Szextörténetek Amatőr szexképek Szexképek Szexapró Szexfórum Szexhírek
ingyenes regisztráció
Szextörténet belüldés Amatőr szexkép feltöltés Ingyen szexhirdetés feladás

Kukkolás

szex fórum, erotika fórum
Van valaki aki kukkolt már valakit, vagy aki rájött hogy meglesték?

lehiggadtam 2017-02-25 16:00:31
Kedvenc szórakozásom volt gyerek koromban is hogy meglessek kefélő vagy egyéb módon szexelő párokat volt is rá alkalmam bőven hiszen pár méterre volt tőlünk az erdő ami főleg nyáron kedvenc randihely volt (többször basztam ott a szomszéd asszonyt meg a szomszéd csajt) de mindig nagy élvezettel néztem mások akcióit és persze közben magamhoz nyúltam!

lugwig 2017-02-24 13:23:26
cicismilf ! Igen , jól gondolod a nejemet megdicsérte a faszi és este felhívtuk a szobánkba , ahol néhány pohár finom pezsgő elfogyasztása után a pasi először jól kinyalta és megujjazta a nejem punciját , amitől ő többször is élvezett , majd a pózokat válltogatva dugta meg a kis nejemet , aki szinte önkivületbe élvezett vele és a puncija tocsogott a kéjnedvtől , amit én szeretek nyalni és érezni a nyelvemen , ki is nyaltam többször is és én is megkeféltem a drágám csodás lyukát , a pasi hajnalig ott volt a szobánkba és ő háromszor is megdugta a nejemet és nagy adag spermát spriccelt a testére , a melleire , de természetesen a szájába is , amit a párom mindíg örömmel vesz , másnap reggel nekem külön megköszönte , hogy egy ilyen csodás estét kapott tőlem

cicismilf
cicismilf 2017-02-24 12:19:03
Gondolom megdicsérte a nejed,vagy a punciját,ha utána meg akarta hívni az esti folytatásra.
Mi történt este?

lugwig 2017-02-24 11:53:11
Cicismilf ! Igazad van előbb kellett volna szólnom , de annyira jó volt , mint mindíg a kis feleségemmel , hogy nem akartam , most mást .Volt rá példa , például elvoltunk egy kicsit Wellneselni és a párommal dugtunk a tusolóba egy szép fürdőhely tusolójába , és egyszer csak belépett egy faszi és kb 3-4 méterről nézett bennünket és állt a farka veregette ránk , a nejem is észre vette és intett neki , oda hívta , és miközbe én dugtam hátulról ő elkezdte szopni a pasit , majd mondtam a pasinak cseréljünk , és hagytam , hogy ő is jól megkefélje a nejemet , én miután nagyon felcsigázott a dolog , elég hamar , elélveztem a nejem szájába , a pasi pedig még dugta a feleségemet kicsit aztán ő is elélvezett és bele élvezett a puncijába , a kis feleségem még utána szopta a gecis farkát kicsit és , azt mondta neki , jó a farkad , kár lett volna kihagynom , de remélem az én puncim is jó érzés volt neked .... Mikor vissza mentünk a medencébe , még hozzátette , este meghívhatnánk a pasit a szobánkba .

cicismilf
cicismilf 2017-02-24 09:40:32
Ha ott lettél volna!
De áruld el nekem! Olyan nagy dolog hogy kinyaljátok a teleélvezett pinát,vagy hogy belespriccelhetünk a szátokba? Ez valami extra részetekről? Mint ahogy nektek ha szeretünk szopni,ha amandulára lőhetitek a spermát ,vagy beleélvezhettek a pinába,vagy szereti a partneretek ha a popsiját dugjátok?
Mert olvasgatva a különböző hozzászólásokat,nekem az jön le hogy ez a pasik nagy álma,ami ritkán teljesül,mi meg essünk hasra attól aki megteszi a fentebb részletezetteket.
Persze érdekelne más férfiak véleménye is!

sokmindenerdekel
sokmindenerdekel 2017-02-23 19:40:28
Mázlisták. Én is bele tettem volna a csurom gecis teleélvezett puncidba a farkam, és telelőttem volna. De én ki is nyaltalak volna utána, és a spermacsurgós puncid nyalása közben belespriccelhetted volna a punciszaftodat a számba. hogy mennyire vágyom egy ilyenre...

cicismilf
cicismilf 2017-02-23 15:35:26
Közben kellett volna szólnod a párodnak. Biztos jobban élvezte volna!
Engem legalábbis nagyon feltüzel. Akkor átmegyek "szinésznőbe" és mozizhat a kukkoló.
Egyszer egy tó partján estünk egymásnak az ex férjemmel. Éppen háttal lovagoltam a farkán,amikor két fiatal pasit vettem észre a közeli bokorban. Na azonnal hevesebb mozdulatokkal mozogtam a faszon,a melleimet simogattam,majd a bimbóim nyalogattam. Aztán szóltam a páromnak hogy lesnek bennünket. Azt mondta hívjam oda őket ha szeretném. Hát persze hogy akartam.
Intettem a fiúknak,akik nem akarták elhinni,de azért kisebb unszolás után csak odamerészkedtek mellénk.
Vegyétek elő a farkatok és rázzátok,szóltam neki én pedig folytattam a lovaglást. Az exem hamar teleélvezte a puncim. Én leszálltam róla és az egyik pasit kezdtem szopni,a párom pedig mögém állította a másikat,aki beledugta a gecis pinámba a farkát és dugni kezdett.
Sajnos hamar elélveztek. De az én puncim is nagyot spriccelt amikor elélveztem.

lugwig 2017-02-23 14:12:39
Velünk is megtörtént már , hogy autóval megálltunk egy parkerdőbe és nyári meleg nap volt a a feleségem csak egy kis tangába volt már és én is levetköztem , ő szopott az autóba , majd mivel meleg volt kiszálltunk és az autó mellett én álltam ,ő elém gugolt és szopott tovább , én közbe észrevettem , hogy néznek bennünket , pár méterről , mondtam a nejemnek dőljön az autó hátuljának és én hátulról dugtam őt , láttam , hogy a pasi aki kukkolt , veri a farkát én tovább dugtam a nejemet , élvezett is jó hangosan ahogy szokott , és én sem bírtam már tovább, újra elém gugolt és leszopott teljesen , tele élveztem a száját , és szóltam neki , hogy végig néztek bennünket . Ő csak arra nézett , mosolygott és azt mondta......remélem tetszettünk neki ....:)

cicismilf
cicismilf 2017-02-23 11:24:12
Engem felizgat ha észreveszem hogy leskelődnek,de az is ha látok másokat szexelni,masztizni. Jó időben rendszeresen szexelek szabadban. Nem igen szoktam arra figyelni hogy jól elbujtunk-e. Igy előfordul hogy meglátnak amint egymásba merülünk. Voltak akik elővették a farkukat és rázták,ami izgi,hisz a látványom izgatta fel. Ekkor kicsit rá is játszok!!!!
Igazság az hogy én nem szeretek leskelődni. Ez olyan pasis,szerintem. Bocsi fiuk! Viszont klubban csoportos bulikban,szeretem nézni a szexelőket,ilyenkor elvárom a partneremtől hogy lassan de hosszan dugjon hátulról!

almakörte
almakörte 2017-02-23 11:08:20
Ez a dolog nálunk is megtörtént már oda vissza. Néhány éve napozás közben lesett meg minket egy férfi miközben az egyik barátnőmmel meztelenül feküdtünk egy tó partján. Abban semmi izgató nem volt, de lestek már meg szex közben és maszti közben is. Ezt vegyes érzelmekkel :-) illetve teljesen véletlenül láttam már masztizni a másik nemet is. Nem vagyok rá büszke de nagyon izgalmas volt. Napokig másra sem tudtam gondolni és folyton pirultam ha az illető szemébe kellett néznem.

Ficak
Ficak 2017-02-22 23:52:56
Szinte minden családtagomat meg lestem már, és néhány idegent is. Azt is szeretem, ha észre veszem, hogy engem valaki les.
jegmadar2@freemail.hu

monkey 2016-12-03 17:53:21
Néhányszor előfordult hogy rajtakaptak-a helyszín miatt ez benne volt a buliban épp ettől volt még izgatóbb-de egy barátnőm akivel viszonyom van már többször is kukkolt mikor a fiával szexeltünk és masztizott közben!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Új erotikus téma

Indíts erotikus fórum témát szabadon. Nincs moderáció és nincs megkötés.
Új téma indítása

Szexképek


Szexképek