen hegyesre keményedett a bimbóm, de mégis ruganyosan ellenállna a nyelve támadásának. Hagynám, hogy beszopja a szájába, hogy cuppogva cumizgasson vele, hogy keményen rászorítsa az ajkait, és úgy döntögesse a merev bimbóimat oldalra, meg föl-le.
Aztán amikor kellöen kiélveztem a helyzetet, tovább tologatnám a kagylót, végig a hasamon (a köldökömnél kissé kivárva, hogy beléhatolhasson, és megnyalogassa ott is), de aztán végsö soron csak besiklatnám az ölembe, mert már olyan fokon remeg a türelmetlen várakozásban a kis bogyó, jelentös mennyiségű gyöngyházfényü nedvet választva ki, hogy feltétlenül szüksége van erre a nyalakodós nyelvére, meg arra az érzéki puha szájára.

Tátott szájjal, lihegve kapkodtam levegö után, egészen elgyöngültem és jelentösen ziháltam. Bágyadtan végignyalintottam a száraz ajkamat, ismét megérintett a hiányérzet, hogy leginkább csókolózni szeretnék ezzel a fiúval.
Nem bírtam ki tovább némán, hangosan felnyögtem a gyönyör érintésének elsö hullámától.
- Történt valami? - kérdezte hirtelen, s kivárt a válaszomra.
Én meg nem bírtam megszólalni, csak egyre hevesebben pörgettem az ujjaim közt a szirmaimat.
- Mondd tovább, ahogy eddig! - nyögtem bele végül a kagylóba.
- Mi van veled, hogy olyan elfulladt a hangod? - kérdezte.
- Szeretném, ha folytatnád, ha mondanád tovább, hogy hogyan nyalogatnád a puncimat.
- Ne izélj már, mi van veled ? Csöndben volt, hallgatta az átszürödö elfojtott hangjaimat.
- Semmi, semmi. Mondd tovább még, ahogy eddig! Na folytatod?
Nem válaszolt.
Kinyitottam a szemem, ismét élesen láttam az asztalomat, kitisztult a homály.
- Folytatod? Kérlek..., folytatod még? - kicsit remegett a hangom.
Hallgatott.
Egyre inkább elúszott tölem a hangulat, messzebb kerültem a beindult vibrálástól, valahogyan meglassúbbodott az egész reszketés.
- Mi van veled? - firtatta újra. A hangja kérdö volt, bizonytalan, értetlenkedö.
A hátamból kieresztett a görcs. Sóhajtottam egy mélyet. Fölszakadt az összes visszafojtott levegöm.
Éreztem, hogy elúszott a lehetöségem, hogy a kis magánjátékom befejezödhessék. Kicsit harákoltam, köhécseltem.
A vizespoharamért nyúltam, jelentösen remegett a kezem. De már az ölem nem annyira, mint eddig. Még a bimbóim ugyanolyan keményen ágaskodtak. (Majd elmúlik az is.)
Néhány nagy korty után összeszedtem magam, és vettem pár nagy levegöt, mielött beleszóltam volna a kagylóba:
- Szia, most már indulnom kell haza. Így is csaknem egy órán keresztül beszélgettünk. Jó volt hallgatni téged, majd hívjál máskor is. Na akkor, szia.
- Te figyi, most mi van? Megbántottalak valamivel, vagy mi történt, ami miatt hirtelen lerázol Igus?
- Semmi, semmi, csak most már mennem kell. Szia, örültem hogy hívtál.
És a helyére pottyantottam a kagylót.
Összeroskadtan üldögéltem még egy kicsit a székemben, aztán mégiscsak összeszedtem magam. Helyreigazítottam a ruháimat, megfésülködtem, és fogtam a ridikülömet, hogy induljak haza.
Az ajtó melletti falitükörbe belepillantottam induláskor. Nem volt kihegyesedve a mellbimbóm, elpuhult és beleszunnyadt a melltartó csipkekosarába.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 71665 alkalommal olvasták Igus szextörténetét és 12038 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák