Szextörténetek Szexképek Amatőr szexkép Szexapró Szexfórum Szexhírek SzexGif
ingyenes regisztráció
Szextörténet belüldés Amatőr szexkép feltöltés Ingyen szexhirdetés feladás

Fétish

szex fórum, erotika fórum
Szerintetek gáz ha szexi női bugyikra izgulok fel?? Esetleg van itt még ilyen ember rajtam kívül ?

sokmindenerdekel
sokmindenerdekel 2016-10-27 06:49:25
nekem volt olyan munkám, hogy sokszor épülő házakban kellett valamit beszerelni, de néha már lakottba. ott 1-2 napos munkák voltak. volt, hogy tini lányok hálójából nyíló fürdőből kellett a vizet vennünk, és ott pisilni, kezet mosni, és az ágyon hagyták me a szobában a két csak a tangákat. annyira kis vékony izék voltak, és annyira igényesek, hogy csak a látványtól felállt, de akkor még még meg is nézegettem kezembe véve, punciillatú... hát, igen sűrűn jártam oda, és sokszor kivertem aznap... de másik munkám meg kb 1,5 évig, több bp-i fürdőszobában kelett dolgoznom. ott kb fél óra, órákat egyedül. ott meg a szennyyesben voltak igen fincsi pinaszagú gyönyörű bugyik is, főleg, ha láttam a tulaj csjt, hogy szép, akkor néztem bele a szennyestartóvba. persze sokszor nm volt szerencsém, és nem volt benne. De pl volt több olyan barátnőm, hogy észmegállító izlése volt, és már a szárítón meglátva a bugyijait felállt, rajta meg különösen. Volt olyan csajszik, talán egyuik legszerelmesebb belé voltam, de ő nem viszonozta... gyönyörű haj, arc, szem, alakja sem volt rossz, kicsit nagy popó, széles comb, vékony felsőtest, de még arányosan. na, annak meg annyira mézédes volt a puncija, hogy életemben még senkinek. a legszószerintebben, mintha mézet nyaltam volna. sokszor azt sajnáltam, hogy nem spriccel, mint a filmekben néha, ahol igazi élvezés van, nem pisivel imitálják, mert deciszámra innám. Szóval, neki vlt, hogy este levettem a tangáját, és olyan vastag csík volt benn a bugyijáában, amit soha nem láttam még. volt vagy 1,5 mili vastag, kb 3mm széles, és kb 5cm hosszú. mondom, ez masztizhatott, vagy valami, de mint a tejkaramella, és mégis legizgatóbb hormonteli punciíz. hát, ott előtte kezdtem nyalogatni a bugyijából, nézett is. ha nem lett volna ott, egy óráig full kinyalogattam volna belőle... amúgy ahogy írtátók, én is jobban szeretem, ha a nőn rajta van sokszor a bugyi, rucik, főleg a harisnya és a tanga néz ki jól együtt, és én is sokszor izgatóbbnak tartom, ha csak félrehúzom, és úgy dugok. de nagyon izgat a punciszag is. persze aki ezt kiröhögi, az tiudatlan, tanultatlan, hiszen a hormonok izgatják legjobban fel tudat alatt az embert, és ebben az illatban van bőven. és melé a szép látvány...

lugwig 2016-10-01 13:03:15
Ma reggel egy kis de nagyon kicsi , hátul csak ami vékony kis pánt , szinte zsinór, olyan tanga volt a nejemen , mikor megláttam , örülten megkívántam . Ő már korábban felébredt és letusolt , felvette a kis tangát és egy melltartót és leült a nappaliba kávézni. Én jöttem ki a hálószobából és akkor láttam , hogy örülten szexi a drágám. Oda álltam elé , és a farkam már keményen állt , mondtam neki itt van neked még valami és a farkamat a melleihez tettem . Ő azt mondta , imádom a farkadat mikor kőkemény , és szopni kezdte . Fantasztikusan szopik és jó sok nyállal ki be járt a szájából , aztán felállt és én a kanapéra fektettem és nyalni kezdte a nedves pináját , amitől rövid idő mulva elélvezett. Kívánom a farkadat , gyere basszál meg ...mondta és én már bele is nyomtam tövig a punájába a faszomat és dugtam jó erősen . Újra élvezett és megfordult , hogy hátulról dugjam tovább . A fenekét markolva , jó mélyen betettem neki és úgy basztam meg , ekkor én is éreztem , hogy elélvezek és kérdeztem tőle , hogy hova élvezzek , elém térdelt és a szájjába kérte a gecit , szopott kicsit és tele élveztem a száját , ő pedig lenyelte mindet az utolsó cseppig .

lugwig 2016-09-29 17:39:24
andreas ! Élvezz nagyot nincs ezzel semmi gond ....Én is szoktam , főleg ha előttem dugják meg a kis páromat és látom ahogy élvez a pasival . Engem is felcsigáz a látványa !

andreas 2016-09-28 18:50:14
Ahj ! Micsoda érzéki eszmecsere! Egészen kőkeményre merevedett már a faszom!
Mindjárt elélvezek!

lugwig 2016-09-28 17:13:13
Tangába imádom kefélni , félre huzva és jó mélyen bele a pinájába , élvezi is nagyon . Ő is szokott combfixet is felvenni , kurva jó , és izgató mikor abba dughatom meg . Persze volt olyan is , hogy a haverom dugta szintén egy szál tangába volt a nejem és combfixbe , én csak leszopattam, a haverom megdugta több pózba is és ő is a szájába élvezett neki .

andreas 2016-09-27 12:58:00
Dehogyis! Én még akkor is fölizgulok,ha egy jó csajon bőrnadrágot látok,vagy csak fényes sztreccsnadrágot visel! Hújh micsoda formás feneket lehet akkor látni!

tanga01 2016-09-27 08:53:30
Igen én is úgy szoktam sógornőmet meg dugni hogy csak félre húzom. Meg szokot Comb Fixet vagy szexi harizsnyát is fel venni .

lugwig 2016-09-27 07:47:35
Nem gáz !!! Én is felizgulok egy klassz kis tanga láttán , isteni látvány főleg egy jó kis nő , jó popsiját látni benne ! Sokszor le sem veszem , hanem félrehúzva dugom meg a páromat benne .

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Új erotikus téma

Indíts erotikus fórum témát szabadon. Nincs moderáció és nincs megkötés.
Új téma indítása

Szexképek


Szexképek