Szextörténetek Szexhírek

Szex a karbantartó fiuval a liftben

Nedves Kalandor szextörténete
A karbantartó srácot bármikor rá lehetett venni egy kis szex kalandra. A szeretőmmel most éppen a liftben izgultunk rá egymásra.Az első aktusunk után sok többi következett, mivel neki és nekem is kapcsolatom volt így csak a munkahelyen huncutkodhattunk... Persze többnyire csak délutános műszakban mert akkor limitált volt a dolgozók létszáma, és nem volt feltűnő ha, pár percre eltűntem.

Egy nap már estefelé járt az idő, épp vacsoráznunk kellett volna menni, mikor a lépcsőn összefutottunk, ő mosolygott
- "Nagyon éhes vagy?" kérdezte, mire én kacsintottam
- "Nagyon...".

Kisurrantam az ajtón és mivel a lift volt a legközelebbi zárt és elszigetelt hely, hát oda léptem be.. Ő követett és mikor az ajtó elé ért behúztam és becsuktam a liftet.. Elindítottam felfelé, és megállítottam két szint közt. Mire észbe kapott a kezem már a nadrágja gombjain játszadozott, miközben hevesen csókolóztunk, ő lehúzta a nacim és megfordított, szétdobta a lábaimat, és leguggolt mögém hátulról kezdett nyalni, játszadozott a csiklómon a nyelvével, közben az ujjai ki be jártak bennem, masszírozott körkörösen, én már remegtem, nagyon tudta mi kell ahhoz hogy pillanatokon belül a csúcsra érjek. Tenyeremmel a liftoldalán támaszkodva lihegtem és alig vártam hogy végre jó erösen megdugjon.

Félig megfordultam nekidőltem a falnak a a lábam a nyakában az arca a combjaim közt,markolta a fenekemet, és egyre ütemesebben mozgott a nyelve a forrón - nedvesen tocsogó puncimban. Nyögtem, nyöszörögtem, kiszabadítottam a sliccéből a farkát és húztam magamhoz, siess kérlek mindjárt letelik a vacsoraidő, felállt szó szoros értelmében és megmarkolta a fenekem nekidöntött a falnak és magasabbra emelt átöleltem a derekát mikor belém hatolt rögtön elélveztem, így szexeltünk egy óriásit, ö csak lökött ütemesen én meg nyögtem "ohh milyen jó, ez" - a pasi egy isten... Addig sosem volt ilyen jó senkivel, holott nem volt nagy farka, csak tudott tapasztalt volt.

SOSEM SZÁMÍTOTT A MÉRET.. mindig csak arra vágytam hogy bennem legyen és elégítsen ki. Olyan édes volt tudta hogy akkor élvezek a legjobban ha a csúcson csókolózom, és mindig rátalált a szája az ajkaimra, én meg csak szívogattam rágcsáltam, és nagyokat élveztem a bennem feszülő farkától, annyira belemerültünk a szexbe hogy csak arra eszméltünk fel hogy valaki csöngeti a liftet, próbálja lehívni a földszintre. Még pár lökéssel mindketten a csúcsra jutottunk, sietve kapkodtam a ruhám, segített öltözni, először felmentünk és kiszálltam ö pedig le, ne lássanak együtt minket.. én lesétáltam a lépcsőn ö meg mint aki a liftet szerelte.. lent szált ki belőle.. Mosolyogtunk a folyosón amikor találkoztunk, azt mondta, te sem voltál vacsizni?

Mire én - volt még egy kis dolgom...vigyorgott - akkor gyere menjünk fel együtt enni.. fent leültünk egymással szembe az ebédlőben.
- Rám néz "kérsz egy kis vajat?"
- Mondom "adhatsz mert a te kenyered már tocsog a vajban"
- Mire ő, "nem csak a kenyerem tocsog ám...."

Kacsintott én meg majdnem félre nyeltem. A kis dög még emlékeztet is rá, hogy a puncim tiszta.... ...vaj :) Nem is esett rosszul egy fél óra múlva az esti tusolás, még mindig éreztem a puncimban a bizsergést!
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 16032 alkalommal olvasták Nedves Kalandor szextörténetét és 623 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák