Szextörténetek Szexhírek

WC kaland idegen férfi farkával a számban

Ildi szextörténete
Londonban a vonaton át kellett szállnom és elvonultam a mellékhelységbe, ahol aztán farok került a számba. Persze lehet, hogy több is?!Egy családhoz utaztam gyakorlatra, mert angol nyelvszakos tanári diplomát akartam szerezni. Főként vonattal utaztam és Londonban kellett átszállnom. El kellett mentem wc- re, mert már nem tudtam visszatartani a pisimet.

Amint könnyítettem magamon, olvasgattam a falon és az ajtó n lévő kissé obszcén, szexuális tartalommal is fűszerezett szövegeket. A falon egy kb. 7-8 cm átmérőjű lyuk ragadta meg a figyelmemet, amely köré egy férfi derék rész volt rajzolva és azt hirdette, hogy "ingyen furulyázhatok"! Belenéztem a lyukba, amely pont a pénisz helyén volt, de csak egy másik WC fülkét. Ez a papírvékony fal közös volt a férfi wc-vel, de nem volt senki odaát. Ekkor figyeltem fel a nyílás körül uralkodó ondó szagra. Elgondolkodtam, hogy ki az aki a szájába venné egy ismeretlen férfi szerszámát?

Biztos, hogy már többen habzsolták az élvezetet ennél a lyuknál, mert körülötte látszott egy jókora spermafolt, ami egy alkalommal biztos, hogy nem lett volna ekkora. Ettől kissé izgatott lettem. Megtöröltem a pisis nyílásomat, és arra gondoltam, hogy egy kicsit játszadozom magammal, úgysincs senki más a wc-ben, a vonatom úgyis csak 16.45-kor indul, az meg még másfél óra. Kényelmesen hátradőltem és elkezdtem a nagyajkaim széthúzni, és csiklóm masszírozni.
A hüvelyemből, enyhén perverz gondolataim hatására kibuggyantak az első cseppek. Jól szétkentem nedűmet, amely teljesen beolajozta az egész puncimat.ujjaim eszeveszettül izgattak, közben néha, be- becsusszant a szerelemodúmba az ujjam.

Le akartam venni magamról a pólóm és a melltartóm, hogy a melleimet is masszírozni tudjam. Miután levettem a pólóm és a melltartóm beszorult csatjával foglalkoztam, arra lettem figyelmes, hogy a szomszédos férfi wc-be bement valaki. Abbahagytam a kapoccsal a kínlódást, a melltartó rajtam maradt. Már nem volt sok hátra nekem, de nem akartam hogy bárki is meghallja, hogyan maszturbálok, ezért csak lassan, kis mozdulatokkal, lélegzetvisszafojtva izgattam tovább magam. Gondolataim kissé elkalandoztak.

Ha az a férfi átdugná a lőcsét, akkor vajon a számba venném-e? Végeredményben elég kicsi az a lyuk, úgyhogy biztos, hogy nem látná ki vagyok, és én sem öt. Annyira felizgatott a gondolat, hogy egy ismeretlen férfit szophatnék le, hogy szinte már vártam, hogy történjen valami. A férfi lehúzta a wc-t, és kiment a fülkéből. Elmosolyodtam, hogy milyen gyerekes gondolataim vannak. Nem vagyok én annyira kiéhezve, hogy erre szükségem lenne. Teljes erőbedobással folytattam ujjaim lédús játékát. Ismét nyílt a szomszédos ajtó, de már nem akartam abbahagyni, rögtön kész vagyok. Ekkor megjelent a lyukban egy lankadt, viszont még így is formás hímtag. Nem bírtam magammal, közelebb hajoltam és éreztem az illatáról, hogy a tulajdonosa egy ápolt férfi. Mivel kézzel nem nagyon tudtam volna hozzáférni a kicsihez, ösztönösen az ajkaimmal és a nyelvemmel kezdtem kényeztetni. Kissé bátortalanul, de annál nagyobb lelkesedéssel először csak a makkot, majd lassan az egészet birtokba vettem.

Kényelmes testhelyzetben voltam a wc-n ülve, pont "szájraállt" a lyuk. Az íze is fennséges volt. Jobb is, mert így a kezeim megmaradnak a magam számára.

Saját simogatásomat nem hagyva abba a falloszt a számba szívtam, majd ismét kiengedtem. Lassan állt fel - ennyire rosszul csinálnám, vagy már ki tudja hányan foglalkoztak vele előtte. Kitartó munkám eredményeként egy átlagos hosszú, de kifejezetten vastag rúddal foglalkozhattam tovább. Ütemesen ki-be járt a számban és közben nyelvemmel a makkot izgattam. Vigyáztam, hogy izgalmamban nehogy ráharapjak. A férfi lassan kezdte visszahúzni a farkát, de én megpróbáltam ajkaimat nagyon erősen összeszorítani és extra szívóhatást gyakorolni. Arcom teljesen a kissé ragacsos falnak feszült, mikor a szivar eltűnt. Miért ment el dolga végezetlenül? Tágra nyitott szájjal, vártam türelmesen, kíváncsi voltam, hogy mi fog történni.

Reménykedtem, hogy nem hagy ott. Orromban ismét kezdtem érezni a falra kenödött ondó szagát, ami mé gjobban felizgatott. Nyelvemmel éreztem, hogy kezdi kitöltö ti a bennem tátongó ört a fallosz. Számat a vá laszfalnak nyomva tartottam, az ismeretlen férfi mozgott csak. Neki ez olyan lehetett, mintha egy jó lucskos puncit kefélne. Testemen éreztem, hogy már iszonyatos közel vagyok a véghez, felgyorsí tottam újaim mozgá sát, abbahagytam ideiglenesen a szopást és csak a saját, minél nagyobb orgazmusomra koncentráltam. élveztem kb. egy percig, de óráknak tönt.
Kéjnyögés hagyta el a torkom és lihegtem, a testem meg zihált, a szívem majd kiugrott. Nem is tudom mikor volt utoljára ilyen intenzív csúcsom. Addig a farok rendíthetetlenül figyelt a lyukból. Ismét rávetettem magam, még mohóbban kezdtem szivarozni mint eddig. Mintha most egy kicsit vékonyabb lenne - gondoltam - de valószínűleg emiatt a kis kényszerpihenő miatt. Néhány másodperc múltán ismét kezdett eltűnni a rúd. Ismét nyitott szájjal vártam a folytatást.

A szomszédból mocorgás hallatszott, nem tudom mit csinálhatott közben a férfi. Ismét kezdett belémhatolni a rúd és folytattam amit elkezdtem. Nem kellett már sokáig szopnom, kissé megremegett a furulya és a szá mba élvezett. Nem szólt egy szót sem, hogy a hangja nehogy elárulja, csak teletöltötte a számat. Ekkor kihúztam magamból, és megpróbáltam kézzel fejni, mivel nem szoktam az ondót a számba engedni, csak kis adagban. Kézzel dolgoztam tovább, miközben az arcomra lüktetett a forró tejecske és az államon lecsurgott a melltartómra és azon átszivárogva a melleimre. Mikor már csak kis cseppek jelentek meg, ismét az ajkaimat használtam. Kezdett tisztulni é s konyulni. Már majdnem lelankadt amikor ismét kezdte kihúzni a lyukból. Számat ismét a lyukhoz tapasztva vártam a folytatást mint eddig mindig. Valószínűleg ezt csinálta minden sorstársam, azért ragad ennyire a lyuk környéke. Az én államról is csurgott néhány milliliter friss folyadék ide. Visszatért a farkinca.

Nyaldostam még egy kicsit, és hirtelen úgy éreztem mintha ismét erőre kapna. Ágy is volt, teljesen merev lett ismét. Kis szívás után ismét megremegett és megint a számban ment el. Utána kézzel megint kipumpáltam minden cseppjét az arcomra és az ajkaimra, majd tisztára nyaltam lankadá sig. A számból a nyelvemmel túrtam ki a sürü anyagot, ami továbbfolyt lefelé. Ismét eltönt a lyukból. Gondoltam, ha nem tartom a számat a lyuknál, akkor nem dugja vissza ismét. Kezdtem volna keresni a kicsiny utazótáskámban papírzsebkendöt, hogy letörölhessem magamról a férfiasságának eme tanúbizonyságát, de ismét ott kandikált a müszer a lyukban. úgy voltam vele, hogy nem sértem meg a férfit a túloldalon, idöm is van még, úgyhogy ismét bekaptam. Nem változtatott a szokásán. Néhányszor rábó lintottam, a magömlése ismét a számban következett be és ekkor már úgy voltam vele, hogy annyi ondót nyeltem már eddig is akaratom ellenére, most végig csinálom szájjal. Meglepöen sokat ittam a szönni nem akaró tejzuhatagból, és közben arra gondoltam, hogy hogyan csinálja ezt a fazon, hogy mindig bőséges az adagja, pedig alig telt el néhány perc az utolsó ejakulációja óta. A barátom ha közvetlenül így egymás után lesz kielégítve akkor a harmadik menetre - már ha bírja addig - szinte alig marad anyaga. Biztos mindig itt edzi magát azért megy ennyire neki.

Tisztára nyalom, nagyokat nyelve, immáron harmadjára is a rudat és ahogy a forgatókönyvben meg van írva ismét üres marad a lyuk. Ajtócsapódás hallatszik a túloldalról, ezzel jelezve, hogy nem lesz folytatás. átnézek kíváncsiságtól hajtva a résen, de már nincs ott senki. Letörlöm magamról az árulkodó jeleket és felöltözködöm. Ha megérkeztem édesanyámék, biztos, hogy egy zuhannyal fogom kezdeni a nyaralást, mert ez az utazás nagyon megizzasztott. A vonaton ülve, félálomban felelevenítem a nem mindennapi történetet és ekkor villan valami az agyamba - lehet, hogy én három férfit elégítettem ki? Ez mindent megmagyarázna. Már sosem tudom meg, minthogy azt sem, hogy ki volt vagy kik voltak ott.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 47828 alkalommal olvasták Ildi szextörténetét és 511 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák