Szextörténetek Szexhírek

Első popós masztim

Angéla szextörténete
Pénteki találkozásunkkor arra ösztönöztél, hogy kicsit bátrabban fedezzem fel a testem és hát maszti közben a popómat is kitágítottam kicsit.Péntek éjjel új területek és élvezetek felfedezésére ösztönöztél, amit így utólag is köszönök. : - )
Gondolom mondanom se kell, hogy miután elköszöntünk még jó ideig nem az alvás járt a fejemben. Annyira felkorbácsoltad a vágyat bennem, hogy elképzelhetetlen volt, hogy maszti nélkül érjen véget a nap. Már a beszélgetésünk közben megszabadultam a pizsimtöl - életemben elöször ültem meztelenül a gépem elött : - )) - hogy segítségeddel felfedezzem a testem eddig ismeretlen területeit. Nagyon élveztem, és ez a maszti során is megmutatkozott.

Teljesen felajzott testtel feküdtem az ágyamra. A mellbimbóim rövid simogatás után keményen feszültek. A kezeimet lassan futtattam végig a testemen, amitöl kéjes borzongás futott végig rajtam. Próbáltam minél tovább távol tartani kezeimet a puncimtól, de egyszerüen kibírhatatlan volt az orgazmus utáni vágy. A lábaimat széttárva magasra emeltem, majd finoman megérintettem a gyönyörök oltárát. A pinám lucsogott a nedvektöl, a fenekem meg még síkos volt a testápolótól. Már nem volt menekvés. Minden gátlást magam mögött hagyva örülten kívántam a beteljesülést. Egyik kezemmel a csiklómat izgattam, míg a másikkal ujjaztam magamat. És most már nem csak a puncimban járt a kezem, hanem a fenekemben is. Egyszerre volt mindkét lyukamban egy - egy ujjam.

Azután csak a popómba dugtam fel az ujjaimat, elöször csak kettöt, majd ismét megpróbáltam hárommal. Éreztem, hogy kezdek tágulni, ujjaim selymesen lágy részeket érintettek belül. Egyre gyorsabban jártak a kezeim. Közben az járt a fejemben, hogy ilyen csodás érzésben még sose volt részem, és hogy mennyire kívánlak. Éreztem, ahogy közeledik az orgazmus, a légzésem felgyorsult, a szívem hevesebben vert, a pinám lüktetett. Egy pillanatra megálltam, hogy elnyújtsam egy kicsit a gyönyört. Már nem bírtam sokáig, újra mozdultak a kezeim, és végül eszméletlenül csodásat élveztem.

Utána csak feküdtem az ágyamon és a könnyeimmel küzdöttem, amit a gyönyör csalt ki belölem.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 30450 alkalommal olvasták Angéla szextörténetét és 3045 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák