Szextörténetek Szexhírek

A BitCoin fizetési mód erősödik a szexiparban

szexhírek, erotikus hírek
Mivel a Bitcoinnal (BTC) anonim módon lehet fizetni, így nem meglepő, hogy egyre több az elfogadóhely és egyre többen fizetnek vele a szexiparban szolgáltatásokért.Sokan már temetik a Bitcoint (BTC), ennek ellenére egyre több szexipari szolgáltatás fogadja el fizetőeszközként. Egy friss svéd felmérés szerint a fizetőeszköz anonimitása miatt egyre többen használják pornó oldalak regisztrációs illetve prémium szolgáltatások költségeinek megtérítésére.

A Bitcoin nem visszaellenőrizhető, hiszen tulajdonképpen itt nem személyhez, hanem tárcához (Vallet) köthető a pénz. A felmérés szerint a Bitcoinnal való fizetés leginkább a Skandináviában és Amerikában a legjellemzőbb.

Annak ellenére, hogy sokan már temetik a Bitcoint továbbra is tartja magát és erősödik. A tavalyi évben a szexiparban a Bitcoin elfogadóhelyek száma 15%-al növekedett, míg a Bitcoin forgalom mintegy 10%-al.


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Ez a szexhír 2015.06.01-n került fel a Vágyak Világa oldalra. Eddig 642 alkalommal olvasták ezt a szexhírt, és 3 olvasónak tetszett.

Szexhír témák