Szextörténetek Szexhírek

VV Vera és VV Éva tarol a pornóban

szexhírek, erotikus hírek
Amióta VV Éva közzétette magáról a pucér fotóit, úgy látszik mindenkinek eszébe jutottak mindenkinek a Való Világ szereplők, meg az ő pornó mozijaik. Például VV Veráé.Az utóbbi napokban egyre inkább erősödik az a keresési trend, amelyik egy új Való Világ felnőtt sorozatra adhatna alapot. Néhány napja megfigyelhető ugyanis, hogy a legfelkapottabb keresések nem csak a Vágyak Világa oldalon, hanem a weben is a következők a magyar nyelvű keresések között:

- VV Vera pornó
- VV Éva szexkép
- VV Veronika szexfilm
- VV Veronika AVN

Az oldalon amúgy VV Vera és VV Éva is megtalálható. De ha a Való Világ pornósai érdekelnek, akkor érdemes így keresni VV pornó

Persze VV Vera filmjét pornó oszkárra (AVN) jelölték még 2012-ben, de akkor is vicces, hogy az amúgy gyengébb eresztésű Való Világ hogyan dominálja az Éden Hotel szereplőit. Véleményük szerint nem véletlen, hogy ennyire a köztudatban tartják őket és ebből a TV csatorna profitál is rendesen.

Te melyik valóságshow szereplőt látnád szívesen?


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Ez a szexhír 2015.06.24-n került fel a Vágyak Világa oldalra. Eddig 6657 alkalommal olvasták ezt a szexhírt, és 41 olvasónak tetszett.

Szexhír témák