Szextörténetek Amatőr szexképek Szexapró hirdetések Szexfórum Szexhírek
ingyenes regisztráció
Szextörténet belüldés Amatőr szexkép feltöltés Ingyen szexhirdetés feladás

Bukkake és sperma fürdő

szex fórum, erotika fórum
Sziasztok! Én imádok szopni és azt is élvezem, ha az arcomra verik sokan. Amikor spermában fürdök mert húszan ráverték a hajamra és mindenhová. Ti nektek milyen tapasztalatotok van a bukkakéval? Érdekelne biszex pasik véleménye is.

sokmindenerdekel
sokmindenerdekel 2017-01-18 22:43:27
Persze hogy jobb. volt több barátnőm, akik nem szedte gyogyót, de a gumit mindketten utáltuk, és többször kihúzva élveztem el, volt amelyiknek szólni kellett, hogy ez nem kóser, bent jó elmenni valahol. De legtöbbnek szólni sem kellett. van amelyik a popsiban szerette,van amelyik szájban, és én is ezeket preferáltam. De sokszor hüvelytablettáztunk, és akkor punciba is lehetett, sőt, a tablettától még forróság érzés volt mindkettőnknek pluszban. Szóval, igen, bent jó elélvezni, telepumpálni az amúgy is lucskos puncit, vagy mélyen a szájban, popsiban, és közben érezni, hogy körülöleli, teljesen körülszorítja valami. De néha, azért én szeretem a látványt is. és nekem sok gesztus, sok látvány is izgató. amikor egy nő szereti az ilyeneket, és pl nem undorodik. még filmen is van, hogy látszik, a csaj utálja, és az kurvára lelombozó, én filmesként az ilyent elhajtanám az anyjába, ki sem fizetném, de a filmjét ki sem adnám. De amelyik szereti, élvezi. azt jó nézni közben. és nekem tetszik a látvány, hogy oda mehet akárhány pasi, és ő élvezettel tartja oda az arcát. Ez gondolom abból adódik, hogy pasiként sok küzdelem, idő, udvarlás, míg egy-egy nővel összejövünk, és jó látni, hogy vannak olyanok ,akik lazák ezen a téren...

lehiggadok 2017-01-18 19:44:50
Jogos a 3 pont ha lehet bele a gecit valamelyik nyílásba persze a játék kedvéért rá is lehet verni de jobb ha azt is a nő csinálja!

nagymakk
nagymakk 2017-01-18 11:18:55
Szerintem élvezetesebb egy punciba vagy szájba élvezés úgy, hogy nem bele verem a farkam a szájába, hanem végig a nő csinálja. Ha ki akarom verni azt itthon is tudom, ebben igazad van :)

cicismilf
cicismilf 2017-01-18 11:11:40
Nektek pasiknak nem nagyobb élvezet egy lucskos forró punciban vagy szűk popsiba élvezni? Vagy jobb ha kiveritek? Mert akkor ottthon is kirázhatjátok egyedül,aztán ráélveztek egy fotóra!:)

cicismilf
cicismilf 2017-01-18 11:08:54
Nem szimpatizál velem a rendszer. Megint nem rakta ki hogy én írtam.

2017-01-18 11:06:55
Sokszor volt alkalmam swingerezni. Négy pasi volt eddig a legtöbb akik egyszerre kényeztettek. De az hogy mindenki kizárólag a számba,az arcomra élvezzen - amikor annyi helyre lehet spriccelni - azt inkább meghagyom a pornó sztároknak. Szegény pasik ahogy kényszeredetten rázzák a csaj fejénél,sokszor megsajnálom őket,mert szinte szenvednek mig elélveznek.
Szerintem,sokkal élvezetesebb puncimban,popsimban vagy az ajkaim közt érezni a rángatódzva élvező faszt,faszokat.

sokmindenerdekel
sokmindenerdekel 2017-01-17 16:51:54
cicis! Hány ilyesmiben voltál már? én még csak 2 csoportosban, de egyikben sem volt bukkake. egyikben a nő mond a 4 pasiét a szájába kérte, de ő egyből le is nyelte, és bele kérte, azaz semmi sem ment mellé. előttem lévő beleélvezett, lesmárolta, majd jöttem én, én is lesmároltam, de egy csepp sem maradt kint főleg nem. mivel gyors voltam, ezért még éreztem kicsit a nyelvén, szájában, én ettől totál beindulok. ami kicsit hasonlított ,egy párral volt, hogy a férj is ráélvezett azarcára, nyakára, szájába, és úgy smároltam el, na, az szép látvány volt, a bukkake hangulat volt, mert sok jutott mindnehová, szemére, cicijére. mindnehonnan lenyaltam és bevitem a szájába, és csókolóztunk sokáig, és közösen nyeltük.. majd én élveztem a szájába, és újra ugyanez. az volt legközelebb a bukkake-hez.
legjobb ilyen klipp szerintem, ahol nagyon jó a zene az összevágás is a RUNAWAY REMIX a pornhubon... szóval, légyszi meséld el pl az elsőt, hogy te akartad, vagy rávettek, és hogy sikerült megszervezni, milyen volt? és milyen volt a legvadabb, vagy a hol a legtöbben voltak? elmeséled ezeket? nagyon várom. köszi.

sokmindenerdekel
sokmindenerdekel 2017-01-17 16:45:29
szerintem nincs olyan :D a szex belénk van kódolva. ha meg egyedül maradunk, vagy sokan még párjuk mellett is nagypn kívánósak leszünk. Nem véletlen, hogy felmérés szerint pl a magyar katolikus papneveldékből a kikerülő papok kb70% már nem szűz. a tanáraik, vagy a nagyobb társaiktól... beteges vallás ez az önmegtartóztatás. mindig azokból kerülnek ki a legperverzebbek. Pl Madonna is apácának indult, és belázadt... történelemben is több pápának gyerekei voltak, a kis papoknak is több is szokott lenni. Akkor már sokkal egészségesebb, ha az ember vállalja magát, hogy mit szeret, mint a hányinger társadalmi képmutatás. mint a gyerekszexel kapcsolatban is írtam a másik hozzászóláshoz tegnap, a Havas amit mondott, hogy nyilt titok a prostik köreiben, hogy melyik parlamenti képviselő szereti a kisfiúkat, melyik a kislányokat, de semmi következmény, de ők az erkölcs őrei... Ezért én inkább kimondom, én szeretnék ilyen bukkake-ban részt venni, és utána szeretkezni, csókolózni a lánnyal.

cicismilf
cicismilf 2017-01-17 12:28:39
Komolyan kérdezem!
(nem tudom miért nem tette ki a képem a rendszer)

2017-01-17 12:15:41
Van olyan pasi aki nem lenne benne egy gang-bangben?

fetishboy8 2017-01-03 14:07:38
Adri vagy bárki más is, irjatok, izgat a tema. (skype : betegperverz88)

balatonisrac38
balatonisrac38 2016-10-29 22:29:36
Megyek rád verem

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Új erotikus téma

Indíts erotikus fórum témát szabadon. Nincs moderáció és nincs megkötés.
Új téma indítása

Szexképek

Nincs megjeleníthető szexkép...

Szexképek