Szextörténetek Szexképek Amatőr szexkép Szexapró Szexfórum Szexhírek SzexGif
ingyenes regisztráció
Szextörténet belüldés Amatőr szexkép feltöltés Ingyen szexhirdetés feladás

Öltözik a feleséged , barátnőd !

szex fórum, erotika fórum
Kit izgat fel ha látja a feleségét , barátnőjét öltözni mikor készül valahová ?! No és persze csinin , szexin van öltözve !

lugwig 2016-09-30 17:22:36
Ma ebédidőbe hazajöttem és a nejem éppen készült bemenni a városba . Láttam , hogy egy kis szexi tangát , combfixet és egy kis mini ruhát vesz fel . Oda léptem hozzá , és a nyakába csókoltam és mondtam neki , hogy kívánatos vagy édes . átöleltem és csókolóztunk , ő azt mondta majd este folytatjuk , én mondtam neki , most akarlak megdugni . És már a melleit ki is vettem aruha alól és szopogattam csókolgattam , közbe a tangája alatt a pináját kezdtem ujjazgatni . Ő is egyre jobban bele lendült és kivette a nadrágomból a farkamat és szopni kezdte. A fotelba térdeltettem és mikor a kis mini ruháját levettem róla , a tangát félre húzva hátulról betoltam a jó nedves lyukába a farkamat és dugtam jó erősen . Élvezett és azt mondta dugjál meg rendesen , dugd meg a popsimat is . Be is tettem oda is neki és megdugtam a seggét is , aztán vissza a pinájába és egy ujjabb élvezése után már én sem birtam tovább , és elém gúgolt és a szájjába élveztem neki . Mondtam , hogy most már mehetsz a városba , de előtte tusolj le ...:)

lugwig 2016-09-29 19:28:24
Engem rendszeresen felcsigáz ha látom mikor öltözik és persze szinte mindíg nagyon szexi holmikat vesz fel ! Mindíg megkívánom és többször is volt , hogy dugás lett a vége .

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Új erotikus téma

Indíts erotikus fórum témát szabadon. Nincs moderáció és nincs megkötés.
Új téma indítása

Szexképek


Szexképek