Szextörténetek Szexhírek

Dugás az autóban

M.Attila szextörténete
Ismerősöm elakadt és érte kellett mennem. Formás test, gömbölyű cicik, és már menet közben belemelegedtünk az akcióba.Egyik reggel csörgött a telefon, segíts lerobbantam. Kedves régi ismerős, finom lágy női hang. Merre vagy, kérdeztem kb tíz perc és ott vagyok. Megpillantottam a keresett kocsit, és mellette a rég nem látott kedves ismerőst.

Hát legalább 5 éve nem találkoztunk, elszaladt mellettünk az idő, kicsit változtunk. A hölgy kicsit húsosabb kerek nagy cicikkel ott állt és már nem is a kocsi érdekelt, de meg kellett azt is nézni. Hát sajna nagy a baj, tréler hívás elszállítás a műhelybe. Kérdés mikor lesz kész nem tudom feleltem, de ha gondolod elviszlek ahova menni szeretnél. Belement és beszálltunk a kocsiba irány az autópálya vidéken volt dolga majd este vissza. A kocsiban hamar meleg lett és lekerültek a fölösleges ruhadarabok.

Észrevette le se bírom venni a szemem a formás hatalmas gömbölyű cicikről, közelebb hajolt és adott egy puszit majd lassan végigsimította a nadrágom akkor már állt a farkam, lassan elővette és rábukott kb két perc alatt a szájába élveztem és majdnem felborultunk még nem volt ilyenbe részem. Megálltunk a pihenőben félreeső részen és egymásnak estünk beleült a forró puncijával a farkamba és hatalmas melleit a számba adta tíz perc múlva sikítva élveztünk már rég volt ilyen jó észre se vettük egy egész turistabusznyi ember szurkolt a hátunk mögött !! Nagyott nevettünk és ölelkezve egymásban pihentük ki magunkat!!
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 23694 alkalommal olvasták M.Attila szextörténetét és 3500 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák