Szextörténetek Amatőr szexképek Szexképek Szexapró Szexfórum Szexhírek
ingyenes regisztráció
Szextörténet belüldés Amatőr szexkép feltöltés Ingyen szexhirdetés feladás

Kukkolás

szex fórum, erotika fórum
Van valaki aki kukkolt már valakit, vagy aki rájött hogy meglesték?

almakörte
almakörte 2017-03-06 08:17:19
lehiggadtam. Szándékosan írtam több helyre, azért hogy többen olvassák.

lehiggadtam 2017-03-05 20:31:09
Bocsi elszámoltam nem 3 hanem 5!

lehiggadtam 2017-03-05 20:25:53
almakörte három témában ugyanazt a szöveget írod neked nem tűnt föl vagy nem jutott eszedbe más?

almakörte
almakörte 2017-03-05 15:52:15
Szívesen megismernék egy pót apukát, (apakomplexus) vagy pedig egy helyes fiatalabb fiút akinek a pót anyukája lehetnék (anyakomplexus) Odaadó kedves 40es vagyok. Hogy miért? Izgalmasnak találom de a szimpátia mindenek felett. Képet itt találtok rólam. Ha valaki tud ebben segíteni az is írjon. Ha össze jön kukkolhat :-) csuszi66@freemail.hu

cicismilf
cicismilf 2017-03-02 11:49:58
Tegnap este ut közben meg kellett állnom egy emailt megírni. Késő volt már és a kamionok teljesen megtöltötték a parkolót,alig találtam helyet. Elég messze volt a kávézó,igy gondoltam megírom a levelet és indulok is.
Észre sem vettem hogy a mellettem álló autó ablakai párásak,csak amikor beinditották a motort,akkor néztem meg jobban. Ahogy a meleg kezdte leszáritani az ablakokat,látom ám hogy egy pár akciózik benne.
Gyorsan végeztem az emaillel,mert izgatott lettem,no meg kíváncsi ,hogy mi is történik odaát.
Valami kékesen világított az autóban,meg a parkoló lámpái pont elég világosságot csináltak hogy jól lássak.
A pasi éppen dugta a csajt,a fehér segge fel,le járt a jobb oldali ablak előtt,a csaj markolászta a fenekét. Gondoltam nagyon élvezi.
Ekkor már a mini szoknyám feljebb kellett húznom hogy a puncim simogathassam,ami kezdett nedvesedni.
Odaát pozíciót cseréltek,a csaj lovagolta a pasit,az meg a melleit masszirozta. Én meg félre húztam a tangám és ujjaimat magamba dugva masztiztam,de a szemeim le sem vettem a szomszéd csajról.
Egyre gyorsabban mozgott,mig egyszer csak kihomoritott,és feszülő mozdulatlanul rángatódzó teste jelezte,elélvezett. Majd a pasira borult.
Nekem sem kellett sok már. Négy ujjam a hüvelyemben az ötödik a csiklóm környékén markolásztam magam az élvezésig.
Megtörölgettem magam,majd indultam tovább,de éjjel még az ágyban is ennek hatása alatt masztiztam,de akkor már egy méretes bráner rezgése repitett a csúcsra.

lehiggadtam 2017-02-25 16:00:31
Kedvenc szórakozásom volt gyerek koromban is hogy meglessek kefélő vagy egyéb módon szexelő párokat volt is rá alkalmam bőven hiszen pár méterre volt tőlünk az erdő ami főleg nyáron kedvenc randihely volt (többször basztam ott a szomszéd asszonyt meg a szomszéd csajt) de mindig nagy élvezettel néztem mások akcióit és persze közben magamhoz nyúltam!

lugwig 2017-02-24 13:23:26
cicismilf ! Igen , jól gondolod a nejemet megdicsérte a faszi és este felhívtuk a szobánkba , ahol néhány pohár finom pezsgő elfogyasztása után a pasi először jól kinyalta és megujjazta a nejem punciját , amitől ő többször is élvezett , majd a pózokat válltogatva dugta meg a kis nejemet , aki szinte önkivületbe élvezett vele és a puncija tocsogott a kéjnedvtől , amit én szeretek nyalni és érezni a nyelvemen , ki is nyaltam többször is és én is megkeféltem a drágám csodás lyukát , a pasi hajnalig ott volt a szobánkba és ő háromszor is megdugta a nejemet és nagy adag spermát spriccelt a testére , a melleire , de természetesen a szájába is , amit a párom mindíg örömmel vesz , másnap reggel nekem külön megköszönte , hogy egy ilyen csodás estét kapott tőlem

cicismilf
cicismilf 2017-02-24 12:19:03
Gondolom megdicsérte a nejed,vagy a punciját,ha utána meg akarta hívni az esti folytatásra.
Mi történt este?

lugwig 2017-02-24 11:53:11
Cicismilf ! Igazad van előbb kellett volna szólnom , de annyira jó volt , mint mindíg a kis feleségemmel , hogy nem akartam , most mást .Volt rá példa , például elvoltunk egy kicsit Wellneselni és a párommal dugtunk a tusolóba egy szép fürdőhely tusolójába , és egyszer csak belépett egy faszi és kb 3-4 méterről nézett bennünket és állt a farka veregette ránk , a nejem is észre vette és intett neki , oda hívta , és miközbe én dugtam hátulról ő elkezdte szopni a pasit , majd mondtam a pasinak cseréljünk , és hagytam , hogy ő is jól megkefélje a nejemet , én miután nagyon felcsigázott a dolog , elég hamar , elélveztem a nejem szájába , a pasi pedig még dugta a feleségemet kicsit aztán ő is elélvezett és bele élvezett a puncijába , a kis feleségem még utána szopta a gecis farkát kicsit és , azt mondta neki , jó a farkad , kár lett volna kihagynom , de remélem az én puncim is jó érzés volt neked .... Mikor vissza mentünk a medencébe , még hozzátette , este meghívhatnánk a pasit a szobánkba .

cicismilf
cicismilf 2017-02-24 09:40:32
Ha ott lettél volna!
De áruld el nekem! Olyan nagy dolog hogy kinyaljátok a teleélvezett pinát,vagy hogy belespriccelhetünk a szátokba? Ez valami extra részetekről? Mint ahogy nektek ha szeretünk szopni,ha amandulára lőhetitek a spermát ,vagy beleélvezhettek a pinába,vagy szereti a partneretek ha a popsiját dugjátok?
Mert olvasgatva a különböző hozzászólásokat,nekem az jön le hogy ez a pasik nagy álma,ami ritkán teljesül,mi meg essünk hasra attól aki megteszi a fentebb részletezetteket.
Persze érdekelne más férfiak véleménye is!

sokmindenerdekel
sokmindenerdekel 2017-02-23 19:40:28
Mázlisták. Én is bele tettem volna a csurom gecis teleélvezett puncidba a farkam, és telelőttem volna. De én ki is nyaltalak volna utána, és a spermacsurgós puncid nyalása közben belespriccelhetted volna a punciszaftodat a számba. hogy mennyire vágyom egy ilyenre...

cicismilf
cicismilf 2017-02-23 15:35:26
Közben kellett volna szólnod a párodnak. Biztos jobban élvezte volna!
Engem legalábbis nagyon feltüzel. Akkor átmegyek "szinésznőbe" és mozizhat a kukkoló.
Egyszer egy tó partján estünk egymásnak az ex férjemmel. Éppen háttal lovagoltam a farkán,amikor két fiatal pasit vettem észre a közeli bokorban. Na azonnal hevesebb mozdulatokkal mozogtam a faszon,a melleimet simogattam,majd a bimbóim nyalogattam. Aztán szóltam a páromnak hogy lesnek bennünket. Azt mondta hívjam oda őket ha szeretném. Hát persze hogy akartam.
Intettem a fiúknak,akik nem akarták elhinni,de azért kisebb unszolás után csak odamerészkedtek mellénk.
Vegyétek elő a farkatok és rázzátok,szóltam neki én pedig folytattam a lovaglást. Az exem hamar teleélvezte a puncim. Én leszálltam róla és az egyik pasit kezdtem szopni,a párom pedig mögém állította a másikat,aki beledugta a gecis pinámba a farkát és dugni kezdett.
Sajnos hamar elélveztek. De az én puncim is nagyot spriccelt amikor elélveztem.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Új erotikus téma

Indíts erotikus fórum témát szabadon. Nincs moderáció és nincs megkötés.
Új téma indítása

Szexképek


Szexképek