Szextörténetek Szexhírek

Csongrádból jelentjük: Szex a hivatalban

szexhírek, erotikus hírek
A nagy múltú pletykalap információ szerint szexbotrány van kibontakozóban, ugyanis a Csongrád Megyei Járási Hivatal munkatársai nem bírták ki hazáig, így a hivatal területén estek egymásnak.Első Blikk-re ez nem lehetetlen a dolog, és a Csongrád Megyei Járási Hivatal sem cáfolja a nagyra becsült magazin értesüléseit. Jó értelemben persze irigyek lehetünk, hiszen ki ne próbálta volna ki a munkahelyén, ha otthon a házastárs várja az embert beleszürkülve a hétköznapokba?

A legjobb mindjárt a nagyfőnök asztalát kipróbálni és az ügyintézés és adminisztráció helyett elbaszni az időt! Valószínűleg Csongrádban az utóbbi időben eléggé visszaeshetett az ügyszám. Ezen bukhattak be a pajzán közszolgák.

A szex botrány kapcsán csak találgatások mennek. Annyit lehet tudni, hogy a Makói járási hivatal a szóban forgó intézmény, illetve a kicsapongás rendszeres volt. A szankciókról nincs hír, de a hivatal vélhetően eljárást indít minimum festék kopás vagy indokolatlan bútor amortizáció címén...


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Ez a szexhír 2015.06.05-n került fel a Vágyak Világa oldalra. Eddig 1799 alkalommal olvasták ezt a szexhírt, és 24 olvasónak tetszett.

Szexhír témák