Szextörténetek Szexhírek

Életfogytiglan szexrabszolgatartó magyaroknak

szexhírek, erotikus hírek
Nem áll jól az a bűnbanda, amelyik jobb élet reményében csábított Amerikába magyarokat és ott szexrabszolgaként használták őket. Nagyon úgy fest, hogy életfogytiglant kapnak.Az elmúlt hetek nagy botránya, hogy az egyik legnagyobb Amerikai prosti hálózatot magyarok üzemeltették többek között New Yorkban. Fiatalokat csaltak ki munka és jobb élet reményében, majd ott elvették irataikat és prostitúcióra kényszerítették őket. A fiúk spártai körülmények között éltek, sokan összezárva igénytelen környezetben, míg B.Viktorék nagy lábon éltek.

A fiúknak nem csak nőket, hanem elsősorban férfiakat kellett kielégíteniük vagy számukra más escort szolgáltatást nyújtaniuk. Annak ellenére, hogy a kicsalt srácok javarészt heteroszexuálisok.

Az amerikai hatóságok már egy ideje figyelték őket és persze a bűnbanda nagyja eljárásba került. Mivel ez Amerikában kiemelt bűncselekmény, ráadásul szervezett bűnözésről beszélünk, így a bűnbanda vezére és segítői akár 150 évet - vagyis tényleges életfogytiglant - is kaphatnak fejenként. Kívánjuk, hogy ott ők legyenek a kis halak odabent. Valószínűleg hosszú éveken keresztül azt fogják elszenvedni azt, amit az általuk kizsákmányolt fiatalok.

Ha valaki netalán tán tudja a szigorított börtön címét és a postázási módját, akkor mi nagyon szívesen küldünk nekik fejenként évi 50 kilogramm vazelint és 1000 óvszert, nehogy valamilyen károsodás érje a hátsó felüket vagy elkapjanak valamilyen betegséget. Élvezzék csak ki a 150 évet épségben - no persze csak fizikálisan! ;)


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Ez a szexhír 2015.06.07-n került fel a Vágyak Világa oldalra. Eddig 1777 alkalommal olvasták ezt a szexhírt, és 16 olvasónak tetszett.

Szexhír témák