Szextörténetek Szexhírek

Kötelező védőszemüveg jöhet a pornóiparban

szexhírek, erotikus hírek
Kaliforniában egy új munkavédelmi tervezet értelmében az óvszer után kötelezővé válhat a védőszemüveg használata is az államban forgató pornósoknak.Kaliforniában egyre nehezebb a pornós szakma. Legalábbis akkor, ha elfogadják az amerikai munkavédelmi hatóságok (HSA) által bejelentett tervezetet. A Los Angeles Daily szerint egy tervezet adtak ki arról, hogy milyen munkavédelmi előírásoknak kell megfelelniük a pornószínészeknek.

A kötelező óvszer után most a kötelező védőszemüveg a téma. Ez a testnedvekre való hivatkozással történt, ugyanis a pornószínészek nyálkahártyáját akarják megóvni a fertőzésektől. Tehát a pornóipar egyre egészségesebbé válik Kaliforniában, de a valóságtól egyre inkább elrugaszkodó jeleneteket kapunk cserébe. Éljen a munkavédelem!

A tervezet értelmében a munkáltatónak - vagyis a pornó stúdióknak - kell majd a "Welcome Pack"-ot a színészek rendelkezésére bocsátania. Ebben eddig óvszer volt, most bekerülhet a védőszemüveg is.

Lassan a kaliforniai pornósok szkafandert húzhatnak. Kíváncsian várjuk, hogy a kötelező textil cipővédő, illetve a csúszásgátlóval ellátott szőnyeg, az élvédővel ellátott szekrény mikor kerül a törvényhozás elé. Reméljük kontinensünk hatóságai nem lépnek az Amerika által megreformált szabályozás útjára.


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Ez a szexhír 2015.05.26-n került fel a Vágyak Világa oldalra. Eddig 1054 alkalommal olvasták ezt a szexhírt, és 42 olvasónak tetszett.

Szexhír témák