Szextörténetek Szexhírek

A magyarok közel tizede tart a szexuális együttléttől

szexhírek, erotikus hírek
Egy friss felmérés szerint minden nyolcadik magyar tart a szexuális együttléttől. Ennek fő okai a nemi úton terjedő betegségektől való félelem, illetve teljesítéstő képesség problémáitól való félelem.Az MSD Pharma által végzett kutatásból kiderül, hogy a magyarok harmada gátlásos szexuális téren, és minden nyolcadik magyar kimondottan tart a szexuális együttlétektől. Ez a nők körében valamivel magasabb, mint a férfiaknál.

A kutatásból többek között kiderül, hogy ez részben az önmagunkban táplált gátlásoknak (rossz teljesítménytől való félelem, önképzavar, stb), illetve a különböző nemi úton terjedő betegségeknek köszönhető.

A tanulmány szomorú konzekvenciája, hogy sokan még mindig nem törődnek a nemi úton terjedő betegségekkel és azok következményeivel. Sokan egyáltalán nem is hallottak a megkérdezettek közül például a HPV vírusról, illetve nincsenek tisztában az egyéb betegségek veszélyeivel, illetve a preventív módszerekkel. Az ismerethiány és a tévhitek legsúlyosabb következménye, hogy sokan félvállról veszik a védekezést.

A fogamzásgátlási módszerekkel is hasonlóan lesújtó a helyzet. A nők leginkább a tablettákat ismerik és sokan nem is hallottak az alternatív fogamzásgátlási lehetőségekről.


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Ez a szexhír 2015.05.28-n került fel a Vágyak Világa oldalra. Eddig 758 alkalommal olvasták ezt a szexhírt, és 11 olvasónak tetszett.

Szexhír témák