Szextörténetek Szexhírek

Magyarország pénteken délben a hivatalban veri

szexhírek, erotikus hírek
Meglepő adat, hogy a magyar felhasználók pénteken délben a legaktívabbak a pornó nézegetésben, amikor a hét utolsó munkanapjának derekán jár. Ilyenkor már kevésbé tud csak a munkára fókuszálni az ember.Visszanéztük 5 évnyi látogatottsági adatunkat, amely meglepő eredményt dobott ki. Azt hittük, hogy a csúcsidő mindig este van, de az adatokból más derült ki.

Igaz ugyan, hogy minden nap este 10 és hajnali 1 között a legaktívabbak a felhasználóink, mégis egy időszak verhetetlen (már nem az) a péntek 12 és délután 1 közötti időszak. A munkahelyi szex ideje. Ilyenkor másfélszer annyian vannak, mint csütörtök este és átlagosan 1,25-ször többen, mint a szombati csúcsidőben.

A napok aktivitás alapján rangsorolva az AMG Adult Network rendszereiben magyar viszonylatban a következők:

1. Péntek
2. Szombat
3. Hétfő
4. Csütörtök
5. Vasárnap
6. Szerda
7. Kedd

A leginkább olvasóink a családi és az extrém szextörténeteket kedvelik, míg ezt követik az azonos nemek közötti, végül a hagyományos hetero történetek, illetve az extrém szex képek. A pénteki csúcsidő favoritja is az extrém és a családi tartalom.


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Ez a szexhír 2016.01.14-n került fel a Vágyak Világa oldalra. Eddig 2714 alkalommal olvasták ezt a szexhírt, és 52 olvasónak tetszett.

Szexhír témák